Betonvloer en fundering Deventer

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Deventer

Heeft u een specialist nodig voor beton storten in Deventer? Als u beton wilt laten storten in Deventer, neemt u contact op met HB Betonwerken. Wij zijn gespecialiseerd in beton storten, het vlinderen van beton en betonfundering maken. En daarin hebben wij een lange staat van dienst. Wij storten beton bij bedrijven en bij particulieren. Ook bij u in Deventer kunnen wij een kwalitatief hoogwaardige betonvloer voor uw garage, bedrijfshal of woning aanbrengen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van beton storten te bespreken.

Betonvloer storten in garage, bedrijfshal of woonkamer

Wij storten vele betonvloeren bij bedrijven in bijvoorbeeld een garage of bedrijfshal in Deventer. Maar tegenwoordig is de vraag naar betonvloeren voor woningen zeer groot. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de huidige populariteit van moderne en industriële interieurs. Wilt u ook een mooie strakke betonvloer in uw woonkamer in Deventer? Of wilt u de mogelijkheden van een betonvloer in uw garage of bedrijfshal bespreken? Bel voor meer informatie over beton storten en de prijs van beton per m2.

Vlinderen en kleur geven aan een betonvloer

Na het storten van een betonvloer in Deventer is het beton vlinderen de volgende stap. Beton vlinderen is het opschuren van de aangestijfde bovenlaag van het beton en die bestrooien met slijtvast materiaal. Wilt u graag een kleur in uw betonvloer? Dan voegen we kleurpigment toe aan het te vlinderen beton. Zo krijgt u gegarandeerd een bijzondere betonvloer in uw woning of kantoor in Deventer. Een betonvloer kleur geven doen we ook veel in bedrijfshallen om er met kleurvlakken in de vloer segmenten aan te brengen.

Beton fundering aanbrengen in Deventer

Een fundering is het constructiedeel dat ervoor zorgt dat het gewicht van een gebouw en de bijbehorende krachten worden overgedragen op de draagkrachtige ondergrond. Een fundering maakt een gebouw sterk, duurzaam en veilig. Funderingen worden toegepast bij onder andere het bouwen van huizen, aanbouwen en garages. Daarvoor kunt verschillende typen funderingen gebruiken, waaronder een betonfundering. Als u HB Betonwerken een betonfundering bij u in Deventer laat aanbrengen, dan maken wij de funderingsbekisting, brengen wij de bewapening aan en storten we het beton. Er zijn diverse betonfunderingen mogelijk: strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren. Meer weten? Neem contact met ons op voor een maatwerk advies.

Beton storten binnen en buiten

Wij storten zowel binnen als buiten beton in Deventer. Als we buiten beton storten is dat bijvoorbeeld voor een stevige beton fundering voor een woning, bedrijfspand, schuur, garage of ander bouwwerk. Maar dat kan ook een betonvloer zijn voor een mooi strak terras of oprit. Binnen beton storten is meestal het maken van een betonvloer in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal. Maar ook het storten van een vloeistofdichte betonvloer. Voor meer informatie over binnen of buiten beton storten in Deventer en de kosten daarvan, neemt u contact met ons op.

Vloeistofdichte betonvloer storten met PVB-certificaat

Heeft u ook graag een onderhoudsarme betonvloer in Deventer? Kies dan voor een vloeistofdichte betonvloer. Die laat gegarandeerd geen vloeistoffen door. Deze vloer blijft altijd van binnen droog. Een waterafstotende betonvloer storten kan ook. Deze vloer houdt vocht wel lang tegen, maar niet voor altijd. Dan kunt u na verloop van tijd last krijgen van betonrot. Werkt u dus veel met (chemische) vloeistoffen? Laat dan een waterdichte betonvloer storten bij u in Deventer. Deze is voorzien van een officieel PBV-certificaat dat voor veel bedrijfstakken verplicht is!

Topkwaliteit beton in Deventer

Het inschakelen van een specialist als HB Betonwerken voor het storten van een betonvloer in Deventer of het maken van een betonfundering is een zeer goede keuze. Wij leveren u gegarandeerd betonproducten van de allerbeste kwaliteit. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. En dat allemaal voor zeer scherpe prijzen!

HB Betonwerken: kennis, ervaring en uitstekende service

Wanneer u HB Betonwerken inschakelt voor een betonvloer storten in Deventer, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, mag u bij ons op het volgende rekenen:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • We werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • We leveren de allerbeste betonkwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken
Fundering aanleggen
Betonvloer Elst

Diensten van HB Betonwerken

Onze specialisaties in betonwerkzaamheden in Deventer:

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Deventer

Laat u ook uw beton storten in Deventer door HB Betonwerken? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen