Betonvloer en fundering Boxmeer

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Boxmeer

Ga voor het beste beton in Boxmeer naar HB Betonwerken, al sinds 2009 erkend specialist in onder andere beton storten, het maken van betonfunderingen en het monoliet afwerken – vlinderen – van betonvloeren in Boxmeer. Onze klantenkring is divers en bestaat uit aannemers, bedrijven in vele branches en particulieren. Al deze klanten maken dankbaar gebruik van onze grote kennis van zaken in betonwerk en de hoge kwaliteit betonproducten die wij leveren. Meer over een betonvloer storten, beton vlinderen en onze andere betonwerken in Boxmeer leest u hieronder.

Bedrijven en particulieren laten betonvloer storten

Betonvloeren storten in Boxmeer doen wij met grote regelmaat. Veel garagebedrijven en firma’s met een distributiecentrum en/of een opslagloods weten de weg naar HB Betonwerken te vinden voor het laten storten van een degelijke betonvloer. Dat geldt ook voor veel particulieren. De vraag naar een strakke, onderhoudsarme betonvloer in Boxmeer in woningen groeit enorm. Dat past helemaal in de huidige moderne woontrend. Kiest u ook voor een betonvloer storten in uw woning? Of heeft u in uw bedrijf behoefte aan een vloeistofdichte betonvloer in Boxmeer? Wij staan voor klaar!

Vlinderen en kleuren van betonvloeren in Boxmeer

Het afwerken van een betonvloer doen we door het vlinderen van de betonvloer. Dat is het opschuren van de bovenste laag van het aangestijfde beton om er slijtvast materiaal in te strooien. Dat materiaal draaien we er dan met een vlindermachine in. Kiest u liever voor wat anders dan grijs beton? Dat kunnen we door het toevoegen van kleurpigment een kleur geven aan het gevlinderde beton. Dat resulteert in een prachtige moderne betonvloer in Boxmeer. Wat we ook veel doen is het met diverse kleuren in segmenten indelen van een betonvloer. Dat is een zeer doeltreffende oplossing in bedrijfshallen en opslagloodsen.

Beton fundering

Het maken van betonfunderingen in Boxmeer behoort ook tot de core business voor HB Betonwerken. Een betonfundering moet uiteraard in één keer op de juiste manier worden aangebracht. Wij maken funderingsbekistingen, brengen bewapening aan en storten beton voor de funderingen. Welke fundering heeft u nodig? Een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren. Neem contact met ons op voor een goed gefundeerd advies op maat.

Fundering woning

Binnen en buiten beton storten

Betonwerkzaamheden in Boxmeer voeren wij zowel binnen als buiten uit. Bij buiten beton storten hoort bijvoorbeeld het maken van een betonfundering voor woningen, bedrijfspanden, schuren en garages. Buiten beton storten kan ook inhouden een betonvloer storten in Boxmeer voor een mooi strak terras of oprit. Bij binnen beton storten kunt u onder andere denken aan een betonvloer storten in een stal, garage, magazijn of bedrijfshal. Voor het bereiken van het door u gewenste resultaat kunnen we diverse methoden toepassen. Zo kunt u onder andere kiezen voor een vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat. Neem voor meer informatie over het binnen en/of buiten beton storten in Boxmeer en de kosten contact op met onze specialisten.

Vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat

Bij zeer veel ondernemingen storten wij betonvloeren in opslagloodsen en distributiecentra. Heeft u ook een praktische en onderhoudsarme betonvloer nodig in Boxmeer? Dan is een waterafstotende betonvloer laten leggen een goede optie. Deze houdt vocht zeer lang tegen, maar kan op termijn toch vocht opnemen. Dat kan uiteindelijk leiden tot betonrot. Neemt u liever geen enkel risico? Dan is een vloeistofdichte betonvloer de beste optie. Deze vloer laat zeker weten geen vloeistoffen door en blijft dus altijd droog van binnen. Werkt u veel met chemische vloeistoffen? Dan adviseren wij u te kiezen voor een waterdichte betonvloer in Boxmeer. Deze heeft het PBV-certificaat en die wordt op steeds meer werkplekken verplicht!

Topkwaliteit beton in Boxmeer

Het inschakelen van een betonspecialist, zoals HB Betonwerken, voor het storten van een betonvloer of het maken van een betonfundering in Boxmeer is altijd een verstandige keuze. Wij bieden u altijd topkwaliteit betonproducten. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton voor het beste resultaat. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs!

Profiteer van onze kennis, ervaring en service

Met het inschakelen van HB Betonwerken voor een betonvloer storten in Boxmeer, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, kunt u op het volgende rekenen:

 • Korte lijnen
 • Wij werken snel en secuur
 • Goede en persoonlijke service
 • De allerbeste kwaliteit
 • Zeer veel kennis en ervaring in betonwerken

Diensten van HB Betonwerken

Wij zijn gespecialiseerd in onderstaande betonwerkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Boxmeer

Laat ook uw beton storten in Boxmeer door HB Betonwerken! Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen