Betonvloeren strak afwerken

Betonvloer Wageningen

HB Betonwerken levert altijd een naadloos resultaat

Heeft u onlangs een mooie nieuwe woning, bedrijfspand of bedrijfsruimte aangeschaft? Gefeliciteerd! Denkt u erover om er snel een stevige, duurzame vloer in te leggen? Een betonvloer van HB Betonwerken is een uitermate geschikte optie. We leggen de betonvloeren niet alleen vakkundig en snel, maar zorgen er ook voor dat de vloer egaal wordt afgewerkt. Voor het egaliseren van een betonvloer bieden wij verschillende mogelijkheden. Wilt u weten welke dat zijn? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op voor persoonlijk advies.

Egale afwerking betonvloer door vlinderen

Niet alleen voor het storten van een betonvloer, maar ook voor een strakke afwerking kunt u bij HB Betonwerken terecht. Zo zorgen wij voor een strakke afwerking van uw betonvloer door het gestorte beton te laten vlinderen. Het vlinderen van een betonvloer is een methode die ervoor zorgt dat vers gestort beton egaal wordt. Dit gebeurt met speciale machines die het beton gladstrijken door roterende bewegingen. Vlinderen zorgt niet alleen voor een strakke afwerking van uw betonvloer, maar speelt ook een grote rol in de uiteindelijke kwaliteit van de vloer. Goed vlinderwerk zorgt voor een krasvaste, slijtvaste en waterdichte vloer. Meer weten over onze verschillende werkwijzen? Neem dan contact met ons op!

Diverse mogelijkheden

Wilt u een betonvloer in uw bedrijfspand of woning met een strakke afwerking? Neem dan contact op met HB Betonwerken. Een egale betonvloer is immers waar de charme van een betonvloer vandaan komt en dat begrijpen wij bij HB Betonwerken maar al te goed! Als expert op het gebied van betonvloeren kunnen wij vakkundig en nauwkeurig uw betonvloer egaliseren. U kunt ons ook inhuren voor de volgende werkzaamheden:

  • Beton leveren en aanbrengen
  • Betonpomp leveren
  • Wapening leveren en aanbrengen
  • Beton storten
  • Betonvloer vlinderen
  • Isolatie leveren en aanbrengen
  • Kies voor een totaal pakket of voor een onderdeel

 

Meer informatie? Bel HB Betonwerken!

Wilt u een strakke afwerking voor uw betonvloer in uw woning of bedrijfspand? Dat is voor HB Betonwerken geen probleem! Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden. Vul het contactformulier in, bel naar 06-42379427 of stuur een mail naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen