Betonvloer en fundering Amersfoort

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Amersfoort

Wilt een betonvloer storten in Amersfoort? HB Betonwerken verzorgt al uw betonwerken voor u. Wij zijn dé specialist in betonnen vloeren storten, betonfundering storten en beton vlinderen! Kunnen wij u ook voorzien van eersteklas beton in Amersfoort? Wilt u weten wat onze prijs voor beton storten is? Of wilt u een afspraak met ons inplannen? Neem dan contact op.

Betonvloer storten in uw bedrijfspand, woning of garage

Een betonvloer leggen we vaak in bedrijfspanden, zoals garages of bedrijfshallen. Maar een betonvloer storten doen wij ook bij particulieren in Amersfoort. Een betonvloer in huis is een heuse trend op interieurgebied. Een betonvloer in huis past in een industrieel en modern interieur. Wilt u dat ook? Wij helpen u er graag mee. Ook vertellen we u graag wat u kunt verwachten bij een betonvloer storten en de prijs per vierkante meter. Uiteraard komen wij ook graag beton storten in uw bedrijfshal, of voor een betonvloer in uw garage in Amersfoort.

Betonvloer vlinderen

Beton vlinderen behoort ook tot onze specialiteiten. Bij beton vlinderen schuren we de bovenste laag van het beton en strooien we er een slijtvast materiaal overheen. Dit materiaal draaien we in het beton met een vlindermachine. Wilt u een betonvloer met een kleur? Dan voegen we kleurpigment toe aan het gevlinderde beton. Kleur toevoegen aan betonvloeren is zeer handig als u sectoren in uw bedrijfsvloer wil aangeven.

Fundering storten in Amersfoort

Naast een betonvloer storten in Amersfoort, kunnen wij voor u ook een betonfundering storten. Dat moet uiterst zorgvuldig gebeuren, want het gaat natuurlijk wel over het fundament van uw pand. Daarvoor maken wij eerst de funderingsbekisting. Ook leveren en brengen wij de bewapening aan en storten wij het beton voor de fundering. Wilt u een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren? Wij horen het graag van u.

Binnen of buiten beton storten in Amersfoort

U kunt betonwerkzaamheden in Amersfoort voor binnen en buiten met een gerust hart aan onze specialisten overlaten. In de buitenlucht maken wij bijvoorbeeld een stevige beton fundering voor woningen, bedrijfspanden, schuren, garages en andere bouwwerken. Ook een betonvloer in Amersfoort storten voor een mooi strak terras of oprit is geen probleem. Binnen storten we met vakmanschap een betonvloer voor een stal, garage, magazijn, bedrijfshal of ander pand. Hierbij kunnen we verschillende methoden toepassen om het gewenste resultaat te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat.

Vloeistofdichte betonvloer met certificaat

Veel bedrijven kiezen voor een betonvloer in hun pand. Wij kunnen ook in uw bedrijfspand een strakke betonvloer storten in Amersfoort. Een vloeistofdichte betonvloer behoort daarbij ook tot de mogelijkheden. Vloeistofdicht is niet hetzelfde als waterafstotend. Wanneer we een vloeistofdichte betonvloer storten in Amersfoort, laat de vloer helemaal geen vloeistoffen door. De vloer blijft van binnen droog. Een waterafstotende vloer kan wel tegen vocht, maar als het vocht te lang blijft liggen, zal het de vloer in trekken en kan het voor betonrot zorgen. Als u vloeistoffen morst op een vloeistofdichte vloer, verdampen die gewoon. Kiezen voor een vloeistofdichte betonvloer in Amersfoort is verstandig bij werkzaamheden met chemische vloeistoffen. De betonvloer gestort door HB Betonwerken is altijd voorzien van het PBV-certificaat, wat op sommige werkplekken verplicht is.

Betonvloer woonkamer

Prijs voor beton storten

Voor beton storten in Amersfoort kunt u bij ons altijd rekenen op een eindresultaat van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs! Als u contact met ons opneemt voor het storten van een betonvloer, het vlinderen van beton, het maken van een fundering of een van onze andere werkzaamheden, zullen we uw situatie eerst goed doornemen. Vervolgens stellen we voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat op.

Betonvloer Veen

Eindresultaat om trots op te zijn

Bij basis klussen als beton storten in Amersfoort wilt u er natuurlijk het liefste dat het werk in een keer goed gebeurd. Daarom kiezen veel mensen er ook voor om werkzaamheden als een betonvloer storten of een betonfundering storten door vakmensen te laten doen. Wanneer u dat dus overlaat aan HB Betonwerken, weet u zeker dat er een product van topkwaliteit krijgt. Laat beton storten in Amersfoort door HB Betonwerken en u krijgt een eindresultaat om trots op te zijn!

Profiteer ook van onze kennis, ervaring en service

Bij het storten van een betonvloer, het vlinderen van beton of het maken van een betonfundering in Amersfoort, kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • Wij werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • Wij leveren de beste kwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken

Voor vragen over onze aanpak of de kosten van een betonvloer of fundering neemt u contact met ons op.

Diensten van HB Betonwerken

Dit zijn de werkzaamheden waar wij in gespecialiseerd zijn. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Betonvloer afwerken interieur

Vraag een offerte aan voor beton storten in Amersfoort

Laat ook uw beton storten in Amersfoort door HB Betonwerken! Maak een afspraak, informeer over de kosten van een betonvloer of de kosten van een betonfundering of laat u informeren over de werkzaamheden die we bij u uit kunnen voeren. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Vul het contactformulier in, of bel naar 06-42379427 of mail naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen