Betonvloer en fundering Eindhoven

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Eindhoven

Als u een betonvloer wilt laten storten in Eindhoven, is HB Betonwerken de specialist die dat voor u regelt. Wij zijn specialisten in het storten van betonvloeren voor garages, bedrijfshallen en ook woningen. Naast betonnen vloeren storten, kunt u ons in Eindhoven ook bellen om een betonvloer te vlinderen of een betonfundering te maken. Wilt u meer weten over onze services, zoals de manier van beton storten en de prijs per m2? Neem contact met ons op en we zullen uw specifieke situatie en oplossingen voor beton storten in Eindhoven met u bespreken.

Hét betonbedrijf in Eindhoven voor betonvloeren storten

Als hét betonbedrijf voor Eindhoven en omgeving voorzien wij in een grote vraag naar betonvloeren in de regio. We leveren onder andere betonvloeren bij garagebedrijven en particuliere garages, en uiteraard ook voor restaurantkeukens, opslagloodsen en distributiecentra. In woningen storten wij moderne betonvloeren in Eindhoven, omdat steeds meer mensen kiezen voor een vrijwel onderhoudsvrije betonvloer in plaats van een ‘gewone’ houten vloer. Meer weten over een betonvloer storten in Eindhoven in uw woning? Of heeft u een vloeistofdichte betonvloer in uw bedrijf nodig? Laat het ons weten en wij maken de betonproducten het voor u.

Betonvloer vlinderen en van kleur voorzien

Na het storten van een betonvloer kunnen we de vloer extra fraai afwerken door de betonvloer te vlinderen. Dan schuren we de opgestijfde bovenlaag van de betonvloer op en strooien er slijtvast materiaal over. Dat draaien we er vervolgens in met een speciale vlindermachine. Wilt u een betonvloer in een mooie kleur? Ook dat is mogelijk! Overigens kiezen ook bedrijven ook voor gekleurde betonvloer delen om in een bedrijfshal segmenten aan te duiden. Dat is zeer handig!

Beton fundering aanbrengen

Fundering zijn nodig om gebouwen sterk, duurzaam en veilig te maken. Verschillende soorten funderingen zijn voor diverse soorten gebouwen mogelijk. Wij zijn natuurlijk de aangewezen partij voor het maken van betonfunderingen. HB Betonwerken verzorgt bij het maken van een betonfundering in Eindhoven de funderingsbekisting, de bewapening en het storten van het beton. Welke betonfundering heeft u nodig? Strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren? Neem voor meer informatie over betonfunderingen contact met ons op voor een maatwerk advies.

Binnen en buiten beton storten in Eindhoven

Wij storten beton zowel binnen als buiten. Buiten beton storten houdt onder andere in een stevige betonfundering maken voor een bouwobject. En buiten beton storten kan bijvoorbeeld ook zijn een betonvloer storten in Eindhoven voor een mooi strak terras of voor een oprit. Binnen storten we betonvloeren in bijvoorbeeld stallen, garages, magazijnen en bedrijfshallen. Naast ‘gewone’ betonvloeren kunnen wij binnen ook een gecertificeerde vloeistofdichte betonvloer aanbrengen. Voor meer informatie over beton storten in Eindhoven, neemt u contact met ons op.

Vloeistofdichte betonvloer met PVB-certificaat

Veel bedrijven kiezen voor het laten storten van een vloeistofdichte betonvloer. Die laat gegarandeerd geen vloeistoffen door en blijft van binnen dus altijd droog. Een waterafstotende betonvloer storten is een andere mogelijkheid. Vloeistoffen worden dan lang tegen gehouden, maar niet voor altijd. Dat kan op termijn leiden tot betonrot. Werkt u veel met (chemische) vloeistoffen en wilt u betonrot voorkomen? Dan adviseren wij een waterdichte betonvloer in Eindhoven te laten storten. Deze is overigens ook nog eens altijd voorzien van het PBV-certificaat.

Beton van topkwaliteit

Beton storten in Eindhoven moet in één keer goed uitgevoerd worden. HB Betonwerken is de betonspecialist die dat garandeert. Door ons uw betonvloer te laten storten of een betonfundering te laten maken, kiest u verstandig. Wij leveren u gegarandeerd een eindproduct van topkwaliteit beton. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. En dat allemaal voor zeer scherpe tarieven!

Fundering aanleggen
Betonvloer

Waarom kiezen voor HB Betonwerken?

HB Betonwerken inschakelen voor een betonvloer storten in Eindhoven, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, betekent dat u kunt rekenen op het volgende:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • We werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • We leveren de allerbeste betonkwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken

Diensten van HB Betonwerken

Voor onderstaande betonwerkzaamheden kunt u terecht bij de specialisten van HB Betonwerken. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Eindhoven

Laat ook uw beton storten in Eindhoven door HB Betonwerken! Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen