De voordelen van een betonvloer in uw tuin

Fundering tuin aanleggen

Uw tuin opnieuw inrichten met een betonvloer

Bent u van plan om uw tuin in het komende jaar radicaal opnieuw in te richten? Of dit nu is omdat u net in een nieuwbouwhuis bent komen wonen, of omdat u graag iets compleet anders wilt – het is en blijft een grote beslissing, die invloed heeft op hoe uw tuin gebruikt wordt. Daarom zijn diverse soorten vloeren voor uw tuin het overwegen waard. Eén optie is bijvoorbeeld het aanleggen van een betonvloer. Deze kan er prachtig uitzien als terras, maar kan ook perfect functioneren als garagevloer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een betonvloer in uw tuin, lees dan in dit artikel van HG Betonwerken over de toepassingen ervan.

De toepassingen voor een betonvloer in uw tuin

Er zijn bestaan diverse toepassingen voor een betonvloer in uw tuin. In dit artikel gaan we dieper in op de volgende drie toepassingen:

  • Terras of veranda
  • Garage of tuinhuis
  • Zwembad of hottub

 

Een betonvloer als terras of veranda

Met een betonvloer voor of achter uw woning kunt u een prachtig terras creëren. En ook onder een veranda is een betonvloer een echte aanrader. Een betonvloer in uw tuin is namelijk erg stevig en bovendien onderhoudsarm. Tel daarbij op dat een mooi afgewerkte betonvloer er strak en modern uitziet, en uw tuin is er helemaal klaar voor wanneer u deze aankleedt met uw plantenbakken en tuinmeubelen.

Een betonvloer voor uw garage of tuinhuis

Wilt u graag een betonvloer realiseren voor uw (nieuwe) garage of tuinhuis? Ook dan zult u hier veel plezier van hebben. Deze vloeren zijn immers erg stevig, slijtvast en duurzaam. Bovendien trekt er weinig vuil in een betonvloer, en is deze gemakkelijk schoon te maken. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld in uw garage aan het klussen gaat.

Ondergrond voor uw zwembad of hottub

Wanneer u altijd al heeft willen kunnen zwemmen in uw tuin, dan kunt u dit realiseren met een tuinverbouwing. Want ook onder een zwembad, jacuzzi of hottub is het een voordeel om een egale betonvloer te hebben. Zo voorkomt u verzakking en geniet u nog jarenlang van uw welverdiende ontspanningsmomenten.

Een betonvloer in uw tuin laten storten

Wilt u zelf genieten van de voordelen van een betonvloer in uw tuin, en deze door een expert laten storten? HG Betonwerken is hiervoor uw ervaren en betrouwbare specialist. Wij kunnen u tot in de puntjes adviseren en staan graag voor u klaar. Wij bieden diverse mogelijkheden tot het storten en afwerken van al uw betonvloeren. Maak direct een afspraak met onze experts via ons contactformulier, bel naar 06 – 423 79 427, of stuur een email naar info@hb-betonwerken.nl. Bespreek uw wensen met ons en wij voorzien u graag van meer informatie en advies.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen