Betonvloer buiten storten

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton voor vloeren, terrassen en opritten

Betonvloer buiten storten? Ga dan naar de specialisten van HB Betonwerken. Wij leveren topkwaliteit beton en verzorgen ook de afwerking van uw betonvloer. Heeft u kwalitatief hoogstaand beton nodig voor uw bouwproject, betonvloer of betonfundering? Voor een topkwaliteit betonvloer buiten storten, bent u bij de experts van HB Betonwerken aan het juiste adres. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor een schitterend afgewerkte vloer of een stevige fundering. Beton buiten storten, leveren en afwerken is wat wij dagelijks doen. Wij zijn dan ook echte specialisten met jarenlange ervaring. U kunt bij ons altijd rekenen op een perfect eindresultaat waarop u kunt bouwen. Bij alle projecten die wij uitvoeren, gebruiken we kwalitatief de beste materialen en zoeken we naar innovatieve oplossingen om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen aan onze klanten. Wij werken voor aannemers, bedrijven en particulieren en onze opdrachtgevers bevinden zich in heel Nederland. Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van beton buiten storten, wat de kosten zijn en wanneer we bij u kunnen leveren? Neem dan contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. Onderstaand leest u meer over beton storten door HB Betonwerken.

Wanneer kan betonvloer buiten storten?

Het storten van een betonvloer buiten kan niet op elke gewenste dag plaatsvinden. Een van de belangrijke aandachtspunten voor het storten van een betonvloer buiten storten is de temperatuur. De temperatuur dient minimaal tussen de 15 °C en 18 °C te zijn. De beste tijd voor beton buiten storen is dus gemiddeld de periode van mei tot en met augustus. En met de langere, warmere en drogere lentes en zomers kunnen we tegenwoordig ook in april en september beton buiten storten. In de herfst en winterperiode is het lastig tot onmogelijk om op een goed manier beton buiten te storten. Het weer laat dat dan nu eenmaal niet toe. Ook wanneer er in een afgesproken periode regen wordt verwacht, moeten we het beton storten buiten uitstellen tot een later moment.

Fundering

Voorbereiden betonvloer storten buiten

Een betonvloer buiten storten vereist enige voorbereiding. Denk hierbij aan het op de juiste hoogte brengen van het onderliggende zandbed. Onder uw betonnen terras of oprit dient een stabiel zand- of puinbed van minimaal 10 cm aangebracht te worden. Het juiste afschot voor de afwatering in dit zand- of puinbed is erg belangrijk. Ook moet aan alle kanten van het terras of de oprit die niet grenzen aan bijvoorbeeld uw woning of garage een bekisting komen. De bekisting mag u uiteraard zelf verzorgen, maar dit kunnen wij ook voor u doen.

Hoe lang duurt een betonvloer buiten storten?

Voordat wij starten met het storten van de betonvloer buiten, maken wij een afspraak met u om de opdracht goed te komen inmeten. Als wij voor u ook de noodzakelijke bekisting verzorgen, is dat stap één, waarna we starten met het aanleggen van de bewapening en de folie waarop we het beton buiten storten. Met behulp van een betonpomp storten we aansluitend de betonvloer buiten.

Betonvloer Wageningen
Betonvloer Utrecht

Afwerking van uw betonnen vloer buiten

Onze professionals zorgen ervoor dat uw betonvloer prachtig gevlinderd wordt. Wij zorgen ook voor een nette afwerking. Welke vloerafwerking wilt u voor uw gevlinderde betonvloer buiten? Wij kunnen uw betonvloer polijsten met de wax of coating in de kleur die u wenst.

Kies onze diensten

Naast een betonvloer buiten storten, kunnen wij uiteraard ook een betonvloer en/of fundering binnen bij u leveren. Onderstaand leest u in welke beton werkzaamheden wij gespecialiseerd zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton buiten en binnen storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen
 • Kies voor een totaal pakket of voor een onderdeel
Strokenfundering
Betonvloer Elst

De voordelen van HB Betonwerken

Schakel onze vakmensen vandaag nog in voor een betonvloer buiten storten. Dan weet u zeker dat u profiteert van de volgende voordelen. Wij:

 • Hanteren korte lijnen
 • Realiseren een uitstekende kwaliteit
 • Hebben meer dan 20 jaar ervaring
 • Werken op een snelle en secure manier
 • Zorgen voor een goede en persoonlijke service

Neem contact met ons op en ontvang direct meer informatie over een betonvloer storten buiten en wat de kosten daarvan zijn.

Direct meer informatie over betonvloer buiten storten

Wij helpen u graag met een betonvloer buiten storten, het maken van de door u gewenste betonvloer of het maken van een stevige beton fundering. Maak direct een afspraak via 06-42379427. Mailen kan naar info@hb-betonwerken.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wat zijn uw wensen voor de fundering of betonvloer buiten wanneer wij beton leveren en storten?

Bellen WhatsApp Offerte Mailen