Betonvloer en fundering Barendrecht

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Barendrecht

Zoekt u een bedrijf dat vakkundig een betonvloer kan storten in Barendrecht? Neem dan contact op met de specialisten van HB Betonwerken. Wij zijn namelijk dé ervaren experts in betonnen vloeren storten, betonfundering storten en beton vlinderen! HB Betonwerken kunt u in Barendrecht inschakelen voor uiteenlopende betonwerken. Informeer er gerust naar! Bent u benieuwd naar de kosten van een betonvloer? Of wilt u een afspraak inplannen? Hieronder leest u meer over beton en een betonvloer storten in Barendrecht

Betonvloer storten in bedrijfspand, woning of garage

Veel garagebedrijven en bedrijfshallen zijn voorzien van een praktische betonvloer. Een betonvloer storten doen we overigens ook regelmatig in distributiecentra, opslagloodsen en kantoorpanden. Naast bedrijven weten ook steeds meer particulieren HB Betonwerken te vinden voor een betonvloer storten in Barendrecht in hun woning. Een betonvloer in de huiskamer is echt helemaal de laatste trend. Veel mensen waarderen een robuuste en moderne betonvloer in huis. Ideaal voor wie van een industrieel en eigentijds interieur houdt. Is dat ook iets voor uw woning? Wij bespreken graag de vele mogelijkheden van een betonvloer storten in uw woning met u.

Betonvloer vlinderen en kleuren

Na het storten, kunnen we uw betonvloer in Barendrecht ook vlinderen. Een betonvloer vlinderen betekent we de bovenlaag schuren en er slijtvast materiaal overheen strooien. Dat slijtvaste materiaal draaien we met een vlindermachine in het beton. Ook mogelijk is het aanbrengen van een kleur in uw betonvloer. Dit geeft uw betonvloer in Barendrecht een kleurrijke en unieke uitstraling. Het kleuren van een betonvloer is ook zeer handig voor bedrijven om specifieke secties in bedrijfshallen aan te duiden.

Fundering storten in Barendrecht

Een fundering maken of storten is noodzakelijk bij eigenlijk alle constructies of gebouwen (of gedeelten daarvan). HB Betonwerken kan voor u een betonfundering in Barendrecht storten.
De funderingswerkzaamheden die wij voor u kunnen doen zijn het maken van de funderingsbekisting, het aanbrengen van de bewapening en het storten van het beton voor de fundering zelf. Welke fundering heeft uw voorkeur? Een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren?

Fundering aanleggen
Betonvloer Elst

Binnen of buiten beton storten in Barendrecht

Uw betonwerkzaamheden in Barendrecht voor binnen en buiten kunt u gerust aan onze specialisten overlaten. Betonwerken buiten zijn bijvoorbeeld het maken van een stevige betonfundering voor een woning, bedrijfspand, schuur, garage of ander soort gebouw. Ook een betonvloer storten in Barendrecht voor een mooi strak terras of oprit gebeurt uiteraard buiten. Betonwerkzaamheden binnen zijn bijvoorbeeld een betonvloer voor een stal, garage, magazijn, bedrijfshal, woonhuis of ander pand. Hierbij kunnen we verschillende methoden toepassen voor het gewenste resultaat. Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Gecertificeerde vloeistofdichte betonvloer

In veel bedrijfspanden storten wij een betonvloer. Wij kunnen ook in uw bedrijfspand een strakke betonvloer in Barendrecht storten. Daarbij kunt u kiezen voor een vloeistofdichte vloer. Dat is een vloer die absoluut geen vloeistoffen doorlaat en dus van binnen droog blijft. Een waterafstotende vloer bestaat ook. Maar als het te lang blijft liggen, trekt het in de vloer met een kans op betonrot. Vloeistoffen die op een vloeistofdichte vloer terechtkomen verdampen gewoon. Werkt u met chemische vloeistoffen? Dan adviseren wij u altijd te kiezen voor een PVB-gecertificeerde vloeistofdichte betonvloer.

Prijs voor beton storten

HB Betonwerken levert u altijd topkwaliteit betonwerk in Barendrecht voor een scherpe prijs! Als u contact met ons opneemt voor het storten van een betonvloer, het vlinderen van beton, het maken van een fundering of een van onze andere werkzaamheden, nemen we uw wensen en situatie eerst goed met u door om voor u een passende en vrijblijvende offerte op te stellen.

Kwaliteit staat voorop!

Een basisklus als beton storten in Barendrecht moet natuurlijk in één keer goed gebeuren. Daarom kiezen veel mensen voor bij het storten van een betonvloer in Barendrecht of een fundering van beton voor de specialisten van HB Betonwerken. Wij staan garant voor kwaliteit! Wij leveren bovendien de betonpomp voor het storten van het beton, zodat we een glad eindresultaat kunnen garanderen. En dat voor een scherpe prijs! Kies voor zekerheid en laat uw Laat beton storten in Barendrecht door HB Betonwerken.

Kennis, ervaring en goede service

Als u HB Betonwerken inschakelt voor het storten van een betonvloer, het vlinderen van beton of het maken van een fundering in Barendrecht, mag u het volgende van ons verwachten:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • Wij werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • Wij leveren de beste kwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken

Diensten van HB Betonwerken

Dit zijn de werkzaamheden waar wij in gespecialiseerd zijn. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor beton storten in Barendrecht

Laat beton storten in Barendrecht door HB Betonwerken! Maak direct een afspraak, of laat een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen via 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen