Betonvloer laten storten

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Topkwaliteit betonnen vloer laten storten door HB Betonwerken

Wilt u voor uw bedrijf of in uw woning een topkwaliteit betonvloer laten storten? Neem dan contact op met HB Betonwerken voor een betonnen vloer storten. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor een schitterend afgewerkte betonnen vloer in een pand of op een terras. Een betonvloer storten, leveren en afwerken is wat wij dagelijks doen. Wij zijn dan ook echte specialisten met jarenlange ervaring in betonnen vloeren storten. U kunt bij ons altijd rekenen op een perfect eindresultaat waarop u kunt bouwen. Bij alle projecten die wij uitvoeren, gebruiken we uitsluitend de kwalitatief beste materialen en zoeken we naar innovatieve oplossingen om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen aan onze klanten. Wij werken voor aannemers, bedrijven en particulieren en onze opdrachtgevers bevinden zich in heel Nederland. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om een betonvloer storten, wat de kosten daarvan zijn en wanneer we de betonvloer bij u kunnen leveren? Neem dan contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. Onderstaand leest u meer over een betonnen vloer storten door HB Betonwerken.

Voordelig een betonvloer storten

Wilt u een betonvloer laten storten voor uw garage, uw woning of uw kantoor? Of wilt u graag een betonnen vloer laten storten voor het aanleggen van een terras bij uw pand? Welke reden u ook heeft om beton te storten; wij bieden u altijd een passende oplossing voor uw nieuwe betonvloer. Ook binnen en buiten betonvloeren in alle vormen en maten, gevlinderd, ruw gestort of gebezemd, kunnen wij voor u realiseren! Bij vrijwel alle bouwprojecten worden tegenwoordig betonvloeren gestort. Als het gaat om kwalitatief hoogwaardig afgewerkte betonvloeren worden wij meestal ingeschakeld. Zo zijn wij ook uw partner voor betonstorten. Dat zijn wij uiteraard ook als u een betonvloer van een geringe afmeting wilt storten. HB Betonwerken staat voor het storten van uw betonnen vloer voor u klaar!

Topkwaliteit betonvloeren

Wij gaan ervan uit dat u basis klussen, zoals een betonvloer storten, in één keer goed aanpakt. Dat is een verstandige werkwijze om de kosten zo beperkt mogelijk te houden en om het beste eindresultaat bij de bouw of verbouw van uw pand te boeken. Begin daarom goed met een betonnen vloer van hoge kwaliteit die gestort is door de vakmensen van HB Betonwerken. Wilt u liever zelf uw betonvloer storten? Dan leveren wij graag een betonpomp als wij uw beton komen afleveren. Met een betonpomp heeft u gegarandeerd een zeer glad eindresultaat. Vooral in combinatie met onze hoge kwaliteit beton. Daarnaast zorgt de betonpomp voor een tijdsbesparing en komt de betonmortel uitsluitend waar u het ook echt wilt hebben.

Robuuste vloer van beton storten

Wilt u een prachtige, strakke betonvloer in uw stal, garage of woning? Schakel dan direct de vakmensen van HB Betonwerken in. Wij realiseren betonvloeren in vrijwel iedere beschikbare betonkleur.

Betonvloer met fundering

Wij zijn er niet alleen voor u om de betonnen vloer te storten; wij zorgen uiteraard ook voor de door u gewenste afwerking. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een monoliet afgewerkte (gevlinderde) vloer, een vloeistofdichte vloer met PBV-certificaat of juist voor een ruw gestorte betonnen werkvloer.

Wat uw wensen voor uw nieuwe betonvloer ook zijn, wij realiseren ze graag samen met u. Wilt u meer informatie over een betonvloer storten en wat de tarieven zijn die we daarvoor rekenen? Neem dan direct contact met ons op voor het aanvragen een offerte op maat.

Ook een beton fundering laten storten

‘Een goed begin is het halve werk’. Dat spreekwoord is er niet voor niets. Naast dat wij graag een robuuste betonvloer storten voor u, kunt u bij ons ook terecht voor het laten storen van een beton fundering. Een fundering vormt uiteraard de basis van alle bouwwerken. Het is daarom uitermate belangrijk dat deze basis van 100% topkwaliteit is en dat het beton storten vakkundig wordt uitgevoerd. Wanneer u kiest voor de diensten van HB Betonwerken, weet u in ieder geval zeker dat uw fundering in de juiste handen is.

Betonvloer hal
Betonvloer Wageningen

Kies onze diensten

Dit zijn de werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Betonvloer storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen
 • Kies voor een totaal pakket of voor een onderdeel

De voordelen van HB Betonwerken

Schakel onze vakmensen vandaag nog in voor een betonnen vloer storten. Dat weet u zeker dat u profiteert van de volgende voordelen. Wij:

 • Hanteren korte lijnen
 • Realiseren een uitstekende kwaliteit
 • Hebben meer dan 20 jaar ervaring
 • Werken op een snelle en secure manier
 • Zorgen voor een goede en persoonlijke service

Neem contact met ons op en ontvang direct meer informatie over beton storten en wat de kosten daarvan zijn.

Betonvloer woning aanleggen

Afspraak maken voor een betonvloer storten

Wilt u beton laten storten voor een betonvloer? Wij komen graag bij u langs voor een betonnen vloer storten. Ook een betonfundering storten doen wij graag voor u. Maak direct een afspraak via 06-42379427. Mailen kan naar info@hb-betonwerken.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Vertel ons wat uw wensen zijn voor hoe wij uw betonvloer kunnen storten.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen