Betonvloer en fundering Kerkdriel

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Kerkdriel

Zoekt u in Kerkdriel een specialist op het gebied van betonwerken? HB Betonwerken is sinds 2009 gespecialiseerd in beton storten, een fundering maken en het monoliet afwerken (vlinderen) van betonvloeren in Kerkdriel en in de rest van Nederland. Wij voeren betonwerken uit voor aannemers, bedrijven en particulieren. Met onze praktische kennis van betonwerk en het gebruik van kwalitatief goede materialen garanderen wij u een oersterk eindresultaat. Of het nu gaat om beton voor of in een bedrijfshal, garage of woonkamer. Meer informatie over een betonvloer storten of vlinderen leest u hieronder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over beton storten in Kerkdriel. Of informeer gerust naar de prijs per vierkante meter.

Betonvloer storten bij bedrijven en particulieren

Betonvloeren storten doen we in Kerkdriel voor opdrachtgevers van bedrijfs- en industriële panden, zoals garages, distributiecentra en opslagloodsen. Maar ook particulieren weten ons te vinden voor het laten storten van een betonvloer in hun woning. Betonvloeren in woningen zijn een ware trend bij de inrichting van strakke, moderne interieurs. Wilt u ook graag een betonvloer laten storten in Kerkdriel? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van uw eigen betonvloer.

Waterafstotende of vloeistofdichte betonvloer met PVB-certificaat

Een waterafstotende betonvloer is voor veel bedrijven afdoende voor hun bedrijfsvoering. Deze vloer is onderhoudsarm en hij laat nauwelijks vloeistoffen door. En als er toch vocht op blijft staan, is het een kwestie van verwijderen. Zodra er vaker en gedurende langere tijd vocht op blijft staan, kan kan het er uiteindelijk wel intrekken. Op termijn kan dat leiden tot betonrot. Wilt u dat voorkomen? Dan adviseren wij u te kiezen voor een vloeistofdichte betonvloer in Kerkdriel, zeker als u veel met (chemische) vloeistoffen werkt! Deze betonvloer is overigens voorzien van het – voor veel sectoren verplichte – PBV-certificaat.

Beton funderingen maken in Kerkdriel

Naast het storten en vlinderen van een betonvloer, kunnen wij ook funderingen voor u maken. De fundering vormt het fundament van uw bouwwerk, het is daarom erg belangrijk dat deze op de juiste manier wordt aangebracht. Het gaat natuurlijk wel over de basis van het gehele gebouw. Als we bij u in Kerkdriel aan de slag gaan, maken wij de funderingsbekisting. Ook leveren en brengen wij de bewapening aan en storten we desgewenst het beton. Wij horen graag van u welke soort fundering u wilt hebben: een traditionele fundering, tempex fundering, fundering op staal of poerenfundering. Laat het ons weten en u krijgt van ons een advies op maat voor uw fundering in Kerkdriel.

Binnen en buiten beton storten

Laat uw betonwerkzaamheden in Kerkdriel met een gerust hart over aan de specialisten van HB Betonwerken. Beton storten doen we zowel binnen als buiten. Bij buiten beton storten in Kerkdriel kunt u denken aan het maken van een betonvloer voor een mooi strak terras of een oprit. Binnen beton storten houdt onder andere in een betonvloer aanbrengen in een stal, garage, magazijn, bedrijfshal of een ander soort pand. Verschillende methoden kunnen we hierbij toepassen om het door u gewenste resultaat te bereiken; bijvoorbeeld een vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat. Voor meer informatie over binnen of buiten beton storten in Kerkdriel en wat de kosten daarvan zijn, neemt u contact op met onze specialisten.

Topkwaliteit resultaat

Een basisklus, zoals beton storten in Kerkdriel, moet natuurlijk in één keer goed gebeuren. Wij begrijpen dat tijd geld is. Daarom kiezen veel mensen er ook voor om werkzaamheden, zoals het maken van een fundering, het storten van beton en het realiseren van een betonvloer door een specialist te laten doen. Door dat aan ons over te laten, weet u zeker dat u een betonproduct van topkwaliteit krijgt. Wij leveren bovendien de betonpomp voor het storten van het beton, waarmee een prachtig eindresultaat gegarandeerd is. En dat voor een scherpe prijs! Laat beton storten in Kerkdriel over aan de specialisten van HB Betonwerken. Dan kiest u voor zekerheid!

Profiteer van onze kennis, ervaring en service

Wanneer u in Kerkdriel HB Betonwerken inschakelt voor een betonvloer storten, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, profiteert u van onze uitgebreide kennis, ervaring en service. U mag van ons u het volgende verwachten:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • We werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • We leveren de beste kwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken

Voor vragen over onze aanpak of de kosten van een betonvloer of fundering neemt u contact met ons op.

Betonvloer Elst
Fundering aanleggen

Diensten van HB Betonwerken

Onderstaand de betonwerkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

 

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Direct uw offerte aanvragen voor beton storten in Kerkdriel

Laat beton storten in Kerkdriel of een fundering maken door HB Betonwerken! Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen via 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen