Betonvloer en fundering Malden

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Malden

Op zoek naar een betonspecialist voor het laten storten van een betonvloer in Malden? Neem dan snel contact op met de vakmensen van HB Betonwerken. Wij zijn experts op het gebied van betonvloeren storten, funderingen maken en beton vlinderen. Wilt u meer weten over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van beton storten in Malden of de kosten van een betonvloer? Lees hieronder verder of neem direct contact met ons op.

Betonvloer storten in garage, bedrijfshal of woonkamer

Beton storten doen we zeer veel in garages en bedrijfshallen. Maar er zijn meer plekken voor het storten van een betonvloer. Zo kunt u een betonvloer laten storten in uw woonkamer door de experts van HB Betonwerken. Een betonvloer in de woonkamer is onderdeel van de laatste trends op interieurgebied wat betreft de hippe en moderne en industriële stijl. Meer weten over de mogelijkheden van betonvloeren in uw woning in Malden? Bel ons, en wij geven u graag persoonlijk advies. Zo weet u exact wat u mag verwachten als u door HB Betonwerken een betonvloer laat storten in Malden en wat de kosten per m2 zijn.

Vlinderen en kleuren van een betonvloer

Specialist nodig voor een betonvloer vlinderen? Voor beton vlinderen moeten we eerst om de bovenste opgestijfde betonlaag opschuren. Dan strooien we hem in met slijtvast materiaal. Die strooilaag draaien we met een vlindermachine in het beton. U kunt er ook voor kiezen om een kleurpigment toe te laten voegen. Hierdoor krijgt de vloer een door u gekozen kleur, wat er erg stijlvol uitziet wanneer u de betonvloer in de woonkamer laat storten. Ook is het in bedrijfshallen om met kleurvlakken in de betonvloer heel handig om verschillende secties van elkaar te onderscheiden.

Beton fundering storten in Malden

Ook voor het storten van een fundering in Malden kunt u bij ons terecht. Een fundering storten is een klus waarbij zorgvuldigheid gewenst is. De betonfundering vormt namelijk de basis van een bouwwerk. Wij dragen zorg voor een funderingsbekisting, leveren en brengen de bewapening aan en storten het beton voor de fundering. We bieden meerdere opties wat betreft de betonfundering, zoals een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren. Bent u benieuwd naar de details van deze klus in Malden, zoals de kosten van fundering per m2? Vraag ernaar bij onze specialisten.

Binnen en buiten beton storten

Wij storten zowel binnen als buiten beton in Malden. Bij buiten beton storten maken we bijvoorbeeld een betonfundering voor een woning, bedrijfspand, schuur, garage of ander bouwwerk. Buiten beton storten is ook het aanleggen van een egaal terras of oprit. Beton storten binnen is over het algemeen het storten van betonvloeren in bijvoorbeeld stallen, garages, magazijnen of bedrijfshallen, of het storten van vloeistofdichte betonvloeren. Meer weten over binnen of buiten beton storten in Malden en de kosten daarvan? Neem dan gerust contact met ons op.

Vloeistofdichte betonvloer met PVB-certificaat

Voor een absoluut onderhoudsarme betonvloer in Malden adviseren we u te kiezen voor een waterafstotende of een vloeistofdichte betonvloer. Een waterafstotende betonvloer houdt zeer lang vocht tegen. Maar op termijn kan die bij veel vocht wel een en ander doorlaten. Na verloop van tijd kan dat leiden tot betonrot. Wilt u dat koste wat kost voorkomen, omdat u bijvoorbeeld veel met (chemische) vloeistoffen werkt? Dan raden wij u aan te kiezen voor het laten storten van een waterdichte betonvloer bij u in Malden. Die vloer is voorzien van een officieel PBV-certificaat, en dat is voor veel bedrijfstakken verplichte kost! Dat is namelijk een vloer die gegarandeerd geen vloeistoffen doorlaat. En daarom blijft die vloer van binnen altijd droog.

Topkwaliteit beton in Malden

Met HB Betonwerken kiest u altijd voor beton van de hoogste kwaliteit en vakkundige verwerking van beton door onze vakmensen. Kies dus voor een echte specialist als HB Betonwerken voor het storten van een betonvloer of het maken van een betonfundering in Malden. Als klant kunt u bij ons altijd rekenen op betonproducten en service van de allerbeste kwaliteit. Ook leveren wij u de betonpomp voor het storten van het beton. Wij leveren topkwaliteit beton tegen zeer scherpe prijzen!

HB Betonwerken: kennis, ervaring en uitstekende service

Wanneer u HB Betonwerken inschakelt voor een betonvloer storten in Malden, beton vlinderen of het maken van een fundering, mag u bij ons op het volgende rekenen:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • We werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • We leveren de allerbeste betonkwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken
Fundering woning
Betonvloer bedrijfshal

Diensten van HB Betonwerken

Onze specialisaties in betonwerkzaamheden in Malden:

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Malden

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen als u beton wilt laten storten in Malden door HB Betonwerken? U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen