Betonvloer en fundering Lelystad

  • Offerte binnen 1 dag
  • 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Snel schakelen
  • Hoge kwaliteit

Beton storten en fundering maken in Lelystad

Zoekt u een specialist voor beton storten in Lelystad? Voor het storten van beton in Lelystad, neemt u contact op met HB Betonwerken. Wij zijn al ruim 10 jaar actief in de betonwereld met beton storten, het vlinderen van beton en het maken van funderingen. Wij werken voor aannemers, bedrijven en particulieren en onze opdrachtgevers in heel Nederland. Wij voorzien onze klanten in Lelystad met veel plezier van een vakkundig aangelegde topkwaliteit betonvloer voor hun garage, bedrijfshal of huis. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of om meteen een afspraak met ons te maken.

Betonvloer storten in uw bedrijfspand, woning of garage

Bedrijven en particulieren maken graag gebruik van onze expertise in beton in Lelystad. Ook bij particulieren thuis storten wij praktische betonvloeren. Mensen in Lelystad kiezen in hun huis vaak voor een fijne onderhoudsvrije betonvloer in plaats van een ‘gewone’ stenen vloer of plavuizen. Een betonvloer in de woonkamer sluit aan bij de laatste trends op interieurgebied met de moderne industriële stijl. Wilt u meer informatie over een betonvloer storten in uw huis in Lelystad? Of wilt u een vloeistofdichte betonvloer in uw bedrijf laten aanleggen? Bel of mail ons en wij maken de door u gewenste betonproducten voor u. HB Betonwerken staat voor het deskundig storten van al uw betonnen vloeren in Lelystad voor u klaar!

Betonvloer vlinderen en van kleur voorzien in Lelystad

Als de betonvloer gestort is, kunnen we de vloer zeer mooi afwerken door de betonvloer te vlinderen in Lelystad. Dan schuren we de pas opgestijfde bovenlaag van het beton op en strooien we er slijtvast materiaal over. Dat slijtvaste materiaal draaien we er vervolgens in met een speciale vlindermachine. Wilt u uw vloer een fraaie kleur geven? Ook dat is mogelijk! Wist u bijvoorbeeld dat ook veel bedrijven voor gekleurde betonvloerdelen kiezen in hun opslagloodsen en distributiecentra om segmenten aan te duiden? Dat is meestal bijzonder handig in de bedrijfsvoering! Neem contact met ons op. Zo weet u exact wat u mag verwachten als u door ons een betonnen vloer laat plaatsen in Lelystad en wat daarvan de kosten zijn.

Beton fundering storten in Lelystad

Een fundering in Lelystad zorgt ervoor dat het gewicht van een gebouw en de bijbehorende krachten worden overgedragen op de ondergrond. Voor een gebouw is het van belang dat het stevig op de grond staat. Een fundering maakt een bouwwerk sterk, duurzaam en veilig. Funderingen vormen de basis van bijvoorbeeld woningen, aanbouwen en garages. Verschillende soorten funderingen zijn daarbij mogelijk, waaronder de betonfundering. HB Betonwerken verzorgt bij het maken van een betonfundering in Lelystad de funderingsbekisting, de bewapening en het storten van het beton. Welke betonfundering heeft u nodig? Strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren. Meer informatie nodig over de betonfunderingen van HB Betonwerken? Neem contact met ons op voor een maatwerk advies.

Binnen en buiten beton storten

Beton storten is zowel binnen als buiten mogelijk in Lelystad. Beton buiten storten is bijvoorbeeld het plaatsen van een betonfundering voor een woning, kantoor, schuur, garage of een ander soort bouwwerk. Maar ook voor het storten van een betonvloer voor een mooi egaal terras of oprit in de buitenlucht. Beton storten binnen is in de meeste gevallen het storten van een betonvloer in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal, of het vakkundig storten van een vloeistofdichte betonnen vloer. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies over binnen en/of buiten beton storten in Lelystad en de bijbehorende kosten.

PBV-gecertificeerde vloeistofdichte betonvloer

Wilt u voor uw bedrijf een onderhoudsarme betonvloer in Lelystad laten storten? Dan adviseren we u te kiezen voor een betonvloer die vloeistofdicht is. Dat is een vloer die zeker weten geen vloeistoffen doorlaat en van binnen dus droog blijft. Wilt u vocht in de vloer koste wat kost voorkomen, omdat u actief bent in een branche met bijvoorbeeld veel (chemische) vloeistoffen? Dan bent u waarschijnlijk verplicht om een vloeistofdichte betonvloer te laten storten in uw bedrijf in Lelystad. Deze ondoordringbare betonvloer gaat gepaard met een officieel PBV-certificaat. Veel bedrijven moeten over dit certificaat beschikken in de branche waarin zij actief zijn! Voor het gros van de bedrijven is overigens een waterafstotende betonnen vloer voldoende. Een waterafstotende vloer van beton kan vloeistoffen zeer lang tegenhouden. Maar na enige tijd kan deze bij een overvloed aan vocht wel één en ander doorlaten. En dat kan uiteindelijk betonrot veroorzaken.

Beton van topkwaliteit

Beton storten in Lelystad moet in één keer goed gebeuren. En dat kunt u met een gerust hart aan de betonspecialisten van HB Betonwerken overlaten. Door HB Betonwerken uw betonnen vloer te laten storten of betonfundering te laten maken, kiest u verstandig. Wij leveren u gegarandeerd een eindproduct van topkwaliteit beton. Ook leveren wij de betonpomp voor het beton storten. En dat doen wij voor uiterst aantrekkelijke tarieven!

Fundering woning
Betonvloer bedrijfshal

Waarom beton van HB Betonwerken?

HB Betonwerken inschakelen voor een betonvloer storten in Lelystad, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, betekent dat u kunt rekenen op het volgende:

  • Wij hanteren korte lijnen
  • Wij werken snel en secuur
  • Wij bieden een goede en persoonlijke service
  • Wij leveren topkwaliteit beton
  • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken

Offerte aanvragen voor een fundering maken en beton storten in Lelystad

Laat ook uw fundering maken en beton storten in Lelystad door HB Betonwerken! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen