Beton storten

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten voor robuuste betonvloer of betonfundering

Wil u beton storten voor een robuuste betonvloer of betonfundering? Laat het storten van beton dan over aan onze specialisten. Bij ons kun u terecht voor beton storten op maat voor uw woning of bedrijfspand. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor een schitterend afgewerkte vloer of een stevige fundering. Beton storten, leveren en afwerken is wat wij dagelijks doen. Wij zijn dan ook echte specialisten met jarenlange ervaring. U kunt bij altijd rekenen op een perfect eindresultaat waarop u kunt bouwen. Bij alle projecten die wij uitvoeren, gebruiken we kwalitatief de beste materialen en zoeken we naar innovatieve oplossingen om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen aan onze klanten. Wij werken voor aannemers, bedrijven en particulieren en onze opdrachtgevers bevinden zich in heel Nederland. Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van betonvloeren en -funderingen, wat de kosten zijn en wanneer we bij u kunnen leveren? Neem dan contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. Onderstaand leest u meer over beton storten en de werkzaamheden van HB Betonwerken.

Voordelig beton storten

Wilt u beton laten storten voor uw fundering, of voor een betonnen oprijlaan voor uw auto? Welke reden u ook heeft om beton te storten, wij kunnen u de oplossing bieden. Ook binnen en buiten betonvloeren in alle vormen en maten, gevlinderd of ruw gestort/gebezemd, kunnen wij voor u realiseren! Bij vrijwel alle bouwprojecten wordt tegenwoordig beton gebruikt. Of het nu gaat om funderingen voor bedrijfsruimtes, woningbouw, terrassen, stallen, garages en nog veel meer; wij zijn uw partner. Ook als het gaat om kleinere hoeveelheden. Bij HB Betonwerken kunt u terecht om hoge kwaliteit beton te laten storten, vanaf 1 kuub.

Topkwaliteit beton

Het liefst pakt u basis klussen, zoals beton storten, in één keer goed aan. Dat is een verstandige werkwijze om de kosten zo beperkt mogelijk te houden en om het beste eindresultaat te boeken. Begin daarom goed met beton van hoge kwaliteit van HB Betonwerken. Ook leveren wij graag een betonpomp bij het storten van het beton. Met een betonpomp heeft u gegarandeerd een zeer strak eindresultaat. Vooral in combinatie met onze hoge kwaliteit beton. Daarnaast zorgt de betonpomp voor een tijdsbesparing en komt de betonmortel uitsluitend waar u het ook echt wilt hebben.

Beton storten voor allerlei doeleinden

Wilt u een prachtige, strakke betonvloer in uw stal, garage of woning? Schakel dan direct de vakmensen van HB Betonwerken in. Wij realiseren betonvloeren in vrijwel iedere beschikbare betonkleur. Wij staan niet alleen voor u klaar om het beton voor de betonvloer te storten, wij helpen u ook met de gewenste afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een monoliet afgewerkte (gevlinderde) vloer, een vloeistofdichte vloer met PBV-certificaat of juist voor een ruw gestorte werkvloer. Wat uw wensen voor uw nieuwe betonvloer ook zijn, wij realiseren ze graag samen met u. Zo bieden wij mogelijkheden voor betonvloer storten op zand. Wilt u meer informatie over het beton storten en wat de kosten zijn die daarbij horen? Neem dan direct contact met ons op.

Betonvloer Veenendaal bedrijfspand
Betonvloer aanleggen

Kies onze diensten

Dit zijn de werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en betonvloer vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen
 • Kies voor een totaal pakket of voor een onderdeel

De voordelen van HB Betonwerken

Schakel onze vakmensen vandaag nog in voor beton storten. Dat weet u zeker dat u profiteert van de volgende voordelen. Wij:

 • Hanteren korte lijnen
 • Realiseren een uitstekende kwaliteit
 • Hebben meer dan 20 jaar ervaring
 • Werken op een snelle en secure manier
 • Zorgen voor een goede en persoonlijke service

Neem contact met ons op en ontvang direct meer informatie over beton storten en wat de kosten daarvan zijn.

Betonvloer aanleggen Rotterdam

Direct meer informatie over beton storten en de prijs

Wij komen graag bij u langs voor beton storten of om de door u gewenste betonvloer of stevige fundering te maken. Vraag gerust vrijblijvend naar de prijs voor beton storten of maak direct een afspraak via 06-42379427. Mailen kan naar info@hb-betonwerken.nl en u kunt uiteraard een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wat zijn uw wensen voor de fundering of betonvloer wanneer wij beton komen storten?

Bellen WhatsApp Offerte Mailen