Fundering op Heipalen

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Fundering op heipalen

Een fundering op heipalen laten maken? Bij HB Betonwerken bent u aan het juiste adres. Als specialist in werkzaamheden op het gebied van beton, gaan wij graag aan de slag met uw fundering. Neem voor meer informatie over een fundering op heipalen contact met ons op. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte op maat.

Wat is een fundering op heipalen?

Bij een paalfundering bestaat de fundering voor een constructie uit meerdere palen. Die worden in de grond geheid, gegoten of geschroefd. De fundering op heipalen is de meest voorkomende vorm van paalfundering. De betonnen heipalen worden in Nederland erg veel gebruikt. Grote kans dus dat de paalfundering voor uw project ook bestaat uit een fundering op heipalen. De specialisten van HB Betonwerken zijn de vakmensen die hiermee voor u aan de slag gaan.

Kosten fundering op heipalen

Wanneer u de fundering op heipalen door HB Betonwerken laat maken, kunt u rekenen op een scherpe prijs. We bespreken met u de exacte situatie en maken een plan van aanpak. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Gaat u akkoord? Dan gaan we aan de slag met de werkzaamheden. Wanneer u contact met ons opneemt vragen we u dan ook om zo veel mogelijk informatie door te geven. Op die manier kunnen we een nauwkeurige offerte opstellen. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden van fundering op heipalen te bespreken.

Werkzaamheden die HB Betonwerken uitvoert

HB Betonwerken is gespecialiseerd in veel verschillende betonwerkzaamheden. Wij verzorgen uw project van a tot z:

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Beton storten
 • Betonvloer vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Laat u enkel fundering op heipalen door ons maken, of kiest u voor een totaalpakket? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden met onze specialist.

Service van de specialist

Waarom u de fundering op heipalen juist aan HB Betonwerken laat maken? Wij vinden goede communicatie belangrijk en hanteren daarom korte lijnen. U weet zo altijd precies waar u aan toe bent, en heeft een vast contactpersoon waarbij u voor vragen terecht kunt. Bovendien communiceren we helder over de kosten, die u vooraf te zien krijgt in een vrijblijvende offerte op maat. We werken snel en vakkundig om u te voorzien van een eindresultaat van hoge kwaliteit. Profiteer ook van onze jarenlange ervaring, en neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende offerte

Laat de fundering op heipalen voor uw project maken door HB Betonwerken. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact op via het contactformulier hier op de site, telefonisch via 06-42379427 of door een mail te sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen