Fundering schuur laten maken

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton om fundering voor uw schuurtje te maken

Elk bouwwerk, groot of klein, heeft een fundering nodig om niet weg te zakken. Een fundering maken voor en schuur is dus ook noodzakelijk als u die in uw tuin wilt plaatsen. Een goede fundering is namelijk de basis van uw constructie. En dat bedoelen we ook echt letterlijk, want dit is het fundament onder een bouwproject. Bovendien moet een beton fundering maken voor een schuurtje net zo professioneel gebeuren als voor ieder ander bouwwerk. Want als de fundering niet goed gemaakt is, kan dit tot gevaarlijke taferelen leiden! U leest er op deze pagina meer over. Uiteraard kunt ook direct een offerte bij ons aanvragen om een fundering voor uw schuur te maken.

Waarom fundering maken voor een schuur?

Een schuur die u in uw tuin gaat plaatsen, moet natuurlijk niet een nachtmerrie worden, Dat kan het wel worden als u geen fundering laat maken onder de schuur. Onderdelen van die nachtmerrie kunnen vervelende problemen zijn als verzakkingen, haperende deuren en ramen, vochtproblemen en nog veel meer. Een goede fundering onder uw schuurtje maken is overigens van grote belang dan alleen de stabiliteit van het bouwwerkje. Het is ook bevorderlijk voor de levensduur van het schuurtje. Maakt u bijvoorbeeld een schuur van hout? Dan staat het hout van de schuur zonder fundering in direct contact met de bodem. Dan krijgt vocht waarschijnlijk vat op het hout en is de kans op hinderlijke houtrot sterk aanwezig. Voor een houten schuur is het daarom altijd een vereiste om het bouwwerk op een goede fundering te plaatsen.

Fundering Lopik

Welke fundering voor uw schuur?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een stevige basis onder uw schuur te maken. De meest gemaakt fundering voor een schuur is een fundering op volle grond met een gestorte betonlaag. Zo heeft u ook meteen een stevige betonvloer in uw schuurtje liggen. Ook andere funderingen zijn overigens mogelijk. Zo kunnen wij funderingsbalken voor uw schuur maken voor een stroken fundering, een vorstrand, een traditionele fundering, een tempex fundering of betonpoeren. Welke fundering u nodig heeft, kunnen wij u natuurlijk uitleggen in een advies- en informatiegesprek.

Voordelen HB Betonwerken van een fundering maken voor een schuur

Als u ons inschakelt voor een fundering maken voor uw schuur, kunt u bij ons altijd rekenen op het volgende. Wij:

 • hanteren korte lijnen in de communicatie
 • werken zeer vlot en nauwkeurig
 • bieden u uitstekende en persoonlijke service
 • leveren topkwaliteit beton
 • hebben zeer lange ervaring als het gaat om betonwerken
Fundering Haarlemmerliede

Fundering schuurtje maken

Een fundering voor een schuurtje maken is noodzakelijk zodat het gewicht van uw bouwwerk in de tuin en de daarbij vrijkomende krachten worden overgedragen op de ondergrond. Voor een schuur, hoe groot of hoe klein ook, is het altijd noodzakelijk dat het stevig op de bodem staat. Funderingen maken een bouwwerk sterk, duurzaam en veilig. De fundering is letterlijk het fundament, ofwel de basis. En daarom zijn funderingsbalken voor een tuinhuis net zo onmisbaar als voor elk ander pand.

Zelf beton maken of beton laten storten?

Beton is een mengsel van cement, zand, grind of steenslag en water. U kunt ervoor kiezen om met deze basismaterialen zelf aan de slag te gaan om hiermee dus zelf beton te gaan maken. Maar dat is natuurlijk niet zonder risico aan. Als u niet zo avontuurlijk bent ingesteld, is kiezen voor de beste kwaliteit beton voor uw schuur van HB Betonwerken natuurlijk ook kiezen voor zekerheid. Met beton afkomstig uit een betoncentrale bent u namelijk altijd verzekerd van de beste kwaliteit. U kunt er dan op vertrouwen dat dan de mengverhouding van de benodigde ingrediënten altijd optimaal en gelijk is voor de complete beton levering voor het maken van de fundering van uw schuur.

Funderingsbalken schuur

Funderingsbalken voor een schuur zijn betonnen balken met een lengte van één meter. De dikte van deze banden kan variëren van 5 cm tot 15 cm. Ook de hoogte kan variëren van 15 cm tot 35 cm. De belangrijkste toepassing van funderingsbalken is dat ze aansluiten op het straatwerk. Hiermee wordt het risico op kieren en gaten zo klein mogelijk gemaakt. Bovendien zorgen de funderingsbalken er ook voor dat het verschuiven of verzakken van tegels niet snel zal gebeuren.

Strokenfundering
Beton

Beste kwaliteit beton

Beton storten moet natuurlijk in één keer goed uitgevoerd worden. En dat kunt u met een gerust hart aan de betonspecialisten van HB Betonwerken overlaten. Door ons uw beton te laten storten of fundering voor uw schuur te laten maken, kiest u verstandig. Wij zorgen gegarandeerd voor een eindproduct gemaakt van topkwaliteit beton. Ook leveren wij de betonpomp voor het beton storten. En dat doen wij allemaal voor zeer concurrerende prijzen!

Werkzaamheden bij een fundering schuur maken

Om een fundering voor een schuurtje te maken, voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

 • Leveren en storten van het beton
 • Verzorgen van de benodigde betonpomp
 • Leveren en aanbrengen van de wapening
 • Bekisten en ontkisten
 • Hardboard/Folie/Betonnen werkvloer maken

Betonvloer schuur

U kunt er ook voor kiezen om een betonvloer in de schuur te plaatsen. Het grote voordeel van een betonnen vloer is de mooie strakke afwerking. Dat geeft gegarandeerd een praktische en stoer ogende vloer in de schuur. Maar voornamer is nog wel dat beton naadloos wordt afgewerkt en u daardoor maar weinig onderhoud hoeft te plegen en hoeft schoon te maken. Dat is voor veel mensen ook wat waard!

Vloer voor schuur op maat

De betonvloer van uw schuur kunnen wij volledig op maat storten. We kunnen deze vloer zelfs vlinderen en een mooie kleur naar keuze geven. Een door ons gevlinderde betonvloer voor uw schuur is:

 • Naadloos
 • Kras- en slijtvast
 • Te combineren met vloerverwarming
 • Prachtig, met een natuurlijke en industriële uitstraling
 • Energiezuinig
 • Makkelijk schoon te maken
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
Betonvloer Almere

Direct contact met HB Betonwerken

Heeft u ook beton nodig om de fundering voor schuur te maken in de tuin van uw woning? Vraag dan snel en geheel vrijblijvende offerte aan bij HB Betonwerken door het contactformulier in te vullen hier op de site. U kunt uiteraard ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl. Wij informeren en adviseren u graag!

Bellen WhatsApp Offerte Mailen