Vloeistofdichte betonvloer storten

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Vloeistofdichte betonvloer laten storten

Wilt u een vloeistofdichte betonvloer laten storten? Dan bent u bij de specialisten van HB Betonwerken aan het juiste adres! Wij gaan graag voor u aan het werk en storten een vloeistofdichte betonvloer van hoge kwaliteit. Die is natuurlijk voorzien van het benodigde PBV-certificaat. Wilt u meer weten over een vloeistofdichte betonvloer storten, de mogelijkheden en de prijs? Lees dan verder. U kunt ook contact opnemen. Wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte uw kant op.

Kenmerken

Door de ervaren specialisten van HB Betonwerken kunt u een topkwaliteit vloeistofdichte betonvloer laten storten. Een vloeistofdichte betonvloer is niet hetzelfde als een vloer die waterafstotend is. Wanneer het beton vloeistofdicht is, betekent dit dat hij geen water of andere vloeistoffen doorlaat. Hierdoor blijft de vloer van binnen droog. Dit is erg belangrijk voor de duurzaamheid van de vloer. Een waterafstotende vloer kan ook best tegen wat vocht, maar wanneer dit vocht te lang blijft liggen, trekt het alsnog de vloer in.

Als u vloeistoffen morst op een vloeistofdichte betonvloer, kunt u die gerust laten liggen. Na verloop van tijd verdampt het gewoon en zal het niet in de vloer trekken. Zo kunt u zaken als betonrot tegengaan. Ook is het verstandig om een vloeistofdichte betonvloer te laten storten wanneer u werkt met chemische vloeistoffen. Die kunnen namelijk nog grotere problemen veroorzaken. Een vloeistofdichte betonvloer van HB Betonwerken is voorzien van het PBV-certificaat.loer in.

Waar een vloeistofdichte betonvloer storten?

Een vloeistofdichte betonvloer kan in veel verschillende ruimtes toegepast worden. Er zijn situaties waarin het zelfs verplicht is om een goede vloeistofdichte betonvloer te storten. Ook zijn er ruimtes waar het zeer wenselijk is. BH Betonwerken kan een vloeistofdichte betonvloer storten in elke gewenste ruimte. We doen dit voornamelijk bij garages, chemische werkplekken, horecagelegenheden, wasstraten, et cetera. Neem contact met ons op om te bespreken of een deze betonvloer het meest geschikt is voor uw werkplek.

De voordelen

Het storten van een vloeistofdichte betonvloer door HB Betonwerken heeft veel voordelen. Natuurlijk is het grootste voordeel dat de vloer volledig vloeistofdicht is. Dit betekent dus dat vloeistoffen niet in het beton kunnen trekken, en zaken als betonrot voorkomen worden. Dit maakt de vloer erg duurzaam. Maar er zijn nog meer voordelen. Die zetten we hieronder voor u op een rij:

 • De vloer is naadloos
 • Hij kan snel weer belast worden
 • Het is een zeer hygiënische vloersoort
 • De vloer is chemisch en mechanisch belastbaar
 • Het gaat om een veilige en zeer slijtvaste vloer

Kies onze diensten

Dit zijn de werkzaamheden waar wij in gespecialiseerd zijn. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Beton pomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen
 • Kies voor een totaal pakket of voor een onderdeel

Vloeistofdichte betonvloer

Prijs van een vloeistofdichte betonvloer

Natuurlijk bent u ook benieuwd naar de kosten van een vloeistofdichte vloer storten. De prijs is echter afhankelijk van verschillende factoren. Zaken die meespelen zijn onder andere de toegang tot de stortplek, de dikte van de vloer en de locatie waar de vloer gestort moet worden. Wanneer u contact met ons opneemt, zullen we goed luisteren naar uw wensen en uw situatie. Op basis daarvan stellen we een maatwerk vrijblijvende offerte op voor het storten van een vloeistofdichte betonvloer. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, gaan we bij u aan de slag.

Kies ook voor onze service

Waarom u kiest voor HB Betonwerken voor het storten van een vloeistofdichte betonvloer? Wij zorgen altijd voor een heldere communicatie en hanteren korte lijnen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en welke werkzaamheden we op dat moment uitvoeren. Ook kunt u bij uw vaste contactpersoon terecht voor vragen. We zijn transparant over de prijs van de vloeistofdichte vloer storten, we werken vakkundig en snel, maar vooral secuur. HB Betonwerken is niet voor niets al jarenlang dé specialist op het gebied van betonwerkzaamheden. We zijn elke situatie wel eens tegengekomen, en weten precies hoe we de klus bij u aan moeten pakken. Uw situatie met ons bespreken en een vrijblijvende offerte ontvangen voor het storten van een vloeistofdichte betonvloer? Neem contact op!

Vrijblijvende offerte voor vloeistofdichte betonvloer

Wanneer u een vloeistofdichte betonvloer wilt laten storten, neemt u contact op met HB Betonwerken. Vraag direct een vrijblijvende offerte op. Dat doet u via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch via 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl. Wij beantwoorden ook graag al uw vragen over de vloeistofdichte betonvloer.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen