Betonvloer en fundering Amsterdam

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Amsterdam

Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf voor een betonvloer storten in Amsterdam? HB Betonwerken verzorgt alle betonwerken in de hoofdstad voor u. Wij zijn dé specialist in betonnen vloeren storten, betonfundering storten en beton vlinderen! Kunnen wij u ook voorzien van de beste kwaliteit beton in Amsterdam? Wilt u weten wat onze prijs voor beton storten is? Of wilt u een afspraak met ons inplannen? Neem dan contact op.

Betonvloer storten bij bedrijven en particulieren

Een betonvloer leggen we in zeer veel bedrijfspanden, waaronder garages en opslagloodsen. Maar ook particulieren weten ons heel goed te vinden voor een betonvloer storten in Amsterdam. Betonvloeren in woningen zijn helemaal ‘hip & happening’ in industriële en strakke moderne interieurs. Is dat ook iets voor uw woning in Amsterdam? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bedrijven bellen ons uiteraard voor beton storten in een bedrijfshal, of voor een vloeistofdichte betonvloer storten voor een garagebedrijf in Amsterdam bijvoorbeeld.

Betonvloer vlinderen

Beton vlinderen behoort ook tot onze specialiteiten. Beton vlinderen is een techniek waarbij we de bovenste laag van het aangesteven beton open schuren om er slijtvast materiaal in te strooien. Dat materiaal draaien we er dan met een vlindermachine in. Wilt u ook nog een kleur geven aan uw betonvloer? Geen probleem. Dan voegen we kleurpigment toe aan het gevlinderde beton. Kleur toevoegen aan betonvloeren is bijvoorbeeld zeer praktisch in bedrijfshallen wanneer u de vloer in sectoren wilt indelen.

Fundering storten in Amsterdam

Naast een betonvloer storten, kunnen wij voor u ook een betonfundering storten in Amsterdam. Dat moet uiterst zorgvuldig gebeuren, want we hebben het wel over het fundament van uw pand! Voor een fundering maken wij eerst de funderingsbekisting. Ook leveren en brengen wij de bewapening aan en storten wij het beton voor de fundering. Welke soort fundering heeft u nodig? Een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren?

Binnen of buiten beton storten in Amsterdam

Wij voeren betonwerkzaamheden in Amsterdam zowel binnen als buiten uit. Buiten maken wij bijvoorbeeld een stevige beton fundering voor woningen, bedrijfspanden, schuren, garages en andere bouwwerken. Ook een betonvloer in Amsterdam storten voor een mooi strak terras of oprit is geen probleem. Binnen storten we met vakmanschap een betonvloer voor een stal, garage, magazijn, bedrijfshal of ander soort pand. Hierbij kunnen we verschillende methoden toepassen om het gewenste resultaat te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat.

Vloeistofdichte betonvloer storten met certificaat

Een vloeistofdichte betonvloer storten in Amsterdam met PBV-certificaat is ook dagelijks werk voor ons. Let wel dat vloeistofdicht is niet gelijk staat aan waterafstotend. Een vloeistofdichte betonvloer laat absoluut geen vloeistoffen door. Zo blijft hij van binnen droog. Een waterafstotende betonvloer daarentegen kan wel tegen vocht, maar na verloop van tijd kan het vocht er in trekken. En dat kan leiden tot betonrot. Als u vloeistoffen morst op een vloeistofdichte vloer, verdampen die gewoon. Een vloeistofdichte betonvloer storten in Amsterdam met PBV-certificaat is bijvoorbeeld aan te bevelen als u werkt met chemische vloeistoffen.

Fundering woning

Welke methode het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand in Amsterdam, en de kosten van de fundering per m2, vertellen we graag in een persoonlijk gesprek.

Prijs voor beton storten

Voor beton storten in Amsterdam kunt u bij ons altijd rekenen op een eindresultaat van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs! Als u contact met ons opneemt voor het storten van een betonvloer, het vlinderen van beton, het maken van een fundering of een van onze andere werkzaamheden, zullen we uw situatie eerst goed doornemen. Vervolgens stellen we voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat op.

Eindresultaat om trots op te zijn

Bij basiswerkzaamheden, zoals beton storten in Amsterdam, wilt u dat dat direct goed gedaan wordt. Daarom kiezen veel mensen voor een betonvloer storten of een betonfundering storten door vakmensen, zoals HB Betonwerken. Dan weet u zeker dat u in één keer topkwaliteit beton geleverd krijgt.

Profiteer ook van onze kennis, ervaring en service

Bij het storten van een betonvloer, het vlinderen van beton of het maken van een betonfundering in Amsterdam, kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • We werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • We leveren de beste kwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken

Voor vragen over onze aanpak of de kosten van een betonvloer of fundering neemt u contact met ons op.

Diensten van HB Betonwerken

Dit zijn de werkzaamheden waar wij in gespecialiseerd zijn. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Vraag een offerte aan voor beton storten in Amsterdam

Laat ook uw beton storten in Amsterdam door HB Betonwerken! Maak een afspraak, informeer over de kosten van een betonvloer of de kosten van een betonfundering of laat u informeren over de werkzaamheden die we bij u uit kunnen voeren. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Vul het contactformulier in, of bel naar 06-42379427 of mail naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen