Wat u niet wist over betonvloeren

Betonvloer woonkamer betonvloer

Feiten en fabels over betonvloeren

Betonnen vloeren zijn enorm populair, en om verschillende zeer goede redenen. Op onze website ziet u enkele voorbeelden van prachtige betonvloeren die een ruimte als een woonkamer of werkvloer kleur, eenheid en een moderne uitstraling kunnen geven. Maar wat weet u eigenlijk van betonnen vloeren en het plaatsten daarvan? Om uw kennis te testen, nemen we een aantal belangrijke feiten over betonvloeren door. Wie weet leert u iets nieuws!

Betonvloeren hoeven niet duur te zijn

Toegegeven, betonvloeren van hoge kwaliteit zien er kostbaar uit. Deze vloeren worden veel toegepast in bijvoorbeeld chique garages met luxe auto’s. Dit betekent echter niet dat ze alleen bedoeld zijn voor luxe gebruik. De betonvloeren van HB Betonwerken zijn voor iedereen die een woning of kantoorpand een moderne uitstraling wil geven, maar daar niet tonnen geld voor hoeft te besteden. Wilt u weten of u met uw budget een gloednieuwe betonvloer kunt aanschaffen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek het zelf!

Niet alle betonvloeren hebben dezelfde kwaliteit

Aan het oppervlak van een betonnen vloer kunt u niet direct zien of deze van goede kwaliteit is. HB Betonwerken heeft ervaring met het storten en afwerken van betonvloeren voor binnen en buiten. Wij zijn gespecialiseerd in vloeren die met traditionele wapening worden gelegd. Zo bieden we een duurzame oplossing voor alle doeleinden: van een strakke betonvloer in een woning of bedrijfshal tot terrassen, magazijnen en garages. Wilt u zeker zijn van kwaliteit, kies dan voor HB Betonwerken.

Voorbereiding is het halve werk

Bij HB Betonwerken beginnen we met het storten van het beton, waarna we het direct gaan vlinderen. Hierna is het belangrijk om alle scheuren en gaten in de ondervloer af te dichten, zodat alles glad en egaal geschuurd kan worden. Zonder deze stappen zal de betonvloer oneffenheden bevatten waardoor uw vloer minder mooi wordt en bovendien minder lang mee gaat. Voor het beste resultaat is het daarom erg belangrijk om de voorbereidende stappen te laten uitvoeren door een professioneel bedrijf als HB Betonwerken.

Betonvloeren plaats u slechts één keer

Doordat ze waterdicht, kras- en vlekbestendig zijn, zullen onze betonnen vloeren niet snel slijten. Onze vloeren hoeven niet te worden vervangen om ze er op hun best uit te laten zien. Ze zijn ontworpen om de slijtage van intensief gebruik te weerstaan, en dit is een van de redenen waarom mensen ze graag gebruiken in hun garages, opritten en kelders! Voor vragen over onze aanpak of de kosten van een betonvloer kunt u gerust contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in op de site, bel 06-42379427 of stuur een mail naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen