Betonvloer en fundering Almere

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Almere

Wanneer u een betonvloer wilt laten storten in Almere, bent u bij HB Betonwerken aan het juiste adres! Wij zijn namelijk specialist in betonnen vloeren storten, betonfundering storten en beton vlinderen! Wilt u weten waar HB Betonwerken u in Almere mee kan helpen? Bent u benieuwd naar de kosten van een betonvloer? Of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met ons op.

Betonvloer storten in uw bedrijfspand, woning of garage

Een betonvloer ligt vaak in een garage of bedrijfshal, maar wist u dat u ook een betonvloer kunt laten storten in uw woonkamer in Almere? Dat past helemaal bij de laatste trends op interieurgebied. Het is namelijk kenmerkend voor een industrieel en modern interieur. Neem contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden voor een betonvloer in uw woning met u door. Ook vertellen we wat u kunt verwachten wat betreft het beton storten en de prijs per vierkante meter. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen om beton te storten in uw bedrijfshal, of voor een betonvloer in uw garage in Almere.

Betonvloer laten vlinderen

Nadat we beton gestort hebben, kunnen we dit beton ook vlinderen. Dit betekent dat we de bovenste laag schuren, en er een slijtvast materiaal overheen strooien. Dit materiaal wordt het beton ingedraaid met een speciale vlindermachine. Als u dit wilt voegen we ook kleurpigment aan het gevlinderde beton toe, zodat het een bepaalde kleur krijgt. Dit geeft uw woonkamer een unieke uitstraling, en is uiterst geschikt om bijvoorbeeld specifieke secties in een bedrijfshal af te scheiden.

Fundering storten in Almere

Naast een betonvloer storten, schakelt u HB Betonwerken ook in wanneer u in Almere een betonfundering wilt laten storten. Dat moet uiterst zorgvuldig gebeuren, want het gaat natuurlijk wel over de basis van het gehele gebouw. Gaan wij bij u in Almere aan de slag, dan maken wij de funderingsbekisting. Ook leveren en brengen wij de bewapening aan en storten het beton van de fundering. Wij horen graag van u of u een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren nodig heeft. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Binnen of buiten beton storten in Almere

U kunt betonwerkzaamheden in Almere voor binnen en buiten aan onze specialisten overlaten. Buiten gaan we bijvoorbeeld aan de slag met het maken van een stevige beton fundering voor uw woning, bedrijfspand, schuur, garage of ander gebouw. Ook kunnen we een betonvloer storten in Almere voor een mooi strak terras of oprit. Binnen storten we een betonvloer voor een stal, garage, magazijn, bedrijfshal of ander pand. Hierbij kunnen we verschillende methoden toepassen om het gewenste resultaat te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat. Voor meer informatie over beton storten in Almere, zoals de prijs, neemt u contact op met onze specialisten.

Beton laten storten

Vloeistofdichte betonvloer met certificaat

In veel bedrijfspanden wordt er gekozen voor een betonvloer. Wij kunnen ook in uw bedrijfspand in Almere een strakke betonvloer storten. Het is hierbij mogelijk om te kiezen voor een vloeistofdichte vloer. Vloeistofdicht is niet hetzelfde als waterafstotend. Wanneer we een vloeistofdichte betonvloer storten in Almere, laat de vloer helemaal geen vloeistoffen door. De vloer blijft van binnen droog. Een waterafstotende vloer kan wel tegen vocht, maar als het te lang blijft liggen zal het de vloer in trekken en kan het voor betonrot zorgen. Als u vloeistoffen morst op een vloeistofdichte vloer, zullen die gewoon verdampen. Ook is het verstandig om te kiezen voor deze betonvloer in Almere wanneer u werkt met chemische vloeistoffen. De betonvloer gestort door HB Betonwerken is altijd voorzien van het PBV-certificaat, wat op sommige werkplekken verplicht is.

Fundering Deventer

Prijs voor beton storten

Als u HB Betonwerken kiest voor beton storten in Almere, kunt u dus altijd rekenen op een eindresultaat van hoge kwaliteit. En dit voor een scherpe prijs! Als u contact met ons opneemt voor het storten van een betonvloer, het vlinderen van beton, het maken van een fundering of een van onze andere werkzaamheden, zullen we uw situatie eerst goed doornemen. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte op maat voor u op. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan gaan we bij u in Almere aan het werk. De offerte stellen we dus altijd op maat op voor een eerlijke prijs. Neem direct contact op voor meer informatie over uw situatie en de kosten van het beton storten.

Prachtig eindresultaat

Bij basis klussen als beton storten in Almere wilt u er natuurlijk het liefst voor zorgen dat het werk in een keer goed gebeurt. Daarom kiezen veel mensen er ook voor om werkzaamheden als het storten van een betonvloer of een fundering van beton door een specialist te laten doen. Wanneer u de taak overlaat aan HB Betonwerken, weet u zeker dat er een product van topkwaliteit verzorgt wordt. Wij leveren bovendien de betonpomp voor het storten van het beton, zodat we een glad eindresultaat kunnen garanderen. En dat voor een scherpe prijs! Laat beton storten in Almere door HB Betonwerken, en u kiest voor zekerheid.

Profiteer ook van onze kennis, ervaring en service

Wanneer u in Almere onze hulp inschakelt voor het storten van een betonvloer, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • Wij werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • Wij leveren de beste kwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken

Voor vragen over onze aanpak of de kosten van een betonvloer of fundering neemt u contact met ons op.

Betonvloer woonkamer

Diensten van HB Betonwerken

Dit zijn de werkzaamheden waar wij in gespecialiseerd zijn. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Vraag een offerte aan voor beton storten in Almere

Laat beton storten in Almere door HB Betonwerken! Maak een afspraak, informeer over de kosten van een betonvloer of de kosten van een fundering of laat u informeren over de werkzaamheden die we bij u uit kunnen voeren. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen via 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen