Betonvloer en betonfundering Dongen

  • Offerte binnen 1 dag
  • 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Snel schakelen
  • Hoge kwaliteit

Beton storten in Dongen

Beton nodig voor een betonvloer in huis, een waterdichte bedrijfsvloer, of een beton fundering in Dongen? Voor het laten storten van beton in Dongen, neemt u contact op met HB Betonwerken. Wij zijn al dik tien jaar actief in de betonwereld met beton storten, het vlinderen van beton en betonfunderingen maken. Aannemers, bedrijven en particulieren in heel Nederland kunnen bij ons terecht. Wij voorzien onze klanten in Dongen graag aan een zeer mooi topkwaliteit betonvloer voor in hun garage, bedrijfshal of huis. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of om direct een afspraak met ons te maken voor beton storten.

Betonvloer storten voor bedrijf, huis, garage

Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor vele soorten betonwerkzaamheden in Dongen. Want ook in huizen storten wij praktische betonvloeren. Particulieren kiezen in hun woning tegenwoordig graag voor een bijna onderhoudsvrije betonvloer in plaats van een ‘gewone’ vloer of plavuizen. Een vloer van beton laten storten in huis past in één van de laatste trends op interieurgebied, de moderne industriële look. Wilt u meer weten over een betonvloer storten in Dongen in uw woning? Of wilt u een vloeistofdichte betonvloer in uw bedrijf laten aanleggen? Laat het ons weten en wij maken de juiste betonproducten voor u. HB Betonwerken staat voor het vakbekwaam storten van al uw betonnen vloeren in Dongen gereed!

Betonvloer strak afwerken en kleuren

Na het storten van uw betonvloer, kunnen we hem extra fraai afwerken door het vlinderen van de betonvloer in Dongen. Daarvoor schuren we de opgestijfde bovenlaag van het beton op en strooien we er slijtvast materiaal over. Dat slijtvaste materiaal draaien we er vervolgens in met een speciale vlindermachine. Wilt u uw vloer een fraaie kleur geven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Wist u bijvoorbeeld dat ook veel bedrijven voor gekleurde betonvloer onderdelen kiezen in opslagloodsen en distributiecentra om de vloer te segmenteren? Dat is over het algemeen bijzonder praktisch in de bedrijfsvoering! Neem contact met ons op. Dan weet u zeer nauwkeurig wat u kunt verwachten als u door HB Betonwerken een betonnen vloer laat plaatsen in Dongen en wat daarvan de kosten per m² zijn.

Beton fundering storten in Dongen

Met een betonfundering in Dongen zorgt u ervoor dat het gewicht van een bouwwerk en de bijbehorende krachten worden overgedragen op een draagkrachtige ondergrond. Voor een gebouw is het noodzakelijk dat het stevig op de bodem staat. Een fundering maakt een bouwwerk sterk, duurzaam en veilig. Ze vormen de basis van bijvoorbeeld huizen, aanbouwen en garages. Verschillende funderingen zijn daarbij mogelijk, waaronder de betonfundering. HB Betonwerken verzorgt bij het maken van een betonfundering in Dongen de funderingsbekisting, de bewapening en het storten van het beton. Welke betonfundering is bij uw project vereist? Strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren? Meer informatie nodig over de betonfunderingen van HB Betonwerken? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk advies.

Betonvloer
Fundering aanleggen

Binnen en buiten beton storten

Beton storten is zowel binnen als buiten mogelijk in Dongen. Buiten beton storten doen we bijvoorbeeld bij het maken van een betonfundering voor een woning, bedrijfspand, schuur, garage of ander soort bouwproject. Maar dat doen we uiteraard ook voor het storten van een betonvloer voor een mooi egaal terras of een oprit. Binnenshuis beton storten is meestal het storten van een betonnen vloer in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal, of het vakkundig storten van een gecertificeerde vloeistofdichte betonnen vloer. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over binnen en/of buiten beton storten in Dongen en de kosten daarvan.

Vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat

Wilt u voor uw fabriek een onderhoudsarme betonvloer in Dongen laten storten? Dan adviseren we u te kiezen voor een vloeistofdichte betonvloer. Daarmee heeft u een betonvloer die zeker weten geen vloeistoffen doorlaat. Dat is dus een vloer die van binnen droog blijft. Wilt u te allen tijde voorkomen dat uw vloer van binnen nat wordt, omdat u veel werkt met (chemische) vloeistoffen? Dan is het devies om een vloeistofdichte betonvloer te laten storten in uw bedrijf in Dongen. Die vloeistofdichte vloer leveren wij met een officieel PBV-certificaat. Voor veel bedrijven is overigens een waterafstotende betonnen bedrijfsvloer genoeg. Een waterafstotende vloer houdt vloeistoffen lange tijd tegen. Maar na verloop van tijd kan die bij te veel vocht wel een en ander gaan doorlaten. En dat kan uiteindelijk betonrot tot gevolg hebben.

Betonvloer en fundering bedrijfshal
Betonvloer buiten

Allerbeste kwaliteit beton

Beton storten in Dongen moet natuurlijk in één keer goed uitgevoerd worden. HB Betonwerken is de betonspecialist die dat garandeert. Door HB Betonwerken uw betonnen vloer te laten storten of betonfundering te laten plaatsen, kiest u verstandig. Wij leveren u gegarandeerd een eindproduct van topkwaliteit beton. Ook leveren wij de betonpomp voor het beton storten. En dat allemaal voor zeer concurrerende tarieven

Waarom beton van HB Betonwerken?

HB Betonwerken inschakelen voor een betonvloer storten in Dongen, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, houdt in dat u kunt rekenen op het volgende:

  • Wij hanteren korte lijnen
  • Wij werken vlot en nauwkeurig
  • Wij bieden een uitstekende en persoonlijke service
  • Wij leveren topkwaliteit beton
  • Wij hebben zeer ruime ervaring op het gebied van betonwerken

Offerte aanvragen voor beton storten in Dongen

Heeft u ook beton nodig in Dongen van HB Betonwerken? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen