Beton storten op zand

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Betonvloer op zand storten voor terrassen en opritten

Betonvloer op zand storten? Ga dan naar de specialisten van HB Betonwerken. Wij leveren topkwaliteit beton vloeren en verzorgen ook de afwerking van uw betonvloer. Heeft u kwalitatief hoogstaand beton nodig voor uw bouwproject, betonvloer of betonfundering? Voor een betonvloer storten op zand bent u bij de experts van HB Betonwerken aan het juiste adres. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor een schitterend afgewerkte vloer of een stevige fundering. Een betonvloer storten op zand is wat wij dagelijks doen. Wij zijn dan ook echte beton specialisten met jarenlange ervaring. U kunt bij altijd rekenen op een perfect eindresultaat waarop u kunt bouwen. Bij alle projecten die wij uitvoeren, gebruiken we de beste materialen en zoeken we naar innovatieve oplossingen om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen aan onze klanten. Wij werken voor aannemers, bedrijven en particulieren en onze opdrachtgevers bevinden zich in heel Nederland. Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van beton storten op zand, wat de kosten hiervan zijn en wanneer we de betonvloer bij u kunnen leveren? Neem dan contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. Onderstaand leest u meer over een betonvloer storten op zand door HB Betonwerken.

Betonvloer op zand buiten storten

Een betonvloer op zand buiten storten doen we niet direct op het zand. Hiermee bestaat de kans dat het water van de betonmortel wegloopt, waardoor het beton snel scheuren kan gaan vertonen. Bij beton op zand buiten storten brengen we eerst een tussenlaag aan, bijvoorbeeld een folielaag, om het beton te beschermen. Voordat we starten met de betonvloer op zand storten, dient eerst de zandlaag aangetrild worden om er daarna betonzand op aan te brengen. Daaroverheen leggen we de folielaag, zodat het water niet kan weglopen. Tot slot storten we een mooie gelijkmatige betonvloer.

Voorbereiden betonvloer storten buiten

Een betonvloer buiten storten vereist enige voorbereiding. Denk hierbij aan het op de juiste hoogte brengen van het onderliggende zandbed. Onder uw betonnen terras of oprit dient een stabiel zand- of puinbed van minimaal 10 cm aangebracht te worden. Het juiste afschot voor de afwatering in dit zand- of puinbed is erg belangrijk. Ook moet aan alle kanten van het terras of de oprit die niet grenzen aan bijvoorbeeld uw woning of garage een bekisting komen. De bekisting mag u uiteraard zelf verzorgen, maar dit kunnen wij ook voor u doen.

Betonvloer op zand binnen storten

Een betonvloer storten op zand kan binnen uiteraard wel op elk gewenst moment. Voordat we een betonvloer storten op zand adviseren we u om eerst een goede isolatielaag aan te (laten) brengen. Dat kunnen wij natuurlijk ook voor u doen. Bijvoorbeeld een XPS, een EPS of een PIR. Een 10 centimeter dikke EPS isolatie is een goedkope isolatie. 6 centimeter XPS is duurder, maar wel dunner en met een hogere isolatiewaarde. Isolatie aanbrengen op zand is om de optrekkende kou van onderaf tegen te gaan. Beton storten wij nooit direct op het zand, uitgezonderd bij een gevlinderd betonnen terras buiten. Dan is het wel mogelijk.

Betonvloer Rotterdam
Betonvloer

Hoeveel tijd kost een betonvloer storten op zand?

Voordat wij starten met een betonvloer op zand storten, maken wij een afspraak met u om de opdracht goed in te meten. Nadat de noodzakelijke bekisting is aangelegd, starten we met het aanleggen van de bewapening en de folie waarop we het beton storten. Met behulp van een betonpomp storten we aansluitend de betonvloer.

Afwerking van uw betonnen vloer buiten

Onze professionals zorgen ervoor dat u betonvloer op zand prachtig gevlinderd wordt. Wij zorgen ook voor een nette afwerking. Welke vloerafwerking wilt u voor uw gevlinderde betonvloer? Wij kunnen uw betonvloer polijsten met de wax of coating en de kleur die u wenst.

Betonvloer woonkamer betonvloer
Betonvloer Nijmegen

Kies onze diensten

Naast beton op zand storten, kunnen wij uiteraard ook een betonvloer en/of fundering binnen bij u leveren. Onderstaand leest u in welke beton werkzaamheden wij gespecialiseerd zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton buiten en binnen storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen
 • Kies voor een totaal pakket of voor een onderdeel

De voordelen van HB Betonwerken

Schakel onze vakmensen vandaag nog in voor beton storten op zand. Dan weet u zeker dat u profiteert van de volgende voordelen. Wij:

 • Hanteren korte lijnen
 • Realiseren een uitstekende kwaliteit
 • Hebben meer dan 20 jaar ervaring
 • Werken op een snelle en secure manier
 • Zorgen voor een goede en persoonlijke service

Neem contact met ons op en ontvang direct meer informatie over een betonvloer op zand buiten storten en wat de kosten daarvan zijn.

Betonvloer Elst

Direct meer informatie over beton op zand storten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een betonvloer storten op zand, of het maken van een stevige beton fundering. Maak direct een afspraak via 06-42379427. Mailen kan naar info@hb-betonwerken.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wat zijn uw wensen voor de fundering of betonvloer wanneer wij beton leveren en storten?

Bellen WhatsApp Offerte Mailen