Strokenfundering / Fundering op staal

  • Offerte binnen 1 dag
  • 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Snel schakelen
  • Hoge kwaliteit

HB Betonwerken: dé specialist in betonfundering

Heeft u een betonnen fundering voor uw woning of bedrijfspand nodig en overweegt u daarvoor strokenfundering of fundering op staal toe te passen? Of wilt u simpelweg meer weten over welke voordelen strokenfundering / fundering op staal u zou kunnen bieden? Voor het uitvoeren van al uw betonnen funderingsplannen is HB Betonwerken uw meest betrouwbare partner. Al meer dan twintig jaar bevinden wij ons in het vak van betonnen funderingen. Voor elk vraagstuk weten wij daarom de meest passende fundering te verwezenlijken. Lees verder als u meer wilt weten over strokenfundering of fundering op staal, of neem direct contact met ons op.

Wat houdt strokenfundering in?

Kortweg kan gesteld worden dat strokenfundering, ofwel fundering op staal, een funderingsmethode is die is gebaseerd op het funderen op vaste grond. Hierbij dragen twee stalen stroken de belasting over van het gebouw naar de grond. Op deze wijze wordt een vloer gelijktijdig belast door trek- én drukkrachten: trekspanning wordt door het staal opgevangen en drukspanning wordt opgenomen door het beton.

HB Betonwerken inschakelen biedt u louter voordelen

Schakelt u HB Betonwerken in om de strokenfundering / fundering op staal van uw woning of bedrijfspand te realiseren, of heeft u een ander type fundering in gedachten? Wat uw wensen ook zijn, HB Betonwerken voert deze zo nauwkeurig mogelijk uit en denkt waar nodig actief met u mee. Dat wij consequent onze hoge kwaliteitsstandaard naleven heeft ervoor gezorgd dat wij al zo lang zo goed gewaardeerd worden door onze opdrachtgevers. Door ons een strokenfundering of fundering op staal te laten aanleggen, profiteert u gegarandeerd van de volgende voordelen:

  • Kwaliteit gaat altijd voor alles
  • Uitstekende en transparante communicatie
  • Een vlugge en uiterst efficiënte werkwijze
  • Een goede, persoonlijke service
  • Al meer dan 20 jaar in het vak

Neem contact met ons op voor het aanbrengen van een strokenfundering

Heeft u nog vragen of twijfels of strokenfundering of fundering op staal inderdaad het juiste type van fundering is voor uw project? Of bent u er zeker van dat deze funderingssoort dé oplossing is voor uw woning of bedrijfspand? In alle gevallen geldt dat u contact met ons kunt opnemen. Dit kan telefonisch via 06-42379427, per e-mail via
info@hb-betonwerken.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. Vervolgens laten wij u zo spoedig mogelijk weten op welke manier wij de door u gewenste strokenfundering en fundering op staal het best kunnen verwezenlijken.

Stroken fundering - Fundering op staal 2
Bellen WhatsApp Offerte Mailen