Betonvloer en fundering Wijk bij Duurstede

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Wijk bij Duurstede

Wilt u bij uw bouwproject in Wijk bij Duurstede laten storten? Of wilt u in uw woning of kantoorpand een betonvloer storten? HB Betonwerken is het bedrijf dat al uw betonwerken verzorgt. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere betonnen vloeren storten, funderingen maken en betonvloeren vlinderen! Wij verzorgen vele betonwerkzaamheden voor bedrijven én particulieren door heel Nederland en in Wijk bij Duurstede. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en de prijs voor beton storten per m2 in Wijk bij Duurstede? Of wilt u een afspraak met ons inplannen? Neem dan snel contact met ons op.

Hét betonbedrijf in Wijk bij Duurstede voor betonvloeren

Hét betonbedrijf voor Wijk bij Duurstede is vanzelfsprekend HB Betonwerken. In deze regio voldoen wij aan een zeer grote vraag naar betonvloeren. Tot onze klanten mogen wij bijvoorbeeld rekenen de eigenaren van garagebedrijven, restaurantkeukens, opslagloodsen distributiecentra en uiteraard nog veel meer. En in de particuliere sector groeit de vraag naar moderne, mooi gevlinderde betonvloeren enorm! Mensen kiezen tegenwoordig steeds vaker voor een moderne, strakke, vrijwel onderhoudsvrije betonvloer in plaats van een ‘gewone’ houten vloer in hun woning. Wilt u dat ook? Laat ons uw wensen weten en wij vertellen u alles over een betonvloer storten bij u in Wijk bij Duurstede.

Betonvloer vlinderen en van kleur voorzien

Een strakke betonvloer maken gaat in twee stappen. Eerst storten we het ruwe beton voor de vloer. Daarna gaan we de betonvloer vlinderen. Dat houdt in het opschuren van de opgestijfde bovenlaag van de betonvloer en hem bestrooien met slijtvast materiaal. Dat draaien we erin met een speciale vlindermachine. Wilt u een betonvloer in een moderne kleur? Als het antwoord ja is, voegen wij kleurpigment toe tijdens het vlinderen. Het resultaat is een mooie gekleurde en unieke betonvloer in Wijk bij Duurstede in uw woning. Wist u dat bedrijven ook vaak voor gekleurd beton om in een bedrijfshal segmenten aan te duiden? dat is zeer efficiënt!

Maken van een fundering

Met een fundering zorgt u ervoor dat het gewicht van een bouwwerk en de bijbehorende krachten worden overgedragen op de draagkrachtige ondergrond. Funderingen maken gebouwen sterk, duurzaam en veilig. Ze zijn onmisbaar en worden toegepast bij het bouwen van huizen, garages, bedrijfshallen etc. Daarvoor zijn verschillende funderingen mogelijk. Als wij een betonfundering in Wijk bij Duurstede maken, dan maken wij de funderingsbekisting, de bewapening en storten wij desgewenst het beton. Diverse funderingen zijn mogelijk, waaronder een traditionele fundering, tempex fundering, fundering op staal of poerenfundering. Meer weten over de mogelijkheden van funderingen? Neem contact met ons op voor een advies op maat.

In Wijk bij Duurstede binnen en buiten beton storten

Beton storten in Wijk bij Duurstede doen wij zowel binnen als in de buitenlucht. Denk bij buiten beton storten aan het maken van een mooi strak terras of een oprit. Als we binnen beton storten is dat meestal voor betonvloeren voor, bijvoorbeeld, een stal, garage, magazijn of bedrijfshal. Dat is dan vaak een waterafstotende betonvloer of een vloeistofdichte betonvloer. Meer weten over binnen en buiten beton storten in Wijk bij Duurstede en de kosten daarvan? Neemt snel contact met ons op.

Waterafstotende of vloeistofdichte betonvloer met PVB-certificaat

Een waterafstotende betonvloer is voor zeer veel bedrijven afdoende voor hun bedrijfsvoering. Deze vloer is onderhoudsarm en hij laat nauwelijks vloeistoffen door. En als er toch vocht op blijft staan, is het een kwestie van verwijderen. Zodra er vaker en gedurende langere tijd vocht op blijft staan, kan kan het er wel intrekken. Op termijn kan dat zorgen voor betonrot. Is dat iets wat u wilt voorkomen? Dan adviseren wij u te kiezen voor een vloeistofdichte betonvloer in Wijk bij Duurstede, zeker als u veel met (chemische) vloeistoffen werkt! Deze betonvloer is overigens voorzien van het – voor veel sectoren verplichte – PBV-certificaat.

Beton van topkwaliteit

Uiteraard moet beton storten in Wijk bij Duurstede in één keer goed uitgevoerd worden. Bij ons kunt u daarvan op aan. U kunt bij HB Betonwerken rekenen op een eindproduct van topkwaliteit beton. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. Het beste beton en de scherpste tarieven: daar staan wij voor!

Waarom beton van HB Betonwerken?

Schakel HB Betonwerken in voor een betonvloer storten in Wijk bij Duurstede, het vlinderen van beton of het maken van een fundering. Bij ons kunt u rekenen op het volgende:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • We werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • We leveren de allerbeste betonkwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken
Betonvloer Elst
Fundering aanleggen

Diensten van HB Betonwerken

Voor onderstaande betonwerkzaamheden in Wijk bij Duurstede kunt u terecht bij de specialisten van HB Betonwerken. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

 

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Direct uw offerte aanvragen voor beton storten in Wijk bij Duurstede

Laat ook uw beton storten in Wijk bij Duurstede door HB Betonwerken! Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen