Poerenfundering

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Poerenfundering door een specialist

Bent u op zoek naar een specialist voor poerenfundering? Dan kunt u terecht bij HB Betonwerken. Wij zijn gespecialiseerd in vrijwel alle betonwerkzaamheden. Of het nu gaat om het maken van een stevige fundering of een strakke betonvloer, u kunt rekenen op onze specialisten. Ook voor het maken van een poerenfundering dus. Voor meer informatie over deze fundering en waarom u juist kiest voor HB Betonwerken, leest u verder. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen. Wij sturen graag een vrijblijvende offerte op maat voor een poerenfundering.

Wat is een poerenfundering?

Bij poerenfundering wordt de fundering gevormd door een dik betonblok waar een kolom op geplaatst wordt. Dit betonblok is de poer. De poer is altijd een uit beton gevormde of gemetselde ondersteuningsconstructie. Hij heeft een vierkante vorm met daar bovenop een kleinere vierkante kolom. Vroeger werd de poer eigenlijk altijd gemetseld. Dit was de meest simpele manier van het maken van een poerenfundering. Door verdere ontwikkeling van de techniek, wordt de betonpoer veel meer gebruikt. De poer wordt vrijwel nooit meer gemetseld. Voor een poerenfundering van beton zijn er twee mogelijkheden. We kunnen de poer te plekke vormen door cement in een gat te gieten. Een tweede optie is het plaatsen van een prefab poer. Die is vooraf al gevormd en wordt in zijn geheel in de grond geplaatst.

Kosten van een poerenfundering

Wanneer u een poerenfundering door HB Betonwerken laat maken, kunt u altijd rekenen op een scherpe prijs. Wij bekijken eerst uw situatie. Vervolgens stellen we een plan op over wat de meest verstandige, efficiënte en praktische werkwijze is. Voor de kosten van de poerenfundering stellen we een offerte op maat voor u op. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan we aan het werk. Wilt u weten wat de prijs van een poerenfundering voor u gaat zijn? Geef ons zo veel mogelijk informatie via het contactformulier. Wij stellen snel een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ook altijd telefonisch contact opnemen of een mail sturen om uw situatie voor te leggen.

Kies voor onze service

Waarom u juist kiest voor HB Betonwerken voor het verzorgen van een poerenfundering? Wij vinden communicatie heel belangrijk en hanteren altijd korte lijnen. Wanneer u voor onze service kiest, weet u precies waar u aan toe bent. Ook kunt u bij uw vaste contactpersoon terecht voor vragen en zijn we altijd helder en transparant over de kosten van de poerenfundering. We werken vakkundig en snel. U kunt met HB Betonwerken altijd rekenen op een poerenfundering van hoge kwaliteit. Wij hebben dan ook al jarenlang ervaring met het uitvoeren van betonwerkzaamheden. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden van HB Betonwerken

HB Betonwerken is de specialist op het gebied van werkzaamheden met beton. Niet alleen het maken van een poerenfundering. Kiest u voor onze service, dan kunt u onder andere op het volgende rekenen:

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Beton storten
 • Betonvloer vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

U kunt ervoor kiezen om enkel de poerenfundering door ons te laten verzorgen, maar u kunt ook voor een totaalpakket kiezen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Fundering

Vrijblijvende offerte voor een poerenfundering

Laat HB Betonwerken uw poerenfundering verzorgen. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen