Waarom een betonvloer in een garage storten?

Garage vloer Heteren betonvloer

5 goede redenen om een betonvloer in een garage te laten storten

Zowel professionele garagebedrijven, autohandelaren als veel particulieren kiezen ervoor om een praktische betonvloer in hun garage te storten. Zij bellen dan meestal naar HB Betonwerken. En dat doen wij natuurlijk graag en met veel plezier. Maar waarom is een betonvloer laten storten voor gebruik in een garage eerder regel dan uitzondering? HB Betonwerken zet voor u de 5 goede redenen op een rijtje waarom een betonvloer in een garage aanbrengen een verstandige keuze is.

1. Duurzaamheid

Reden 1 om een betonvloer in een garage te laten storten is de duurzaamheid van beton. Het is een zeer sterk en daardoor duurzaam materiaal, dat uitstekend zware belastingen aankan en ook niet snel zal slijten, zelfs bij intensief gebruik!

2. Makkelijk in onderhoud

De mens is niet op de wereld gekomen om te poetsen. Althans: dat vinden we zelf! Dat maakt de keuze voor een betonvloer in een garage nogal vanzelfsprekend. Hij is namelijk gemakkelijk te onderhouden en vooral ook schoon te maken. Het betonnen oppervlak van de vloer is glad en egaal, waardoor even vegen of dweilen meestal al voldoende is. Daarnaast is een betonvloer ook goed bestand tegen de olie- en vetvlekken die in garages natuurlijk veel te zien zijn. Maar goed: iedereen mag best zien dat er gewerkt wordt in een garage.

3. Beton kan goed tegen vocht

Dat beton goed bestand is tegen vocht, is natuurlijk een prettige bijkomstigheid in een garageomgeving. Zeker als een auto uit de regen komt rijden en in de garage geparkeerd wordt, komt er veel water mee naar binnen. Een betonvloer zal niet snel beschadigen door het vocht en veroorzaakt ook geen schimmelvorming of geurproblemen.

4. Beton op maat te leveren

Beton is veelzijdiger dan menigeen denkt. Het kan worden geplaatst met verschillende kleuren en afwerkingen. Dat maakt het mogelijk om de betonvloer aan te passen aan de stijl en behoeften van de garage. Zo is een antislip-afwerking mogelijk om de veiligheid in de garage te vergroten. Of een gekleurde afwerking om in de garage bijvoorbeeld parkeervakken en dergelijke af te bakenen. Dat maakt een zeer overzichtelijke en professionele indruk.

5. Kwaliteit

Wie de betonvloer voor de garage wil laten storten door een vakkundig betonbedrijf heeft de garantie op kwaliteit. Dat maakt een betonvloer storten in de garage tot een zorgeloos proces waar u jaren mee vooruit kunt.

Meer weten over betonvloer in de garage?

Wilt u meer weten over het laten storten van een betonvloer in uw garage? Neem dan contact met ons op via 06-42379427 en per mail via info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen