Betonvloer en fundering Dordrecht

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Dordrecht

Wilt u in Dordrecht of omgeving een betonvloer laten storten? Schakel dan de vakmensen van HB Betonwerken in. Wij zijn al ruim 10 jaar actief in de betonwereld. Aannemers, bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor het storten van een betonvloer, het vlinderen van beton of het maken van een fundering. Met de juiste kennis, vaardigheden en materialen realiseren wij een resultaat van topkwaliteit. Heeft u behoefte aan meer informatie over het storten van beton of een betonfundering in Dordrecht en de prijs daarvoor per m2? Bel of mail ons voor een offerte.

Betonvloer storten in garage, bedrijfshal of woonkamer

Wij verzorgen veel betonwerkzaamheden in Dordrecht en omgeving. Zo storten wij betonvloeren bij bedrijven in bijvoorbeeld een garage of bedrijfshal in Dordrecht. Maar ook particulieren doen veelvuldig een beroep op ons. De vraag naar betonvloeren voor woningen is de laatste jaren zeer groot. Wilt u ook zo’n mooie strakke betonvloer in uw woonkamer in Dordrecht? Bel ons! Of wilt u de mogelijkheden van een betonvloer in uw garage of bedrijfshal met ons bespreken? Neem ook dan contact met ons op voor meer informatie over beton storten en de prijs van beton per m2.

Vlinderen en kleuren van een betonvloer

Beton vlinderen is het proces van opschuren van de aangestijfde beton bovenlaag om die te bestrooien met slijtvast materiaal. En als u graag een gekleurde betonvloer wenst, dan voegen we kleurpigment toe aan het te vlinderen beton. Het resultaat is een uniek gekleurde betonvloer in uw woning of kantoor in Dordrecht. Ook om een bedrijfshal in segmenten in te delen is een betonvloer kleuren een zeer handige optie. Wij vertellen er graag meer over.

Beton fundering storten in Dordrecht

Een fundering zorgt ervoor dat het gewicht van een gebouw en de bijbehorende krachten worden overgedragen op de draagkrachtige ondergrond. Een fundering maakt een gebouw sterk, duurzaam en veilig. Funderingen liggen aan de basis bij onder andere het bouwen van huizen, aanbouwen en garages. Verschillende soorten funderingen zijn daarbij mogelijk, waaronder de betonfundering. HB Betonwerken verzorgt bij het maken van een betonfundering in Dordrecht de funderingsbekisting, de bewapening en het storten van het beton. Welke betonfundering heeft u nodig? Strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren. Meer informatie over betonfunderingen van HB Betonwerken? Neem contact met ons op voor een maatwerk advies.

Binnen en buiten beton storten

Zowel binnen als buiten beton storten in Dordrecht is mogelijk. Beton buiten storten is bijvoorbeeld voor het maken van een betonfundering voor een woning, bedrijfspand, schuur, garage of ander bouwwerk. Maar ook voor het storten van een betonvloer voor een mooi egaal terras of oprit. Beton storten binnen is meestal het storten van een betonvloer in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal, of het storten van een vloeistofdichte betonvloer. Neem contact met ons op voor meer informatie over binnen of buiten beton storten in Dordrecht en de kosten daarvan.

Vloeistofdichte betonvloer met PVB-certificaat

Voor een absoluut onderhoudsarme betonvloer in Dordrecht adviseren we u te kiezen voor een vloeistofdichte betonvloer. Dat is een vloer die gegarandeerd geen vloeistoffen doorlaat. En daarom blijft die vloer van binnen altijd droog. Voor de meeste bedrijven is overigens een waterafstotende betonvloer toereikend. Een waterafstotende betonvloer houdt zeer lang vocht tegen. Maar op termijn kan die bij veel vocht wel een en ander doorlaten. Na verloop van tijd kan dat leiden tot betonrot. Wilt u dat te allen tijde voorkomen, omdat u bijvoorbeeld veel met (chemische) vloeistoffen werkt? Dan is het devies om een waterdichte betonvloer te laten storten bij u in Dordrecht. Die vloer is voorzien van een officieel PBV-certificaat, en dat is voor veel bedrijfstakken verplichte kost!

Topkwaliteit beton in Dordrecht

Neem geen risico en doe verstandig. Kies dus voor een echte specialist als HB Betonwerken voor het storten van een betonvloer of het maken van een betonfundering in Dordrecht. Als klant kunt u bij ons altijd rekenen op betonproducten en service van de allerbeste kwaliteit. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. Wij leveren topkwaliteit beton tegen zeer scherpe prijzen!

HB Betonwerken: kennis, ervaring en uitstekende service

Wanneer u HB Betonwerken inschakelt voor een betonvloer storten in Dordrecht, beton vlinderen of het maken van een fundering, mag u bij ons op het volgende rekenen:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • We werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • We leveren de allerbeste betonkwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken
Betonvloer Elst
Fundering aanleggen

Diensten van HB Betonwerken

Onze specialisaties in betonwerkzaamheden in Dordrecht:

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Dordrecht

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen als u beton wilt laten storten in Dordrecht door HB Betonwerken? U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen