Fundering en beton tuinhuis

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton fundering voor tuinhuis laten storten

Onder ieder bouwwerk hoort een stevige fundering geplaatst te worden. Zo is ook een beton fundering onder een tuinhuis altijd te adviseren. Een goede fundering vormt de basis van uw constructie. En dat bedoelen we ook echt letterlijk, want dit is het fundament onder een bouwproject. Bovendien moet een beton fundering voor een tuinhuis net zo professioneel gebeuren als voor ieder ander bouwwerk. Want als de beton fundering niet goed is, kan dit tot gevaarlijke taferelen leiden! Wilt u dat voorkomen en heeft u graag een goede fundering ode uw tuinhuis? Neem dan contact met HB Betonwerken en wij maken graag een offerte voor een beton fundering op maat voor u.

Waarom beton fundering voor tuinhuis nodig?

Een mooi tuinhuis dat u in uw tuin gaat plaatsen, kan zomaar een nachtmerrie worden als u er geen goede fundering onder maakt. U kunt daarbij denken aan vervelende problemen als verzakkingen, haperende deuren en ramen, vochtproblemen en nog veel meer. Goede funderingsbalken voor het tuinhuis zijn van groot belang voor meer dan louter de stabiliteit. Het komt ook de levensduur van het tuinhuis ten goede. Zonder goede fundering staat het hout van het tuinhuis direct in contact met de bodem. Dit zorgt ervoor dat de kans op houtrot sterk toeneemt. Voor een tuinhuis van hout is het daarom altijd een vereiste om het op een goede fundering te plaatsen.

Welke fundering voor uw tuinhuis?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een stevige basis voor een tuinhuis te maken. De meest gebruikte fundering voor een tuinhuis is een fundering op volle grond met een gestorte betonlaag. Dan heeft u direct een goede vloer in uw tuinhuis. Ook andere funderingen zijn mogelijk. Zo kunnen wij de funderingsbalken voor uw tuinhuis maken voor een stroken fundering, een vorstrand, een traditionele fundering, een tempex fundering of betonpoeren. Over welke fundering u nodig heeft kunnen wij u natuurlijk uitvoerig informeren en adviseren.

Voordelen van een beton fundering van HB Betonwerken?

Als u ons inschakelt voor een beton fundering voor uw tuinhuis, kunt u bij ons altijd rekenen op het volgende. Wij:

 • hanteren korte lijnen
 • werken vlot en precies
 • bieden een uitstekende en persoonlijke service
 • leveren topkwaliteit beton
 • hebben zeer lange ervaring als het gaat om betonwerken

Fundering storten

Een fundering zorgt ervoor dat het gewicht van uw tuinhuis en de daarbij vrijkomende krachten worden overgedragen op de ondergrond. Voor een gebouw, hoe groot of hoe klein ook, is het altijd noodzakelijk dat het stevig op de bodem staat. Funderingen maken een bouwwerk sterk, duurzaam en veilig. De fundering is letterlijk het fundament onder ieder gebouw. En daarom zijn funderingsbalken voor een tuinhuis net zo onmisbaar als voor elk ander pand.

Zelf beton maken of beton laten storten?

Beton is een mengsel van cement, zand, grind of steenslag en water. U kunt ervoor kiezen om met deze basismaterialen zelf aan de slag te gaan en dus zelf beton te maken. Maar daar kleeft natuurlijk een kwaliteitsrisico aan. Als u dat risico liever niet neemt, is kiezen voor het beton van topkwaliteit voor uw tuinhuis van HB Betonwerken een zeer veilige een goede optie. Met stortbeton afkomstig uit een betoncentrale bent u namelijk altijd verzekerd van de beste kwaliteit. U kunt erop vertrouwen dat dan de mengverhouding van de benodigde ingrediënten altijd optimaal is en gelijk voor de complete beton levering voor de fundering van uw tuinhuis.

KPN fundering Schiedam
Fundering

Funderingsbalken tuinhuis

Funderingsbalken voor een tuinhuis zijn betonnen balken die beschikbaar zijn over een lengte van één meter. De dikte van deze banden kan nogal variëren, namelijk van 5 cm tot 15 cm. Ook de hoogte kan variëren van 15 cm tot 35 cm. De belangrijkste toepassing van deze funderingsbalken is dat ze aansluiten op het straatwerk waardoor het risico op kieren en gaten tot een minimum wordt ingeperkt. Bovendien zorgen deze funderingsbalken er ook voor dat het verschuiven of verzakken van tegels kan worden tegengegaan.

Topkwaliteit beton

Beton storten moet natuurlijk in één keer goed uitgevoerd worden. En dat kunt u met een gerust hart aan de betonspecialisten van HB Betonwerken overlaten. Door ons uw betonvloer te laten storten of betonfundering te laten maken, kiest u verstandig. Wij zorgen gegarandeerd voor een eindproduct gemaakt van topkwaliteit beton. Ook leveren wij de betonpomp voor het beton storten. En dat doen wij allemaal voor zeer concurrerende prijzen!

Onze werkzaamheden bij een fundering tuinhuis

Voor een fundering voor een tuinhuis voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

 • Leveren en storten beton
 • Verzorgen van betonpomp
 • Leveren en aanbrengen wapening
 • Bekisten en ontkisten
 • Hardboard/Folie/Betonnen werkvloer maken

Betonvloer tuinhuis fraai naadloos afgewerkt

U kunt ook kiezen voor een betonvloer in uw tuinhuis. Het grote voordeel van een betonnen vloer is de mooie strakke afwerking. Op het eerste gezicht heeft u hiermee een modern of industrieel ogende vloer. Maar als u er de juiste accessoires en inrichting erbij gebruikt, kunt u uw tuinhuis ook een mooie klassieke of landelijke uitstraling geven. Ander voordeel van beton is dat de naadloze afwerking uw maar weinig onderhoud en schoonmaak zal kosten.

Betonvloer Almere

Tuinhuis vloer op maat

Een tuinhuis vloer van beton kan volledig op maat in uw tuinhuis gestort worden. Daarnaast kunnen we de vloer netjes voor u afwerken en zelfs vlinderen en een mooie kleur geven. De gevlinderde betonvloer voor uw tuinhuis fundering is:

 • Naadloos
 • Kras- en slijtvast
 • Te combineren met vloerverwarming
 • Prachtig, met een natuurlijke en industriële uitstraling
 • Energiezuinig
 • Makkelijk schoon te maken
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Direct contact met HB Betonwerken

Heeft u ook beton nodig voor de fundering van uw nieuw te bouwen tuinhuis bij uw woning? Vraag dan snel en geheel vrijblijvende offerte aan bij HB Betonwerken door het contactformulier in te vullen hier op de site. U kunt uiteraard ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl. Wij informeren en adviseren u graag!

Bellen WhatsApp Offerte Mailen