Traditionele fundering

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Traditionele fundering laten maken

Wanneer u een traditionele fundering wilt laten maken, bent u bij HB Betonwerken aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van betonvloeren en betonfunderingen. Voor een traditionele fundering van uw woning, bedrijfspand, schuur of andere panden, kunt u dus bij onze experts terecht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een traditionele fundering voor uw project en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan, gerust contact met ons op.

Uw specialist in betonwerkzaamheden

HB Betonwerken verzorgt niet alleen een traditionele fundering; wij verzorgen nog veel meer klussen op het gebied van beton en betonwerken. Wij bieden onze klanten een a tot z service:

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Beton storten
 • Betonvloer vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Laat u alleen uw traditionele fundering door ons maken, of kunnen we meer voor u betekenen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kosten traditionele fundering

Als u HB Betonwerken inschakelt voor het maken van een traditionele fundering, kunt u altijd rekenen op een vaste lage prijs die we vooraf met u doornemen. We bespreken uw situatie en maken een gericht plan van aanpak. Hierop sturen we u een vrijblijvende offerte op maat toe. Gaat u met de offerte akkoord? Dan maken wij de traditionele fundering voor u in orde. Wij leveren een eindresultaat van hoge kwaliteit. Vul het contactformulier in, en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Dat kan via het contactformulier, maar u kunt uw situatie natuurlijk ook telefonisch met ons bespreken.

Uitstekende service van HB Betonwerken

Kiest u voor HB Betonwerken voor uw traditionele fundering, dan kiest u naast een eindresultaat van uitstekende kwaliteit ook voor zeer goede service. Wij hanteren korte lijnen en communiceren duidelijk. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij uw vast contactpersoon. Over de kosten zijn we altijd transparant en u kunt vooraf rekenen op een vrijblijvende offerte. We voeren onze werkzaamheden snel en vakkundig uit, en de traditionele fundering is natuurlijk van hoge kwaliteit. Kies ook voor de kwaliteit, service en ervaring van HB Betonwerken en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Beton

Vrijblijvende offerte voor traditionele fundering

Laat uw traditionele fundering door HB Betonwerken maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-42379427 of door een mail te sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen