Betonvloer en fundering Blaricum

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Blaricum

Ga voor het beste beton in Blaricum naar de specialisten van HB Betonwerken. Wij zijn al sinds 2009 een bekend specialist in beton storten, het maken van betonfunderingen en het storten en monoliet afwerken – vlinderen – van betonvloeren in Blaricum. Wij hebben vele opdrachtgevers voor onze betonwerken. Dat zijn zowel aannemers, bedrijven in vele takken van sport en particulieren. Zij maken dankbaar gebruik van onze praktische kennis van betonwerk en onze topkwaliteit betonproducten. Mede door het gebruik van de beste materialen kan iedereen een optimaal eindresultaat tegemoet zien. Meer over een betonvloer storten, beton vlinderen en onze andere betonwerken in Blaricum leest u hieronder.

Betonvloer in Blaricum voor bedrijven en particulieren

Betonvloeren storten in Blaricum is één van onze veelvoorkomende werkzaamheden. Veel garagebedrijven doen een beroep op ons voor beton storten. Maar ook bedrijven met een distributiecentrum en/of een opslagloods weten de weg naar HB Betonwerken te vinden. Dat geldt overigens ook voor particulieren. Steeds meer mensen kiezen voor een strakke en onderhoudsarme betonvloer in Blaricum in hun woning. Dat past helemaal in de huidige moderne woontrend. Kiest u ook voor een betonvloer storten in uw woning? Of heeft u in uw bedrijf behoefte aan een vloeistofdichte betonvloer in Blaricum? Wij horen het graag van u.

Vlinderen en kleur geven aan betonvloeren

Na het storten van een betonvloer volgt meestal het vlinderen van de betonvloer. Wat is beton vlinderen? Dat is het opschuren van de bovenste laag van het aangestijfde beton om er slijtvast materiaal in te strooien. Dat materiaal draaien we er met een vlindermachine in. Wilt u uw betonvloer een leuke kleur geven? Dat kan door het toevoegen van kleurpigment aan het gevlinderde beton. Het resultaat is dan een moderne en unieke betonvloer in Blaricum. Wat we ook veel doen is het met kleuren in segmenten indelen van een betonvloer. Dat is een zeer doeltreffende oplossing in bedrijfshallen en opslagloodsen.

Beton fundering

Naast beton storten en betonvloeren vlinderen is ook het maken een betonfunderingen in Blaricum core business voor HB Betonwerken. Het fundament van een gebouw moet uiteraard in één keer op de juiste manier worden aangebracht. Daar kunt u bij ons op rekenen. Wij maken funderingsbekistingen, brengen bewapening aan en storten beton voor de funderingen. Welke fundering heeft u nodig? Een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren? Laat het ons weten en neem contact met ons op voor een advies op maat.

Binnen en buiten beton storten in Blaricum

Betonwerkzaamheden in Blaricum voor binnen en buiten is het werk van HB Betonwerken. Bij buiten beton storten kunt u denken aan onder andere het maken van een betonfundering voor woningen, bedrijfspanden, schuren en garages. Buiten beton storten kan ook inhouden dat we een betonvloer storten in Blaricum waarvan een mooi strak terras of oprit gemaakt wordt. Binnen beton storten kan bijvoorbeeld inhouden: een betonvloer storten in een stal, garage, magazijn of bedrijfshal. Voor het bereiken van het door u gewenste resultaat kunnen we diverse methoden toepassen. Zo kunt u onder andere kiezen voor een vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat. Neem voor meer informatie over het binnen en/of buiten beton storten in Blaricum en de kosten contact op met onze specialisten.

Betonvloer
Fundering aanleggen

Vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat

Veel bedrijven laten in hun opslagloodsen een praktische en veelzijdige betonvloer storten. Heeft u ook een strakke, onderhoudsarme betonvloer nodig in Blaricum? Dan kunt u kiezen voor een waterafstotende betonvloer. Deze houdt vocht zeer lang tegen, maar kan op termijn toch vocht opnemen. Dat kan uiteindelijk leiden tot betonrot. Neemt u dat risico liever niet? Dan is een vloeistofdichte betonvloer dé oplossing. Deze vloer laat absoluut geen vloeistoffen door en blijft dus altijd van binnen droog. Bedrijven die veel met chemische vloeistoffen werken, adviseren wij altijd een waterdichte betonvloer in Blaricum te laten storten. Deze heeft het PBV-certificaat dat op steeds meer werkplekken verplicht is!

Topkwaliteit resultaat

Het inschakelen van een betonspecialist voor het storten van een betonvloer of het maken van een betonfundering in Blaricum is altijd een verstandige keuze. HB Betonwerken biedt u gegarandeerd topkwaliteit betonproducten. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton voor het beste resultaat. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs!

Profiteer van onze kennis, ervaring en service

Met het inschakelen van HB Betonwerken voor een betonvloer storten in Blaricum, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, kunt u op het volgende rekenen:

 • Korte lijnen
 • Wij werken snel en secuur
 • Goede en persoonlijke service
 • De allerbeste kwaliteit
 • Zeer veel kennis en ervaring in betonwerken

Diensten van HB Betonwerken

Wij zijn gespecialiseerd in onderstaande betonwerkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Blaricum

Laat ook uw beton storten in Blaricum door HB Betonwerken! Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen