Betonvloer en fundering Helmond

  • Offerte binnen 1 dag
  • 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Snel schakelen
  • Hoge kwaliteit

Beton laten storten in Helmond

Zoekt u een specialist op het gebied van beton storten in Helmond? Voor een vakkundig en ervaren betonbedrijf in Helmond, neemt u contact op met HB Betonwerken. Wij zijn al ruim 10 jaar actief in de betonwereld met beton storten, het vlinderen van beton en betonfunderingen maken. Wij werken voor aannemers, bedrijven en particulieren en hebben opdrachtgevers in heel Nederland. We helpen iedereen in Helmond met veel plezier aan een vakkundig aangelegde topkwaliteit betonvloer voor uw garage, kantoor of huis. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, of meteen een afspraak met ons te maken.

Betonvloer storten in uw bedrijfspand, woning of garage

Betonvloeren storten we op zeer regelmatige basis in bedrijfspanden, zoals garages, bedrijfshallen, opslagloodsen en restaurantkeukens in Helmond. Ook in huizen storten wij praktische betonvloeren in Helmond. Mensen kiezen in hun woning vaak graag voor een min of meer onderhoudsvrije betonvloer in plaats van een ‘gewone’ stenen vloer of plavuizen. Een vloer van beton laten storten in de woonkamer past in de laatste trends op interieurgebied met de moderne industriële stijl. Wilt u meer informatie over een betonvloer storten in Helmond in uw woning? Of wilt u een vloeistofdichte betonvloer in uw bedrijf laten aanleggen? Bel of mail ons en wij maken de perfecte betonproducten voor u. HB Betonwerken staat voor het deskundig storten van al uw betonnen vloeren in Helmond in de startblokken!

Betonvloer vlinderen en van kleur voorzien in Helmond

Na het storten van uw betonvloer kunnen we de vloer zeer fraai afwerken door het vlinderen van de betonvloer in Helmond. In dat proces schuren we de net opgestijfde bovenlaag van de betonvloer op en strooien we er slijtvast materiaal over. Dat materiaal draaien we in de vloer met een speciale vlindermachine. Wilt u uw betonvloer een fraaie kleur geven? Ook dat is mogelijk! Overigens kiezen ook veel bedrijven voor gekleurde betonvloer delen om in een bedrijfshal segmenten aan te duiden Dat is meestal bijzonder handig in de bedrijfsvoering! Bel ons, en wij geven u graag een persoonlijk advies. Zo weet u precies wat u kunt verwachten als u door ons een betonnen vloer laat storten in Helmond en wat daarvan de kosten per m² zijn.

Beton fundering storten in Helmond

Met een betonfundering in Helmond zorgt u ervoor dat het gewicht van een gebouw en de bijbehorende krachten worden overgedragen op een draagkrachtige ondergrond. Voor een gebouw is het van belang dat het stevig op de ondergrond staat. Een fundering maakt een bouwwerk sterk, duurzaam en veilig. Ze liggen aan de basis bij onder andere de bouw van huizen, aanbouwen en garages. Verschillende funderingen zijn daarbij mogelijk, waaronder de betonfundering. HB Betonwerken verzorgt bij het maken van een betonfundering in Helmond de funderingsbekisting, de bewapening en het storten van het beton. Welke betonfundering is bij uw project noodzakelijk? Strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren. Kunnen wij u meer vertellen over betonfunderingen van HB Betonwerken? Neem contact met ons op voor een maatwerk advies.

Binnen en buiten beton storten

Beton storten is zowel binnen als buiten mogelijk in Helmond. Buiten beton storten is bijvoorbeeld bij het maken van een betonfundering voor een woning, bedrijfspand, schuur, garage of ander bouwwerk. Maar ook voor het storten van een betonvloer voor een mooi egaal terras of oprit in de buitenlucht. Binnenshuis beton storten is in de meeste gevallen het storten van een betonvloer in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal, of het – specialisme van het – storten van een gecertificeerde vloeistofdichte betonvloer. Bel of mail ons als u meer wilt weten over binnen en/of buiten beton storten in Helmond en de kosten daarvan per m².

Betonvloer

Vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat

U kunt bij ons ook terecht voor het laten storten van een vloeistofdichte betonvloer in Helmond. Daarmee heeft u een vloer die zeker weten geen vocht en/of vloeistoffen doorlaat. En daarom blijft die vloer van binnen altijd droog. Wilt u dat altijd voorkomen, omdat u actief bent in een branche met bijvoorbeeld veel (chemische) vloeistoffen? Dan bent u waarschijnlijk verplicht om een vloeistofdichte betonvloer te laten storten in uw bedrijf in Helmond. Die ondoordringbare bedrijfsvloer gaat gepaard met een officieel PBV-certificaat, en dat is voor veel bedrijfstakken verplichte kost in de branche waarin zij werken! Voor veel bedrijven is meestal een waterafstotende betonvloer meer dan voldoende. Een waterafstotende vloer van beton kan vloeistoffen en/of vocht zeer lang tegenhouden. Maar na verloop van tijd kan die bij een overvloed aan vocht wel een en ander gaan opnemen. Na verloop van tijd kan dat leiden tot betonrot.

Fundering aanleggen

Beton van topkwaliteit

Beton storten in Helmond moet in één keer goed uitgevoerd worden. HB Betonwerken is de betonspecialist die dat garandeert. Door ons uw betonvloer te laten storten of betonfundering te laten plaatsen, kiest u verstandig. Wij leveren u gegarandeerd een eindproduct van topkwaliteit beton. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. En dat voor uiterst scherpe tarieven!

Waarom beton van HB Betonwerken?

HB Betonwerken inschakelen voor een betonvloer storten in Helmond, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, betekent dat u kunt rekenen op het volgende:

  • Wij hanteren korte lijnen
  • We werken snel en secuur
  • Wij bieden een goede en persoonlijke service
  • We leveren topkwaliteit beton
  • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken

Contact met ons opnemen voor beton storten in Helmond

Laat ook uw beton storten in Helmond door HB Betonwerken! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen