Betonvloer en fundering Doetinchem

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Doetinchem

Bent u in Doetinchem of omgeving op zoek naar een vakbedrijf dat een betonvloer voor u kan storten? Benader dan de specialisten van HB Betonwerken. Wij helpen aannemers, bedrijven en particulieren in Doetinchem en omgeving met alle soorten werkzaamheden op het gebied van beton. Denk aan een betonvloer storten in een garage, woonkamer, fundering maken en het vlinderen van een betonvloer. Wij willen een optimaal resultaat verwezenlijken en doen er daarom alles aan om dit te bereiken. Wij passen onze kennis en vaardigheden toe en maken uitsluitend gebruik van kwalitatief goede materialen. Voor meer informatie over het storten van een betonvloer of fundering leest u verder. Natuurlijk kunt u vanuit Doetinchem ook direct contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Wij voorzien u dan van de nodige informatie over onze aanpak en de kosten van een betonvloer of betonfundering per m2.

Betonvloer storten in garage, bedrijfshal of woonkamer

Wij storten vele betonvloeren bij bedrijven in bijvoorbeeld een garage of bedrijfshal in Doetinchem. Maar ook de vraag naar betonvloeren voor woningen is zeer groot. Wilt u ook een mooie strakke betonvloer in uw woonkamer in Doetinchem? Of wilt u de mogelijkheden van een betonvloer in uw garage of bedrijfshal bespreken? Bel voor meer informatie over beton storten en de prijs van beton per m2.

Vlinderen en kleuren van een betonvloer

Beton vlinderen is het opschuren van de aangestijfde bovenlaag van het beton en die bestrooien met slijtvast materiaal. Wilt u graag een kleur in uw betonvloer? Dan voegen we kleurpigment toe aan het te vlinderen beton. Het resultaat is een unieke betonvloer in uw woning of kantoor in Doetinchem. Een betonvloer kleuren in segmenten is ook een zeer in bedrijfshallen.

Beton fundering in Doetinchem

Een fundering is het constructiedeel dat ervoor zorgt dat het gewicht van een gebouw en de bijbehorende krachten worden overgedragen op de draagkrachtige ondergrond. Een fundering maakt een gebouw sterk, duurzaam en veilig. Funderingen worden toegepast bij onder andere het bouwen van huizen, aanbouwen en garages. Daarvoor zijn verschillende soorten funderingen mogelijk, waaronder de betonfundering. HB Betonwerken verzorgt bij het maken van een betonfundering in Doetinchem de funderingsbekisting, de bewapening en het storten van het beton. Er zijn diverse betonfunderingen mogelijk: strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren. Meer informatie over betonfunderingen? Neem contact met ons op voor een maatwerk advies.

Binnen en buiten beton storten

Zowel binnen als buiten beton in Doetinchem is mogelijk. Als we buiten beton storten is dat onder andere voor een betonfundering voor een woning, bedrijfspand, schuur, garage of ander bouwwerk. Maar bijvoorbeeld ook een betonvloer voor een mooi egaal terras of oprit. Beton storten binnen is meestal het storten van een betonvloer in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal, of het storten van een vloeistofdichte betonvloer. Neem contact met ons op voor meer informatie over binnen of buiten beton storten in Doetinchem en de kosten daarvan.

Vloeistofdichte betonvloer storten met PVB-certificaat

Als u een onderhoudsarme betonvloer in Doetinchem nodig heeft, dan adviseren we u te kiezen voor een vloeistofdichte betonvloer. Omdat deze vloer gegarandeerd geen vloeistoffen doorlaat, blijft de vloer van binnen altijd droog. Een waterafstotende betonvloer kunnen we ook voor u storten. Dat is een vloer die wel lang vocht tegenhoudt, maar niet voor altijd. U heeft daarbij na enige tijd kans op betonrot. Wilt u dat voorkomen, omdat u bijvoorbeeld veel met (chemische) vloeistoffen werkt? Laat dan een waterdichte betonvloer storten bij u in Doetinchem. Die is voorzien van een officieel PBV-certificaat dat voor veel bedrijfstakken verplicht is!

Topkwaliteit beton in Doetinchem

U doet er verstandig aan om een echte specialist als HB Betonwerken in te schakelen voor het storten van een betonvloer in Doetinchem of het maken van een betonfundering. Wij leveren u gegarandeerd altijd betonproducten van de allerbeste kwaliteit. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. Dat doen we allemaal voor zeer scherpe prijzen!

HB Betonwerken: kennis, ervaring en uitstekende service

Wanneer u HB Betonwerken inschakelt voor een betonvloer storten in Doetinchem, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, mag u bij ons op het volgende rekenen:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • We werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • We leveren de allerbeste betonkwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken
Betonvloer Elst
Fundering aanleggen

Diensten van HB Betonwerken

Onze specialisaties in betonwerkzaamheden in Doetinchem:

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Doetinchem

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen als u beton wilt laten storten in Doetinchem door HB Betonwerken? U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen