Betonvloer en fundering Den Haag

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Den Haag

Een betonvloer laten storten in Den Haag? HB Betonwerken regelt het voor u! Onze vakkundige professionals kunnen uw betonnen vloer storten, fundering maken of betonvloer vlinderen. Wij gaan zowel in bedrijfshallen en garages als in woningen aan de slag. Wilt u meer weten, zoals onze manier van beton storten of de kosten per vierkante meter? Neem dan contact op met HB Betonwerken, en wij komen snel bij u in Den Haag langs!

Hét betonbedrijf in Den Haag voor betonvloeren storten

Als hét betonbedrijf voor Den Haag voorzien wij in een grote vraag naar betonvloeren in de regio. We leveren onder andere betonvloeren bij garagebedrijven en voor particuliere garages, en ook in restaurantkeukens en distributiecentra. Ook in woningen storten wij praktische betonvloeren in Den Haag. Mensen kiezen graag voor een vrijwel onderhoudsvrije betonvloer in plaats van ‘gewone’ vloer. Meer weten over een betonvloer storten in Den Haag in uw woning? Of is een vloeistofdichte betonvloer in uw bedrijf nodig? Wij horen het graag van u.

Betonvloer vlinderen en een kleur geven

Wanneer het beton gestort is, is het mogelijk om de betonvloer te laten vlinderen. Er wordt dan een slijtvast materiaal over de geschuurde vloer gestrooid, en dit wordt het beton ingedraaid met een speciale vlindermachine. Wilt u de gevlinderde betonvloer voorzien van een mooie kleur? Dan voegen we gewoon kleurpigment toe tijdens het vlinderen. Bedrijven doen dit vaak om verschillende afdelingen van hun bedrijfshal eenvoudig aan te duiden, maar het geeft de betonvloer in uw huiskamer ook een unieke uitstraling.

Beton fundering aanbrengen

Wilt u HB Betonwerken juist inschakelen om een fundering in Den Haag te laten maken? Geen probleem! Wij gaan aan de slag met het maken van een fundering als uitstekende basis voor uw gebouw in Den Haag. We maken de funderingsbekisting, leveren en brengen de bewapening aan en storten het beton van de fundering. Wij horen graag van u of u een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren wenst. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

Binnen en buiten beton storten in Den Haag

Wij storten beton zowel binnen als buiten. Buiten beton storten is bijvoorbeeld het maken van een stevige betonfundering voor bouwobject. Buiten beton storten kan ook zijn: een betonvloer storten in Den Haag voor een mooi strak terras of voor een oprit. Binnen beton storten is een betonvloer storten in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Naast een gewone betonvloer kunnen wij ook een gecertificeerde vloeistofdichte betonvloer aanbrengen. Voor meer informatie over beton storten in Den Haag en de kosten daarvan, neemt u contact met ons op.

Vloeistofdichte betonvloer met PVB-certificaat

Een praktische betonvloer storten in Den Haag is iets waar veel bedrijven de voorkeur aan geven. Een vloeistofdichte betonvloer is een goede optie. Die laat gegarandeerd geen vloeistoffen door en blijft van binnen dus altijd droog. Een waterafstotende betonvloer storten is een andere optie. Deze vloer houdt vloeistoffen ook lang tegen, maar niet voor altijd. Dat kan na verloop van tijd leiden tot betonrot. Werkt u deze veel met (chemische) vloeistoffen? Dan adviseren wij u te kiezen voor een waterdichte betonvloer in Den Haag storten. Deze is altijd voorzien van het PBV-certificaat.

Beste kwaliteit beton

Beton storten in Den Haag moet in één keer goed uitgevoerd worden. HB Betonwerken is de betonspecialist die dat garandeert. Door ons uw betonvloer te laten storten of een betonfundering te laten maken, kiest u verstandig. Wij leveren u gegarandeerd een eindproduct van topkwaliteit beton. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. En dat allemaal voor een zeer scherpe tarieven!

Maak gebruik van onze kennis, ervaring en service

HB Betonwerken inschakelen voor een betonvloer storten in Den Haag, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, betekent dat u kun rekenen op het volgende:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • We werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • We leveren de allerbeste betonkwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken
Betonvloer Elst
Fundering aanleggen

Diensten van HB Betonwerken

Onderstaand de betonwerkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Den Haag

Laat ook uw beton storten in Den Haag door HB Betonwerken! Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen