• 20 jaar ervaring
  • Korte lijnen
  • Kwaliteit
  • Snel en net werk
  • Goede service
  • Persoonlijk contact

Betonvloer en fundering Ede

Kies voor HB Betonwerken in Ede

Wenst u in Ede de hulp van een specialist in betonwerken? Dan bent u bij HB Betonwerken aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar kloppen bedrijven en particulieren bij ons aan voor het storten van betonvloeren en funderingen en het monoliet afwerken (vlinderen) van betonvloeren. Neem snel contact met ons op als u onze experts wilt inschakelen voor het storten van een betonvloer, het maken van een fundering of het vlinderen van een betonvloer. Wij horen graag wat uw wensen zijn in Ede.

Laat een betonvloer storten in Ede

Wenst u een prachtige, strakke betonvloer te laten storten in uw huis? Kies dan voor de diensten van een echte specialist zoals HB Betonvloeren. Wij storten niet alleen uw betonnen vloer op perfecte wijze, ook vlinderen wij het beton direct. Nadat wij klaar zijn met onze werkzaamheden, kunt u dus genieten van een indrukwekkende, strak afgewerkte vloer. Wat zijn uw wensen voor uw nieuwe betonvloer? U heeft bij ons de keuze uit elke mogelijke betonkleur. Wilt u een betonvloer in uw woonkamer, stallen, garage of terras? Wij komen het graag bij u realiseren in Ede. Benader ons voor meer informatie over het beton storten en de prijs per m2.

Het realiseren van een beton fundering

Gaat u in Ede een nieuwe woning bouwen? En wilt u een stevige funderingsbekisting laten maken? Dan zit u bij ons helemaal goed. U kunt ons namelijk ook inschakelen om een beton fundering te laten maken. De fundering is een belangrijk onderdeel van een pand of woning. Het maken van de fundering moet daarom met veel zorg worden uitgevoerd. Gelukkig kunt u daar bij ons op vertrouwen. Onze vakmensen hebben alle kennis en vaardigheden in huis om uw fundering perfect te realiseren. Neem contact op voor meer informatie over de kosten van een fundering per m2.

veenendaal

Profiteer van onze voordelen

Kies in Ede voor onze diensten en geniet van de volgende voordelen:

  • Wij hanteren korte lijnen
  • Wij werken snel en secuur
  • Wij bieden een goede en persoonlijke service
  • Wij leveren de beste kwaliteit
  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Wij geven u graag meer informatie over de kosten van een betonvloer of fundering.

Geef uw wensen aan ons door vanuit Ede

Wilt u in Ede onze vakman inschakelen om beton te storten? Wilt u een bekisting voor uw fundering laten maken? Of heeft u behoefte aan een perfecte gevlinderde betonvloer? Geef uw wensen dan aan ons door via 06-42379427 of mail naar info@hb-betonwerken.nl. Wij staan graag voor u klaar tijdens het storten van een betonvloer in uw woning of het maken van een fundering in Ede.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

HB Betonwerken