Betonvloer en fundering Breda

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Breda

Voor het beste beton in Breda gaat u naar HB Betonwerken. Wij zijn al sinds 2009 erkend specialist in onder andere beton storten, het maken van betonfunderingen en het monoliet afwerken – vlinderen – van betonvloeren. Wij hebben een grote klantenkring met daarin veel aannemers, bedrijven in de meest uiteenlopende branches en natuurlijk particulieren. Zij profiteren allen van onze zeer ruime kennis van zaken in betonwerken en de bijzondere kwaliteit betonproducten die wij leveren. Alles wat u wilt weten over betonvloeren storten, beton vlinderen en onze andere betonwerken in Breda leest u hieronder.

Betonvloer storten bij bedrijven en particulieren

Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor een betonvloer storten in Breda. Veel garagebedrijven, ondernemingen met een groot distributiecentrum en/of opslagloodsen weten ons te vinden voor het laten storten van een robuuste betonvloer. Maar dat geldt ook steeds meer voor particulieren. Voor hen voorzien wij in de stijgende vraag naar strakke, onderhoudsarme betonvloeren in Breda in woningen. Die vraag sluit enorm aan bij de huidige moderne woontrend die een industrieel tintje heeft. Is een betonvloer storten in uw woning ook iets voor u? Of heeft u in uw onderneming een vloeistofdichte betonvloer in Breda nodig? Wij staan voor klaar!

Vlinderen en kleuren van betonvloeren in Breda

Een net gestorte betonvloer werken wij meestal af door hem te vlinderen. Een betonvloer vlinderen houdt in het opschuren van de bovenste laag van het aangestijfde beton om er slijtvast materiaal in te strooien. Met een vlindermachine draaien we het slijtvaste materiaal in de vloer. Vindt u het standaard grijze beton een tikje saai? Wij kunne de betonvloer een kleur geven door er kleurpigment aan toe te voegen. Zo heeft u gegarandeerd een unieke en strakke betonvloer in Breda. Er zijn ook veel bedrijven die ons hun nieuwe betonvloer van kleuren laten voorzien om de vloer in diverse segmenten in delen. Dat is natuurlijk een zeer effectieve oplossing in bedrijfshallen en opslagloodsen.

Maken van een betonfundering

Betonfunderingen maken in Breda is ook onze core business. Dat doen wij uiteraard met grote zorgvuldigheid, want een betonfundering kan in principe maar één keer op de juiste manier worden aangebracht. Wat kunnen wij voor u doen? De funderingsbekisting maken, de bewapening aanbrengen en uiteraard het beton storten voor de fundering. Welk soort fundering heeft u nodig? Een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren? Neem contact met ons op voor een goed gefundeerd advies op maat.

Binnen en/of buiten beton storten

Betonwerkzaamheden in Breda kunnen wij natuurlijk zowel binnen als buiten uitvoeren. Bij beton buiten storten kunt u denken aan betonfunderingen voor woningen, bedrijfspanden, schuren en garages maken, of het storten van een betonvloer die bedoeld is als (tuin)terras of een oprit. Binnen beton storten houdt bijvoorbeeld in betonvloeren storten in een stallen, garages, magazijnen of loodsen. Wij kunnen verschillende methodes toepassen om het door u gewenste betonproduct te leveren. Zo kunnen we u een vloeistofdichte betonvloer leveren met het vaak verplichte PBV-certificaat. Meer weten over binnen en buiten beton storten in Breda en de kosten daarvan? Bel of mail ons.

Betonvloer
Fundering aanleggen

Vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat

Wij storten veel en vaak betonvloeren in opslagloodsen en distributiecentra. Heeft u ook een praktische en onderhoudsarme betonvloer nodig in Breda? Dan is een waterafstotende betonvloer voor de meeste bedrijven een goede optie. Deze vloer houdt vocht zeer lang tegen. Wel kan deze op de langere termijn toch vocht gaan opnemen. Helaas kan dat soms leiden tot betonrot. Voor wie dat risico liever niet loopt, is een vloeistofdichte betonvloer de allerbeste en meest veilige optie. Deze vloer laat nooit of te nimmer vloeistoffen door en blijft gegarandeerd droog van binnen. Dus als u veel met chemische vloeistoffen werkt, is een waterdichte betonvloer in Breda ons advies. Deze vloer heeft het PBV-certificaat dat op steeds meer werkplekken de norm wordt!

Topkwaliteit beton in Breda

Het inschakelen van een betonspecialist, zoals HB Betonwerken, voor het storten van een betonvloer of het maken van een betonfundering in Breda is een zeer verstandige keuze. Zo krijgt u altijd de beste kwaliteit betonproducten. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton voor het beste resultaat. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs!

Profiteer van onze kennis, ervaring en service

Met het inschakelen van HB Betonwerken voor een betonvloer storten in Breda, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, kunt u op het volgende rekenen:

 • Korte lijnen
 • Wij werken snel en secuur
 • Goede en persoonlijke service
 • De allerbeste kwaliteit
 • Zeer veel kennis en ervaring in betonwerken

Diensten van HB Betonwerken in Breda

Wij zijn gespecialiseerd in onderstaande betonwerkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Breda

Laat ook uw beton storten in Breda door HB Betonwerken! Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen