Betonvloer en fundering Arnhem

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Arnhem

Voor een betonvloer storten in Arnhem, is HB Betonwerken het aangewezen bedrijf voor u. Wij zijn namelijk dé specialist in betonnen vloeren storten, betonfundering storten en beton vlinderen! Wilt u weten waar HB Betonwerken u in Arnhem mee kan helpen? Bent u benieuwd naar de kosten van een betonvloer? Of wilt u een afspraak inplannen? Lees dan onderstaande informatie over een betonvloer storten in Arnhem of pak de telefoon en neem contact met ons op.

Laat een betonvloer storten in bedrijfspand, woning of garage

Een betonvloer ligt vaak in een garage of bedrijfshal, en natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor een betonvloer storten in een distributiecentrum, opslagloods of kantoorpand. En naast bedrijven weten ook steeds meer particulieren de weg naar HB Betonwerken te vinden voor een betonvloer in Arnhem in hun woning. Een betonvloer in de huiskamer is de laatste tijd helemaal hip. Veel mensen kiezen voor het robuuste en moderne karakter van een betonvloer in huis. Hij past perfect in een industrieel eigentijds interieur. Vindt u dat ook interessant? Neem contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden voor een betonvloer in uw woning met u door. Ook vertellen we wat u kunt verwachten wat betreft het beton storten in Arnhem en de prijs daarvoor per vierkante meter.

Betonvloer vlinderen en kleur geven

Als we uw betonvloer gestort hebben, kunnen we uw betonvloer in Arnhem ook vlinderen. Een betonvloer vlinderen houdt in dat we de bovenste laag schuren en er een slijtvast materiaal overheen strooien. Dit materiaal draaien we met een speciale vlindermachine in het beton. En als u daar prijs op stelt kunnen we ook een kleurpigment aan het gevlinderde beton toevoegen. Het resultaat is een eigentijdse unieke betonvloer in Arnhem. Dit geeft uw vloer in de woonkamer een unieke uitstraling. Het kleuren van een betonvloer is ook zeer handig voor bedrijven om er specifieke secties in een bedrijfshal mee aan te duiden.

Fundering storten in Arnhem

U kunt HB Betonwerken bij de basis van al uw werk al inschakelen. Zo kunnen wij voor u een betonfundering in Arnhem storten. Dat is een zorgvuldig karwei, want het gaat natuurlijk wel over de basis van een compleet bouwwerk. Een fundering maken houdt in het verzorgen van de funderingsbekisting, het leveren en aanbrengen van de bewapening en het storten van het beton voor de fundering. Wat heeft uw voorkeur? Een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren? Laat het ons weten.

Binnen of buiten beton storten in Arnhem

U kunt betonwerkzaamheden in Arnhem voor binnen en buiten aan onze specialisten overlaten. Buiten gaan we bijvoorbeeld graag voor u aan de slag met het maken van een stevige betonfundering voor uw woning, bedrijfspand, schuur, garage of ander gebouw. Ook kunnen we een betonvloer in Arnhem storten voor een mooi strak terras of oprit. Binnen storten we een betonvloer voor een stal, garage, magazijn, bedrijfshal of ander pand. Hierbij kunnen we verschillende methoden toepassen voor het het gewenste resultaat. Denk bijvoorbeeld aan een vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat.

Fundering aanleggen
Betonvloer buiten aanleggen

Gecertificeerde vloeistofdichte betonvloer

In veel bedrijfspanden kiest men voor een betonvloer. Wij kunnen ook in uw bedrijfspand een strakke betonvloer in Arnhem storten. Het is hierbij mogelijk om te kiezen voor een vloeistofdichte vloer. Zo’n vloer laat helemaal geen vloeistoffen door en blijft van binnen droog. Een waterafstotende vloer kan wel tegen vocht, maar als het te lang blijft liggen zal het de vloer in trekken en kan het voor betonrot zorgen. Als u vloeistoffen morst op een vloeistofdichte vloer, verdampen ze gewoon. Werkt u met chemische vloeistoffen? Dan adviseren wij u altijd te kiezen voor een PVB-gecertificeerde vloeistofdichte betonvloer.

Prijs voor beton storten

HB Betonwerken levert u altijd betonwerk met het beste eindresultaat voor een scherpe prijs! Als u contact met ons opneemt voor het storten van een betonvloer, het vlinderen van beton, het maken van een fundering of een van onze andere werkzaamheden, nemen we situatie eerst goed door om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen.

Prachtig eindresultaat

Een basisklus als beton storten in Arnhem moet natuurlijk in één keer goed gebeuren. Daarom kiezen veel mensen voor bij het storten van een betonvloer in Arnhem of een fundering van beton voor de specialisten van HB Betonwerken. Wij staan garant voor kwaliteit! Wij leveren bovendien de betonpomp voor het storten van het beton, zodat we een glad eindresultaat kunnen garanderen. En dat voor een scherpe prijs! Kies voor zekerheid en laat uw Laat beton storten in Arnhem door HB Betonwerken.

Kennis, ervaring en service

Wanneer u onze hulp inschakelt voor het storten van een betonvloer, het vlinderen van beton of het maken van een fundering in Arnhem, mag u het volgende van ons verwachten:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • Wij werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • Wij leveren de beste kwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken

Voor vragen over onze aanpak of de kosten van een betonvloer of fundering neemt u contact met ons op.

Diensten van HB Betonwerken

Dit zijn de werkzaamheden waar wij in gespecialiseerd zijn. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Nu een offerte aanvragen voor beton storten in Arnhem

Laat beton storten in Arnhem door HB Betonwerken! Maak direct een afspraak, of laat een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen via 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen