Betonvloer en fundering Duiven

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Duiven

Als u een betonvloer wilt laten storten in Duiven, neemt u contact op met HB Betonwerken. Wij zijn dé expert op het gebied van betonnen vloeren storten, fundering maken en beton vlinderen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van beton storten in Duiven of de kosten van een betonvloer? Lees verder of neem direct contact op.

Betonvloer storten in garage, bedrijfshal of woonkamer

Beton storten kan zeker niet alleen in een garage of bedrijfshal. U kunt ook een betonvloer laten storten in uw woonkamer door de experts van HB Betonwerken. Een betonvloer in de woonkamer past perfect bij de laatste woontrends zoals de moderne en industriële stijl. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van betonvloeren in uw woning in Duiven? Wij geven u graag persoonlijk advies. Zo vertellen we precies wat u kunt verwachten als u een betonvloer laat storten en de kosten per m2. Ook kunt u ons inschakelen om beton te storten in uw bedrijfshal, of om een betonvloer te storten in uw garage in Duiven.

Vlinderen en kleuren van een betonvloer

U kunt ons ook inschakelen wanneer u beton wilt laten vlinderen. Voor het vlinderen van een betonvloer is het eerst nodig om de bovenste laag te schuren. Dan strooien we hem in met slijtvast materiaal. Die strooilaag draaien we met een vlindermachine in het beton. U kunt ervoor kiezen om een kleurpigment toe te laten voegen. Hierdoor krijgt de vloer een door u gekozen kleur, wat er erg stijlvol uitziet wanneer u de betonvloer in de woonkamer laat storten. Ook is het in bedrijfshallen heel handig om verschillende secties van elkaar te onderscheiden.

Beton fundering storten in Duiven

Ook voor het storten van een fundering in Duiven kunt u bij ons terecht. Een fundering storten is een werkzaamheid die altijd zeer zorgvuldig moet gebeuren. Het is namelijk de basis van het gebouw. Wij zorgen voor een funderingsbekisting, leveren en brengen de bewapening aan en storten het beton van de fundering. We bieden meerdere opties wat betreft fundering, zoals een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren. Bent u benieuwd naar de details van deze klus in Duiven, zoals de kosten van fundering per m2? Vraag ernaar bij onze specialisten.

Binnen en buiten beton storten

Wij storten zowel binnen als buiten beton in Duiven. Beton buiten storten is bijvoorbeeld voor het maken van een betonfundering voor een woning, bedrijfspand, schuur, garage of ander bouwwerk. Maar ook voor het storten van een betonvloer voor een mooi egaal terras of oprit. Beton storten binnen is meestal het storten van een betonvloer in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal, of het storten van een vloeistofdichte betonvloer. Neem contact met ons op voor meer informatie over binnen of buiten beton storten in Duiven en de kosten daarvan.

Vloeistofdichte betonvloer met PVB-certificaat

Voor een absoluut onderhoudsarme betonvloer in Duiven adviseren we u te kiezen voor een vloeistofdichte betonvloer. Dat is een vloer die gegarandeerd geen vloeistoffen doorlaat. En daarom blijft die vloer van binnen altijd droog. Voor de meeste bedrijven is overigens een waterafstotende betonvloer toereikend. Een waterafstotende betonvloer houdt zeer lang vocht tegen. Maar op termijn kan die bij veel vocht wel een en ander doorlaten. Na verloop van tijd kan dat leiden tot betonrot. Wilt u dat koste wat kost voorkomen, omdat u bijvoorbeeld veel met (chemische) vloeistoffen werkt? Dan raden wij u aan te kiezen voor het storten van een waterdichte betonvloer bij u in Duiven. Die vloer is voorzien van een officieel PBV-certificaat, en dat is voor veel bedrijfstakken verplichte kost!

Topkwaliteit beton in Duiven

Kies bij betonwerken altijd voor kwaliteit! Kies dus voor een echte specialist als HB Betonwerken voor het storten van een betonvloer of het maken van een betonfundering in Duiven. Als klant kunt u bij ons altijd rekenen op betonproducten en service van de allerbeste kwaliteit. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. Wij leveren topkwaliteit beton tegen zeer scherpe prijzen!

HB Betonwerken: kennis, ervaring en uitstekende service

Wanneer u HB Betonwerken inschakelt voor een betonvloer storten in Duiven, beton vlinderen of het maken van een fundering, mag u bij ons op het volgende rekenen:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • We werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • We leveren de allerbeste betonkwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken
Fundering woning
Betonvloer bedrijfshal

Diensten van HB Betonwerken

Onze specialisaties in betonwerkzaamheden in Duiven:

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Duiven

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen als u beton wilt laten storten in Duiven door HB Betonwerken? U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen