Betonvloer en fundering Apeldoorn

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Apeldoorn

Zoekt u in Apeldoorn of omgeving een specialist op het gebied van betonwerken? Dan bent u bij HB Betonwerken aan het juiste adres. Wij zijn sinds 2009 gespecialiseerd in beton storten, een fundering maken en het monoliet afwerken (vlinderen) van betonvloeren. Wij voeren betonwerken uit voor aannemers, bedrijven en particulieren. Met onze praktische kennis van betonwerk en het gebruik van kwalitatief goede materialen zorgen wij altijd voor een succesvol eindresultaat. Of het nu gaat om een bedrijfshal, garage of woonkamer. Meer informatie over een betonvloer storten of vlinderen leest u hieronder. Natuurlijk kunt u vanuit Apeldoorn ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over beton storten. Of informeer naar de prijs per vierkante meter.

Betonvloer storten bij bedrijven en particulieren

Een betonvloer storten we in Apeldoorn met enige regelmaat in vele bedrijfspanden, zoals garages, distributiecentra en opslagloodsen. Maar ook particulieren weten ons inmiddels te vinden voor betonvloer storten in Apeldoorn. Betonvloeren in woningen zijn helemaal ‘hip & happening’ in industriële en strakke moderne interieurs. Is dat ook iets voor uw woning in Apeldoorn? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van uw eigen betonvloer. Bedrijven bellen ons uiteraard voor beton storten in een bedrijfshal, of voor een vloeistofdichte betonvloer storten in Apeldoorn in een garagebedrijf.

Beton fundering maken in Apeldoorn

Naast het storten en vlinderen van een betonvloer, kunnen wij ook een betonfundering voor u maken. De fundering vormt het fundament van uw bouwwerk, het is daarom erg belangrijk dat deze op de juiste manier wordt aangebracht. Het gaat natuurlijk wel over de basis van het gehele gebouw. Als we bij u in Apeldoorn aan de slag gaan, maken wij de funderingsbekisting. Ook leveren en brengen wij de bewapening aan en storten het beton van de fundering. Wij horen graag van u welke soort fundering u wilt hebben, een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren. Laat het ons weten en neem contact met ons op voor een advies op maat.

Binnen of buiten beton storten in Apeldoorn

Laat uw betonwerkzaamheden in Apeldoorn met een gerust hart over aan de specialisten van HB Betonwerken als het gaat om zowel binnen als buiten beton storten. Buiten beton storten houdt onder andere in: het maken van een stevige beton fundering voor een woning, bedrijfspand, schuur, garage of een ander bouwwerk. Buiten beton storten kan ook betekenen dat we een betonvloer storten in Apeldoorn, die moet fungeren als een mooi strak terras of oprit.

Betonvloer
Fundering aanleggen

Binnen beton storten houdt onder andere in: een betonvloer aanbrengen in een stal, garage, magazijn, bedrijfshal of ander pand.

Verschillende methoden kunnen we hierbij toepassen om het door u gewenste resultaat te bereiken; bijvoorbeeld een vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat. Voor meer informatie over binnen of buiten beton storten in Apeldoorn en wat de kosten daarvan zijn, neemt u contact op met onze specialisten.

Vloeistofdichte betonvloer met certificaat

Voor veel bedrijfspanden wordt gekozen voor een zeer praktische en veelzijdige betonvloer. Ook in uw bedrijfspand kunnen wij een strakke betonvloer in Apeldoorn storten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vloeistofdichte vloer. Vloeistofdicht betekent niet waterafstotend. Een vloeistofdichte betonvloer storten houdt in dat de betonvloer helemaal geen vloeistoffen doorlaat. Deze vloer blijft van binnen droog. Een waterafstotende vloer daarentegen is goed bestand tegen vocht, maar als dat vocht te lang blijft liggen trekt het alsnog de vloer in. En dat vocht kan zorgen voor betonrot. Als u op een vloeistofdichte vloer vloeistoffen morst, verdampen die gewoon. Wij adviseren u om te kiezen voor een vloeistofdichte betonvloer in Apeldoorn als u veel met chemische vloeistoffen werkt. De betonvloer die wij storen in Apeldoorn is altijd voorzien van het PBV-certificaat. Op sommige werkplekken is dat zelfs verplicht!

Prijs voor beton storten

Als u HB Betonwerken kiest voor beton storten in Apeldoorn, kunt u bij ons altijd rekenen op een eindresultaat van hoge kwaliteit. En dit voor een scherpe prijs! Als u contact met ons opneemt voor het storten van een betonvloer, het vlinderen van beton, het maken van een fundering of een van onze andere werkzaamheden, nemen we uw situatie eerst goed door. Op basis daarvan stellen we een vrijblijvende offerte op maat voor u op. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan we bij u in Apeldoorn aan de slag. Neem direct contact op om uw vraag en situatie aan ons voor te leggen en informeer wat de kosten van het beton storten zijn.

Topkwaliteit resultaat

Een basisklus, zoals als beton storten in Apeldoorn, moet natuurlijk in één keer goed gebeuren. Wij begrijpen dat tijd geld is. Daarom kiezen veel mensen er ook voor om werkzaamheden zoals het storten van een betonvloer of een fundering van beton door een specialist te laten doen. Door dat aan ons over te laten, weet u zeker dat u een betonproduct van topkwaliteit krijgt. Wij leveren bovendien de betonpomp voor het storten van het beton, waarmee een prachtig eindresultaat gegarandeerd is. En dat voor een scherpe prijs! Laat beton storten in Apeldoorn over aan de specialisten van HB Betonwerken. Dan kiest u voor zekerheid!

Maak ook gebruik van onze kennis, ervaring en service

Wanneer u in Apeldoorn HB Betonwerken inschakelt voor een betonvloer storten, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, mag u het volgende verwachten:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • Wij werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • Wij leveren de beste kwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken

Voor vragen over onze aanpak of de kosten van een betonvloer of fundering neemt u contact met ons op.

Diensten van HB Betonwerken

Onderstaand de betonwerkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Apeldoorn

Laat beton storten in Apeldoorn door HB Betonwerken! Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen via 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen