Bekisting fundering

  • Offerte binnen 1 dag
  • 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Snel schakelen
  • Hoge kwaliteit

Kies HB Betonwerken voor de bekisting van uw fundering

Bent u een betonnen fundament voor uw woning of bedrijfspand aan het uitdenken en overweegt u bekisting voor uw fundering in te zetten? Een goed idee, want met deze techniek zijn vele geraffineerde variaties mogelijk. Zeker als u HB Betonwerken inschakelt voor uw bekisting. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in een funderingsbekisting op maat maken, dus zonder twijfel ook voor uw project. Als u meer wilt weten, kunt u verder lezen of direct contact met ons opnemen.

Wat houdt de bekisting van een fundering in?

Een funderingsbekisting maken is een uiterst gespecialiseerde klus. Bekisting houdt in wezen in dat er een tijdelijke mal (ook wel contravorm genoemd) wordt aangebracht, waarna het beton wordt gestort. Dankzij deze bekistingsmal blijven de wapening en het beton perfect op hun plaats terwijl het aan het uitharden is. Aangezien HB Betonwerken beschikt over een groot scala aan verschillende vormen van bekisting, kan u hiermee bij ons vele kanten op. Afhankelijk van uw wensen wordt gekozen voor een bekisting van staal, kunststof of hout.

Waar moet bekisting aan voldoen?

Bekisting houdt uithardend beton perfect op de plaats. Dat bekisting daarvoor aan een aantal strenge eisen moet voldoen is daarom logisch. Zo moet de bekisting van een fundering bestand zijn tegen hoge betondruk, moet de bekisting perfect zijn afgedicht en moet deze gemakkelijk los te halen zijn. Dit laatste wordt bewerkstelligd door van tevoren olie aan te brengen op de bekistingsplaat. Tegelijkertijd moet natuurlijk de gewenste structuur worden achtergelaten op het uiteindelijk verharde beton.

Ga voor de pluspunten bij HB Betonwerken

Voor welke klus u ons ook inschakelt, van betonpoeren tot het aanbrengen van bekisting voor de fundering, bij HB Betonwerken staan kwaliteit, een persoonlijke benadering en optimale zorgvuldigheid altijd bovenaan op de prioriteitenlijst. Daarvan en van de volgende voordelen profiteert u als opdrachtgever bij HB Betonwerken:

  • Kwaliteit boven alles
  • Uitstekende communicatie met korte lijnen
  • Al meer dan 20 jaar in het vak
  • Een uiterst snelle en efficiënte werkwijze
  • Een goede, persoonlijke service

Neem contact op

Heeft u interesse in de bekisting van de fundering van uw woning of bedrijfspand? En bent u benieuwd naar hoe wij uw funderingsbekisting zouden maken? Neem dan eens contact op met de specialisten van HB Betonwerken. Bel 06-42379427, of stuur een e-mail naar info@hb-betonwerken.nl. Ons online contactformulier invullen kan uiteraard ook. Geef uw wensen zo gedetailleerd mogelijk door. Daardoor kunnen wij u zo goed mogelijk inlichten op welke manier wij uw funderingsbekisting zullen maken en zetten we het project in werking.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen