Betonvloer en fundering Delft

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Delft

Zoekt u een specialist voor beton storten in Delft? HB Betonwerken is al sinds 2009 hét adres voor beton storten, beton funderingen maken en het storten en monoliet afwerken (vlinderen) van betonvloeren. Wij leveren onze betonwerken aan zowel bedrijven en particulieren. Door onze ruime praktische kennis van betonwerk en het gebruik van kwalitatief hoogstaande producten en materialen kan iedereen rekenen op een gegarandeerd prachtig eindresultaat. Meer informatie over een betonvloer storten of vlinderen in Delft leest u hieronder.

Hét betonbedrijf in Delft voor betonvloeren storten

De vraag naar een betonvloeren in Delft is groot. Zo leveren we veel betonvloeren bij garagebedrijven en in particuliere garages, en vooral ook in distributiecentra en opslagloodsen. Daarnaast laten ook zeer veel particulieren een betonvloer in hun woning storten in Delft. Zij kiezen voor een onderhoudsvrije betonvloer in plaats van een meer bewerkelijke houten of stenen vloer. Wilt u meer weten over een betonvloer storten in Delft in uw woning? Of heeft u een vloeistofdichte betonvloer in uw bedrijf nodig? Wij horen het graag van u.

Betonvloer vlinderen en een kleur geven

Na een betonvloer storten in Delft moet deze gevlinderd worden. Vlinderen is het proces waarbij we de bovenste laag van het aangestijfde beton opschuren, om er daarna een slijtvast materiaal in te strooien. Met een vlindermachine draaien we dat in het beton. Wilt u een betonvloer in een mooie kleur? Geen probleem: met kleurpigment kunnen we een betonvloer een prachtige kleur geven. Een betonvloer kleuren in Delft is ook een praktische oplossing in bedrijfshallen om de vloer in sectoren in te delen.

Beton fundering aanbrengen

Met een betonfundering legt u de basis onder een bouwproject. Als we bij u met een betonfundering in Delft aan de slag gaan, maken wij de funderingsbekisting, brengen wij de bewapening aan en storten we het beton voor de fundering. Welke soort fundering heeft u een nodig: een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren? Laat het ons weten en wij informeren u over de mogelijkheden.

Binnen en buiten beton storten in Delft

Uw betonwerk in Delft kunt u met een gerust hart overlaten aan de vakmensen van HB Betonwerken. Wij storten beton zowel binnen als buiten. Buiten beton storten is bijvoorbeeld het maken van een stevige beton fundering voor bouwobject. Buiten beton storten kan zijn een betonvloer storten in Delft voor een mooi strak terras of oprit. Binnen beton storten is onder andere een betonvloer storten in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Naast een gewone betonvloer kunnen wij ook een vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat maken? Voor meer informatie over beton storten in Delft en de kosten daarvan, neemt u contact met ons op.

Vloeistofdichte betonvloer met PVB-certificaat

Veel bedrijven kiezen voor het storten van een praktische betonvloer storten in Delft in een loods of andersoortige bedrijfshal. Een vloeistofdichte betonvloer is een goede optie. Hiermee weet u zeker de vloer geen vloeistoffen doorlaat en dat hij altijd van binnen droog blijft. Maar wij kunnen ook een waterafstotende betonvloer storten. Deze houdt vloeistoffen erg lang tegen, maar niet voor altijd. Dat kan na verloop van tijd leiden tot betonrot. Werkt u deze veel met (chemische) vloeistoffen? Dan adviseren wij u te kiezen voor een waterdichte betonvloer in Delft storten. Deze is altijd voorzien van het PBV-certificaat.

Topkwaliteit beton

Beton storten in Delft moet in één keer goed uitgevoerd worden. HB Betonwerken is de betonspecialist die dat garandeert. Door ons uw betonvloer te laten storten of een betonfundering te laten maken, kiest u verstandig. Wij leveren u gegarandeerd een eindproduct van topkwaliteit beton. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. En dat allemaal voor een zeer scherpe tarieven!

Maak gebruik van onze kennis, ervaring en service

HB Betonwerken inschakelen voor een betonvloer storten in Delft, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, betekent dat u kun rekenen op het volgende:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • We werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • We leveren de allerbeste betonkwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken
Betonvloer
Fundering aanleggen

Diensten van HB Betonwerken

Onderstaand de betonwerkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Delft

Laat ook uw beton storten in Delft door HB Betonwerken! Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen