Betonvloer vlinderen

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton vlinderen? Kies voor HB Betonwerken

Heeft u voor uw bouwproject of woning een gevlinderde betonvloer nodig? Bestel nu uw gevlinderde betonvloer bij de betonexperts van HB Betonwerken. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor een schitterend gevlinderde betonnen vloer in een pand of op een terras. Een betonvloer storten, leveren en vlinderen is ons dagelijks werk. Wij zijn dan ook echte specialisten in het leveren van prachtige gevlinderde betonvloeren. U kunt bij altijd rekenen op het perfect eindresultaat zoals u dat voor ogen hebt. Bij alle projecten die wij uitvoeren, gebruiken we uitsluitend de kwalitatief beste materialen en zoeken we naar de meest innovatieve oplossingen om de beste kwaliteit voor u te garanderen. Wij werken voor aannemers, bedrijven en particulieren. Onze opdrachtgevers bevinden zich in heel Nederland. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen als u een betonvloer gevlinderd wilt hebben en wat de kosten daarvan zijn? Neem dan contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. Onderstaand leest u meer over een gevlinderde betonvloer door HB Betonwerken.

Betonvloer storten en vlinderen

‘Een goed begin is het halve werk’. Dat spreekwoord is er niet voor niets. Naast dat wij voor u graag een robuuste fundering storten, kunnen wij uw betonvloer storten en deze voor u afwerken. Dat kan in vele soorten, maten en afwerkingen. Kies bijvoorbeeld voor een monoliet afgewerkte (gevlinderde) betonvloer, een vloeistofdichte vloer met PBV-certificaat of juist voor een ruw gestorte werkvloer. Wat uw wensen voor de nieuwe betonvloer ook zijn, wij realiseren ze graag samen met u. Wilt u meer informatie over een betonvloer storten en wat de kosten daarvan zijn? Neem dan direct contact met ons op.

Wat is een gevlinderde betonvloer?

Door het vlinderen van een betonvloer, krijgt het beton een compacte structuur en haar kenmerkende wolkachtige uitstraling. Beton vlinderen doen we met vlindermachine. Nadat het beton storten is afgerond, schuren we met de vlindermachine één of meerdere malen de toplaag van het gestorte beton open zodat er een cementlaag ontstaat. Dit gebeurt door middel van een schuurschijf onder de vlindermachine. Daarna wordt betonvloer echt gevlinderd. Bij het vlinderen worden de spanen gebruikt die onder de vlindermachine zitten. Deze spanen poetsen als het ware de toplaag dicht. De spanen onder de vlindermachine kunnen zo gesteld worden dat ze iedere behandeling de toplaag steeds dichter poetsen. Tussen iedere vlinderbehandeling laten we het beton steeds meet uitharden. Vooraf moet bepaald zijn wat het gewenste eindresultaat van de gevlinderde betonvloer wordt: mat of glanzend, welke bescherming (coating) de vloer krijgt en hoe glad deze moet worden.

Betonvloer Rotterdam

Betonvloer vlinderen voor iedere ruimte

Een gevlinderde betonvloer is perfect voor garages of stallen, maar ziet u tegenwoordig ook in steeds meer huiskamers terug. Vooral in woningen met een industrieel interieur komen ze zeer goed tot hun recht. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor het vlinderen van een betonvloer voor zowel binnen als buiten. Bij beton vlinderen buiten zijn de omstandigheden vaak anders dan bij het vlinderen van een betonvloer in binnenruimtes. HB Betonwerken biedt voor iedere situatie in iedere ruimte gegarandeerd een prachtig eindresultaat.

Gevlinderde betonvloer op kleur

Om de gevlinderde betonvloer geheel naar wens en smaak samen te stellen, kunt u ervoor kiezen om een gekleurde toplaag in de gevlinderde betonvloer te laten aanbrengen. De meest gekozen kleuren zijn uiteraard de grijs- en zandtinten. Maar ook een rode, groene of blauwe betonvloer kunnen wij voor u maken.

Betonvloer bedrijfshal
Betonwerken buiten

Afwerking van uw betonnen vloer

Onze professionals zorgen ervoor dat uw betonvloer prachtig gevlinderd wordt. Wij zorgen ook voor een nette afwerking. Welke vloerafwerking wilt u voor uw gevlinderde betonvloer? Wij kunnen uw betonvloer polijsten met de wax of coating die u wenst. Laat ons weten wat uw wensen zijn, zodat wij niet alleen uw betonvloer kunnen vlinderen, maar ook naar wens afwerken.

Ons aanbod aan betonwerken

Hieronder ziet u werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Betonvloer storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen
 • Kies voor een totaal pakket of voor een onderdeel
Beton storten header
Betonvloer aanleggen

Waarom een gevlinderde betonvloer van HB Betonwerken?

Schakel onze vakmensen vandaag nog in om bij uw bouwproject een betonvloer te storten en te vlinderen. Samenwerken met HB Betonwerken betekent dat u ook profiteert van de volgende voordelen. Wij:

 • hanteren korte lijnen
 • staan garant voor een uitstekende kwaliteit van onze werkzaamheden
 • hebben meer dan 20 jaar ervaring
 • werken snel en secuur
 • zorgen voor een goede en persoonlijke service

Neem contact met ons op en ontvang direct meer informatie over een gevlinderde betonvloer en wat de kosten daarvan zijn.

Direct een afspraak maken voor een gevlinderde betonvloer

Wilt u een afspraak maken voor het vlinderen van uw betonnen vloer? Wij komen graag bij u langs. Dat kan ook voor een betonvloer storten. Maak direct een afspraak met ons via 06-42379427. Voor beton vlinderen kunt u ook mailen naar info@hb-betonwerken.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen