Betonvloer en fundering Ede

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Ede

Wilt een betonvloer storten in Ede? HB Betonwerken verzorgt al uw betonwerken. Wij zijn specialist op het gebied van betonnen vloeren storten, betonfundering storten en beton vlinderen! Onze betonwerkzaamheden verzorgen wij voor zowel bedrijven als particulieren. Wilt u weten wat onze prijs voor beton storten in Ede is? Of wilt u een afspraak met ons inplannen? Neem dan contact met ons op.

Hét betonbedrijf in Ede voor betonvloeren storten

Als hét betonbedrijf voor Ede voorzien wij in een grote vraag naar betonvloeren in de regio. We leveren onder andere betonvloeren bij garagebedrijven en voor particuliere garages, en ook in restaurantkeukens en distributiecentra. Ook in woningen storten wij moderne betonvloeren in Ede. Mensen kiezen in hun huis graag voor een vrijwel onderhoudsvrije betonvloer in plaats van een ‘gewone’ vloer. Meer weten over een betonvloer storten in Ede in uw woning? Of heeft u een vloeistofdichte betonvloer in uw bedrijf nodig? Laat het ons weten en wij maken het voor u in orde.

Betonvloer vlinderen en van kleur voorzien

Wanneer we een betonvloer gestort hebben, kunnen we de betonvloer vlinderen voor een extra fraai eindresultaat. We schuren de opgestijfde bovenlaag van de betonvloer dan op en strooien er slijtvast materiaal over. Dat draaien we er vervolgens in met een speciale vlindermachine. Wilt u de gevlinderde betonvloer voorzien van een mooie kleur? Dan voegen we kleurpigment toe tijdens het vlinderen. Zo heeft u een zeer mooi gekleurde en unieke betonvloer in huis. Bedrijven kiezen vaak ook voor gekleurd beton om in een bedrijfshal segmenten aan te duiden. Heel handig!

Beton fundering aanbrengen

Een fundering is het constructiedeel dat ervoor zorgt dat het gewicht van een gebouw en de bijbehorende krachten worden overgedragen op de draagkrachtige ondergrond. Een fundering maakt een gebouw sterk, duurzaam en veilig. Funderingen worden toegepast bij onder andere het bouwen van huizen, aanbouwen en garages. Daarvoor zijn verschillende soorten funderingen mogelijk, waaronder de betonfundering. HB Betonwerken verzorgt bij het maken van een betonfundering in Ede de funderingsbekisting, de bewapening en het storten van het beton. Er zijn diverse betonfunderingen mogelijk: strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering en betonpoeren. Meer informatie over betonfunderingen? Neem contact met ons op voor een maatwerk advies.

Binnen en buiten beton storten in Ede

Wij storten beton zowel binnen als buiten. Buiten beton storten is bijvoorbeeld het maken van een stevige betonfundering voor bouwobject. Buiten beton storten kan ook zijn: een betonvloer storten in Ede voor een mooi strak terras of voor een oprit. Binnen beton storten is een betonvloer storten in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Naast een gewone betonvloer kunnen wij ook een gecertificeerde vloeistofdichte betonvloer aanbrengen. Voor meer informatie over beton storten in Ede en de kosten daarvan, neemt u contact met ons op.

Vloeistofdichte betonvloer met PVB-certificaat

Een praktische betonvloer storten in Ede is iets waar veel bedrijven de voorkeur aan geven. Een vloeistofdichte betonvloer is een goede optie. Die laat gegarandeerd geen vloeistoffen door en blijft van binnen dus altijd droog. Een waterafstotende betonvloer storten is een andere optie. Deze vloer houdt vloeistoffen ook lang tegen, maar niet voor altijd. Dat kan na verloop van tijd leiden tot betonrot. Werkt u deze veel met (chemische) vloeistoffen? Dan adviseren wij u te kiezen voor een waterdichte betonvloer in Ede storten. Deze is altijd voorzien van het PBV-certificaat.

Beton van topkwaliteit

Beton storten in Ede moet in één keer goed uitgevoerd worden. HB Betonwerken is de betonspecialist die dat garandeert. Door ons uw betonvloer te laten storten of een betonfundering te laten maken, kiest u verstandig. Wij leveren u gegarandeerd een eindproduct van topkwaliteit beton. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. En dat allemaal voor zeer scherpe tarieven!

Fundering aanleggen
Betonnen vloer buiten

Waarom beton van HB Betonwerken?

HB Betonwerken inschakelen voor een betonvloer storten in Ede, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, betekent dat u kunt rekenen op het volgende:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • Wij werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • Wij leveren de allerbeste betonkwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken

Diensten van HB Betonwerken

Voor onderstaande betonwerkzaamheden kunt u terecht bij de specialisten van HB Betonwerken. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Ede

Laat ook uw beton storten in Ede door HB Betonwerken! Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen