Beton storten en betonvloer terras

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Betonvloer voor terras storten

Houdt u niet van losse tegels op uw terras? Of houten vlonders en/of natuursteen? Jarenlang legden we deze materialen in onze tuinen om te dienen als terras. Wat dacht u dan van een terras van beton? Een betonvloer als terras in de tuin is echt een trend op dit moment. Veel mensen kiezen voor een mooi modern, strak en/of industrieel terras in de tuin.
Wilt u ook graag een betonvloer terras in uw tuin? Neem dan contact op met HB Betonwerken. Wij zijn specialist in het storten van betonvloeren en terrasvloeren voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u daar advies of meer infomate voor nodig? Wij horen het graag van u. U kunt natuurlijk ook direct een gegeel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen voor een beton terras storten.

Waarom een beton terras?

Het grote voordeel van een betonvloer op uw terras is de zeer mooie strakke afwerking. Op het eerste gezicht heeft u hiermee een modern en/of industrieel ogend terras. Maar u kunt het beton terras ook aankleden met allerlei accessoires waarmee u het terras een mooie klassieke of landelijke uitstraling geeft. U kunt met een terras van beton dus eigenlijk alle kanten op. Maar de grootste winst van kiezen voor een terras met betonvloer is de naadloze afwerking. Hiermee weet u zeker dat er geen onkruid zal groeien op uw terras. Dat is iets wat bij losse tegels of houten vlonders natuurlijk wel gebeurt. Extra pluspunt is dan ook dat u met een naadloze strakke betonvloer op uw terras de boel vrij eenvoudig netjes schoon kunt houden.

Betonnen terras Ubbergen 3

Terrasvloer op maat

Wij kunnen een terras van beton storten in de maten die u wenst. Volledig op maat betekent ten eerste natuurlijk het formaat en een bepaalde vorm, en dat houdt ook in dat we met beton storten voor een terras ook eventuele hoogteverschillen in uw tuin kunnen wegwerken. Zo kunnen we een terrasvloer van beton ook op afschot leggen, zodat er nooit plassen en er water op blijven staan. En om uw terras nog fraaier te maken kunnen we het beton vlinderen en er een kleurpigment aan toevoegen om het beton terras een hippe kleur naar keuze te geven.

Voordelen van een betonvloer terras van HB Betonwerken?

Als u ons inschakelt voor een terras met betonvloer, kunt u bij ons altijd rekenen op het volgende. Wij:

 • hanteren korte lijnen
 • werken vlot en precies
 • bieden een uitstekende en persoonlijke service
 • leveren topkwaliteit beton
 • hebben zeer lange ervaring als het gaat om betonwerken
Beton terras
Betonnen terras

Betonnen terras storten

Voordat we starten met een beton terras storten, zorgen we altijd voor het plaatsen van de juiste wapening. Met deze wapening voorkomen we het ontstaan van krimpscheuren in het beton. Daarna bouwen we bekisting op waarin we het betonnen terras storten. Met geavanceerde laserapparatuur wordt de juiste hoogte bepaald en kunnen we de vloer vakkundig vlinderen. Door deze nauwkeurige werkwijze en het gebruik van de juiste apparatuur leggen we het terras nauwkeurig op afschot.

Hoe ziet een betonvloer voor uw terras eruit?

Een betonvloer voor uw terras, hoe ziet die eruit? Een betonvloer voor uw terras is het beste te omschrijven als kunstmatig, samengesteld en steenachtig materiaal. De gemakkelijke verwerkbare emulsie kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zo ook voor een betonvloer voor een terras. Beton is een hoogwaardig bouwmateriaal dat is samengesteld uit cement (wat eigenlijk het bindmiddel is) zand, steenslag of grind. Wanneer aan deze substantie water wordt toegevoegd gaat dit door een chemische werking verharden. Dit zorgt voor een strakke en moderne vloer van beton voor uw terrasoverkapping. Een goed bouwwerk staat op een degelijk fundament. Het is dus wel verstandig om, vóór het laten storten van een betonvloer voor uw terras, vooraf te kijken naar het juiste type beton voor de betonvloer van uw terrasoverkapping. Daarbij is de sterkteklasse van het beton bepalend voor een betonvloer voor uw terras. Er wordt ook wel een dampdichte vloeistof aangebracht op het betonoppervlak, of het oppervlak wordt continue nat gehouden. Als u daar meer van wilt weten, kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen voor advies en informatie.

Voordelen van een betonvloer terras van HB Betonwerken?

Als u ons inschakelt voor een terras met betonvloer, kunt u bij ons altijd rekenen op het volgende. Wij:

 • hanteren korte lijnen
 • werken vlot en precies
 • bieden een uitstekende en persoonlijke service
 • leveren topkwaliteit beton
 • hebben zeer lange ervaring als het gaat om betonwerken

Voorkomen en/of verwijderen van vlekken op betonnen terrasvloer

Wij begrijpen dat u graag zo lang mogelijk probleemloos van uw betonnen terrasvloer wilt genieten. Daarom kunnen wij 2 verschillende technieken toepassen om uw terrasvloer vloeistofdicht af te werken. Dat kan met een reguliere impregnering en met een nano-impregnering. Laat u een keer een glas (rode) wijn vallen? Of maken uw spelende kinderen vlekken op het terras? Dan is dat met deze bescherming geen probleem. Zowel vlekken als groene aanslag op uw vloer kunt u hiermee voorkomen. Het is een verder volkomen onzichtbare impregneerlaag.

Betonnen terras Ubbergen 4

Direct contact opnemen met HB Betonwerken

Wilt u ook een beton terras in uw tuin aan laten leggen door de betonspecialisten van HB Betonwerken. Vraag dan snel en geheel vrijblijvende offerte aan bij HB Betonwerken door het contactformulier in te vullen hier op de site. U kunt uiteraard ook altijd bellen voor meer informatie en advies over en terras van beton in uw tuin. Ons telefoonnummer is 06-42379427. Uiteraard kunt ons ook een e-mail sturen naar het volgende adres info@hb-betonwerken.nl. Wij informeren en adviseren u graag over beton terras storten.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen