Betonvloer en fundering Enschede

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Enschede

Wilt u in uw bedrijf of in uw woning een topkwaliteit betonvloer in Enschede laten storten? Neem dan contact op met HB Betonwerken. Zowel particulieren als bedrijven melden zich bij ons voor een schitterend afgewerkte betonnen vloer. Ook voor het laten maken van een goede fundering kunt u bij ons terecht. Bij alle projecten die wij doen, gebruiken we uitsluitend de kwalitatief beste materialen en zoeken we naar innovatieve oplossingen voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Wij werken voor aannemers, bedrijven en particulieren in heel Nederland. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om een betonvloer storten in Enschede, wat de kosten daarvan zijn en wanneer we de betonvloer bij u kunnen leveren? Neem dan contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. Onderstaand leest u meer over een betonnen vloer storten en het maken van een fundering in Enschede door HB Betonwerken.

Voordelig betonvloer storten in Enschede

Wilt u een betonvloer in Enschede laten storten in uw garage, uw woning of uw kantoor? Of wilt u graag een betonnen vloer laten storten voor het aanleggen van een terras bij uw pand? Welke reden u ook heeft om beton te storten; wij bieden u altijd een passende oplossing voor uw nieuwe betonvloer. Ook binnen en buiten betonvloeren in alle vormen en maten, gevlinderd, ruw gestort of gebezemd, kunnen wij voor u realiseren! Bij vrijwel alle bouwprojecten worden tegenwoordig betonvloeren gestort. Als het gaat om kwalitatief hoogwaardig afgewerkte betonvloeren worden wij meestal ingeschakeld. Zo zijn wij ook úw. partner voor betonstorten. Dat zijn wij uiteraard ook als u betonvloer van een geringe afmeting wilt storten. HB Betonwerken staat voor het storten van al uw betonnen vloeren in Enschede voor u klaar!

Betonvloer vlinderen en van kleur voorzien

Na het storten van een betonvloer kunnen we de vloer extra fraai afwerken door de betonvloer te vlinderen. Dan schuren we de opgestijfde bovenlaag van de betonvloer op en strooien er slijtvast materiaal over. Dat draaien we er vervolgens in met een speciale vlindermachine. Wilt u een betonvloer in een mooie kleur? Ook dat is mogelijk! Overigens kiezen ook bedrijven voor gekleurde betonvloer delen om bijvoorbeeld segmenten aan te duiden in een bedrijfshal. Dat is zeer handig!

Vloeistofdichte betonvloer met PVB-certificaat

Heeft u in uw bedrijf een onderhoudsarme betonvloer in Enschede nodig? Dat kunt u kiezen voor een vloeistofdichte betonvloer die gegarandeerd geen vloeistoffen doorlaat. Deze vloer blijft altijd van binnen droog. Ook een waterafstotende betonvloer storten is mogelijk. Deze vloer houdt vocht wel lang tegen, maar niet voor altijd. Dat kan op termijn zorgen voor betonrot. Werkt u dus veel met (chemische) vloeistoffen? Kies dan voor het laten storten van een waterdichte betonvloer bij u in Deurne. Deze heeft een PBV-certificaat die voor veel bedrijfstakken verplicht is!

Betonfundering in Enschede aanbrengen

Een fundering is nodig om gebouwen sterk, duurzaam en veilig te maken. Verschillende soorten funderingen zijn voor diverse soorten gebouwen mogelijk. Wij zijn natuurlijk de aangewezen partij voor het maken van betonfunderingen. HB Betonwerken verzorgt bij het maken van een betonfundering in Enschede de funderingsbekisting, de bewapening en het storten van het beton. Welke betonfundering heeft u nodig? Een traditionele fundering, tempex fundering, fundering op staal of poerenfundering? Neem voor meer informatie over het aanleggen van een fundering contact met ons op voor een maatwerk advies.

Binnen en buiten beton storten

Wij storten beton zowel binnen als buiten. Buiten beton storten in Enschede houdt onder andere in een stevige betonfundering maken voor een bouwobject. En buiten beton storten kan bijvoorbeeld ook zijn een betonvloer storten in Eindhoven voor een mooi strak terras of voor een oprit. Binnen storten we betonvloeren in bijvoorbeeld stallen, garages, magazijnen en bedrijfshallen. Naast ‘gewone betonvloeren kunnen wij binnen ook een gecertificeerde vloeistofdichte betonvloer aanbrengen. Voor meer informatie over beton storten in Enschede, neemt u contact met ons op.

Kies onze diensten

Dit zijn de werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Betonvloer storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen
 • Kies voor een totaal pakket of voor een onderdeel
Betonvloer
Fundering aanleggen

De voordelen van HB Betonwerken

Schakel onze vakmensen vandaag nog in voor een betonnen vloer storten in Enschede. Dan weet u zeker dat u profiteert van de volgende voordelen. Wij:

 • hanteren korte lijnen
 • realiseren een uitstekende kwaliteit
 • hebben meer dan 20 jaar ervaring
 • werken op een snelle en secure manier
 • zorgen voor een goede en persoonlijke service

Neem contact met ons op en ontvang direct meer informatie over beton storten, het maken van een fundering en wat de kosten daarvan zijn.

Afspraak maken voor een betonvloer storten

Wij komen graag bij u langs voor een betonnen vloer storten in Enschede. Ook een betonfundering maken wij graag voor u. Maak direct een afspraak via 06-42379427. Mailen kan naar info@hb-betonwerken.nl of laat een bericht achter via ons online-contactformulier.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen