Betonvloer en fundering Druten

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Druten

Wilt u een betonvloer laten storten in Druten door een echte betonspecialist? HB Betonwerken verzorgt al uw betonwerken voor u. Wij zijn dé specialist in betonnen vloeren storten, betonfundering storten en beton vlinderen die u zoekt voor al uw betonwerken in Druten! Kunnen wij u ook voorzien van eersteklas beton? Wilt u weten wat onze prijs voor beton storten per m2 is? Of wilt u een afspraak met ons inplannen? Neem dan contact op met HB Betonwerken.

Betonvloer storten in uw bedrijfspand, woning of garage

Betonvloeren storten we op zeer regelmatige basis in bedrijfspanden, zoals garages, bedrijfshallen en opslagloodsen. Naast bedrijven, mogen wij ook particulieren rekenen tot onze klandizie. Een betonvloer laten storten in huis is een heuse trend op interieurgebied. Een betonvloer in uw woning is de basis voor een industrieel en modern interieur. Wilt u dat ook? Wij helpen u er graag mee. Ook vertellen we u graag wat u kunt verwachten bij een betonvloer storten en de prijs per vierkante meter. Uiteraard komen wij ook graag beton storten in uw bedrijfshal, of voor een betonvloer in uw privé- of vakgarage in Druten.

Betonvloer vlinderen

Als betonspecialist behoort beton vlinderen ook tot onze specialiteiten. Beton vlinderen is het opschuren van de bovenste laag van het opgestijfde beton en strooien er slijtvast materiaal overheen strooien, omdat materiaal erin te draaien met een speciale vlindermachine. Wilt u graag een betonvloer in huis met een mooie kleur? Dan voegen we kleurpigment toe aan het gevlinderde beton. Ook voor bedrijven is kleur toevoegen aan betonvloeren zeer handig. Zo kunt u in uw vloer segment aanduidingen maken met verschillende kleuren.

Fundering storten in Druten

Naast een betonvloer storten in Druten, kunnen wij voor u ook een betonfundering storten. Dat moet uiterst zorgvuldig gebeuren, want het gaat natuurlijk wel over het fundament van uw bouwwerk. Daarvoor maken wij eerst de funderingsbekisting. Ook leveren en brengen wij de bewapening aan en storten wij het beton voor de fundering. Wilt u een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren? Wij horen het graag van u.

Binnen of buiten beton storten in Druten

U kunt betonwerkzaamheden in Druten voor binnen en buiten met een gerust hart aan onze specialisten overlaten. In de buitenlucht maken wij bijvoorbeeld een stevige betonfundering voor woningen, bedrijfspanden, schuren, garages en andere bouwwerken. Ook een betonvloer in Druten storten voor een mooi strak terras of oprit is geen probleem. Binnen storten we met vakmanschap een betonvloer voor een stal, garage, magazijn, bedrijfshal of een ander pand. Hierbij kunnen we verschillende methoden toepassen om het gewenste resultaat te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat.

Vloeistofdichte betonvloer met certificaat

Veel bedrijven kiezen voor een betonvloer in hun pand. Wij kunnen ook in uw bedrijfspand een strakke betonvloer storten in Druten. Een vloeistofdichte betonvloer behoort daarbij ook tot de mogelijkheden. Vloeistofdicht is niet hetzelfde als waterafstotend. Wanneer we een vloeistofdichte betonvloer storten in Druten, laat de vloer helemaal geen vloeistoffen door en blijft hij tot in lengte van dagen droog! Een waterafstotende vloer kan zeer goed tegen vocht, maar als het vocht te lang blijft liggen, trekt het uiteindelijk toch in de vloer. Dat kan op termijn betonrot veroorzaken. Als u vloeistoffen morst op een vloeistofdichte vloer, verdampen die gewoon. Kiezen voor een vloeistofdichte betonvloer in Druten is verstandig als u werkt met chemische vloeistoffen. De betonvloer gestort door HB Betonwerken is altijd voorzien van het PBV-certificaat. En dat is op sommige werkplekken verplicht is.

Prijs voor beton storten

Voor beton storten in Druten kunt u bij ons altijd rekenen op een eindresultaat van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs! Als u contact met ons opneemt voor het storten van een betonvloer, het vlinderen van beton, het maken van een fundering of een van onze andere werkzaamheden, bekijk we bij u op locatie de omstandigheden eerst goed. daarna stellen we voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat op.

Eindresultaat om trots op te zijn

Bij basisklussen, waaronder beton storten in Druten, wilt u natuurlijk graag dat dat in één keer goed gebeurt. Daarom kiezen veel mensen er ook voor om werkzaamheden als een betonvloer storten of een betonfundering storten door vakmensen te laten doen. Ook zij kiezen voor HB Betonwerken, waarmee u de garantie op topkwaliteit beton heeft. Laat beton storten in Druten door HB Betonwerken en u krijgt een eindresultaat om trots op te zijn!

Profiteer ook van onze kennis, ervaring en service

Bij het storten van een betonvloer, het vlinderen van beton of het maken van een betonfundering in Druten is HB Betonwerken de aangewezen partij voor u; Want wij staan voor:

 • korte communicatielijnen
 • snel en secuur werk
 • goede en persoonlijke service
 • de beste kwaliteit beton

Voor vragen over onze aanpak of de kosten van een betonvloer of fundering per m2 neemt u contact met ons op.

Fundering woning
Betonvloer bedrijfshal

Diensten van HB Betonwerken

Dit zijn de werkzaamheden waar wij in gespecialiseerd zijn. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een voordelig totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Vraag een offerte aan voor beton storten in Druten

Laat ook uw beton storten in Druten door HB Betonwerken! Maak een afspraak, informeer over de kosten van een betonvloer of de kosten van een betonfundering of laat u informeren over de werkzaamheden die we bij u uit kunnen voeren. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Vul het contactformulier in, of bel naar 06-42379427 of mail naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen