• 20 jaar ervaring
 • Korte lijnen
 • Kwaliteit
 • Snel en net werk
 • Goede service
 • Persoonlijk contact

Fundering maken

Beton fundering storten met HB Betonwerken

Wilt u voor uw bouwproject of nieuwbouwwoning een stevige fundering leggen? Laat uw fundering maken met beton van HB Betonwerken. Dat is een goede basis! Onze vakmensen realiseren met de beste kwaliteit beton een fundering waarop u letterlijk kunt bouwen. Voor het maken van een fundering hebben wij alle professionele materialen en gereedschappen in huis. Bij vrijwel alle bouwprojecten worden tegenwoordig betonnen funderingen gestort. Omdat een fundering storten als betonbedrijf één van onze specialiteiten is, worden wij voor de uitvoering hiervan heel veel ingeschakeld. Heeft u interesse in onze diensten voor een fundering storten? U leest er hieronder meer over. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte op maat.

Stevige fundering maken onder uw bouwconstructie

Een stevige constructie heeft een stevige fundering nodig. Een betonnen fundering is in vele opzichten de beste keuze. Er zijn naast een beton fundering ook andere opties voor het maken van een fundering, zoals hout en staal. Maar die laatste twee materialen bieden niet de voordelen van de betonnen fundering. Een betonnen fundering storten geeft namelijk de volgende voordelen: het is een zeer hard materiaal, gaat een leven lang mee en kan in elke vorm gegoten worden. Bovendien is een beton fundering maken relatief goedkoop.

Beste materialen voor uw fundering

Bij alle projecten die wij doen, gebruiken we uitsluitend de kwalitatief beste materialen en zoeken we naar innovatieve oplossingen om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen aan onze klanten. Beton funderingen maken wij onder andere voor aannemers, bedrijven en particulieren, en onze opdrachtgevers bevinden zich in heel Nederland. Een fundering maken wij op een uiterst vakkundige manier omdat een dergelijke klus om nauwkeurigheid vraagt. Voor dat vakwerk kunt u de vakmensen van HB Betonwerken inschakelen.

Fundering maken
Fundering

Toepassingen voor uw fundering

Wanneer wij uw fundering storten, heeft u de keuze uit diverse toepassingen. Zo kunt u kiezen uit een stroken fundering, een vorstrand of een traditionele fundering. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een Tempex fundering en kunnen wij betonpoeren plaatsen. Een beton fundering storten gaat een stuk gemakkelijker met een betonpomp. Die kunnen wij u ook leveren. Met de betonpomp komt het beton alleen op de plekken waar u het nodig heeft. Daarnaast scheelt het erg veel moeite en tijd. Ook kunnen wij het beton leveren en de fundering voor u storten. Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Betonnen fundering maken voor tuinhuis

Ook voor kleinere betonprojecten kunt u ons inschakelen. Wilt u een leuk tuinhuis bij uw woning plaatsen? Als u het doet, doe het dan goed. Een betonnen fundering voor uw tuinhuis zorgt ervoor dat uw project veel langer meegaat en stevig op zijn plek blijft staan. Houdt altijd goed rekening met de juiste bekisting en de juiste betonbewapening. Voor vragen hierover kunt u ons natuurlijk altijd bellen.

Fundering
Beton laten storten Ammerzoden

Ons aanbod aan betonwerken

Onderstaand ziet u de werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Betonvloer storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen
 • Kies voor een totaal pakket of voor een onderdeel

Ook een betonvloer storten

‘Een goed begin is het halve werk’. Dat spreekwoord is er niet voor niets. Naast dat wij voor u graag een robuuste fundering storten, kunnen wij ook een betonvloer storten. Dat kan in vele soorten, maten en afwerkingen. Kies bijvoorbeeld voor een monoliet afgewerkte (gevlinderde) betonvloer, een vloeistofdichte vloer met PBV-certificaat of juist voor een ruw gestorte werkvloer. Wat uw wensen voor uw nieuwe betonvloer ook zijn, wij realiseren ze graag samen met u. Wilt u meer informatie over een betonvloer storten en wat de kosten daarvan zijn? Neem dan direct contact met ons op.

Betonwerken
Betonvloer hal

Waarom een betonfundering van HB Betonwerken?

Schakel onze vakmensen vandaag nog in om bij uw bouwproject een fundering te storten. Samenwerken met HB Betonwerken betekent dat u ook profiteert van de volgende voordelen. Wij:

 • hanteren korte lijnen
 • staan garant voor een uitstekende kwaliteit van onze werkzaamheden
 • hebben meer dan 20 jaar ervaring
 • werken snel en secuur
 • zorgen voor een goede en persoonlijke service

Neem contact met ons op en ontvang direct meer informatie over een beton fundering storten en wat de kosten daarvan zijn.

Direct een afspraak maken voor een fundering

Kunnen wij bij uw bouwproject ook een beton fundering storten? Wij komen graag bij u langs. Dat kan ook voor een betonvloer storten. Maak direct een afspraak met ons via 06-42379427. Mailen kan naar info@hb-betonwerken.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Vertel ons wat uw wensen zijn voor het maken van uw fundering.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave