Voordelen betonvloer in de woonkamer

Betonvloer Barneveld

Wat zijn de voordelen van een betonvloer in uw woonkamer

Bij HB Betonwerken zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om u de beste kwaliteit te bieden. Daarom gebruiken we voor onze vloeren het beste beton en gereedschappen van de allerhoogste kwaliteit. Denkt u er ook over een betonvloer in uw woonkamer te laten storten? U geniet dan al snel van de voordelen ten opzichte van ‘gewone’ vloeren uit de woonwinkels. We vertellen er hieronder meer over.

De perfecte betonvloer voor uw woonkamer

HB Betonwerken verzorgt al uw betonwerken voor u. Geen project is voor ons te groot of te klein. Wij bieden altijd maatwerk bij elk project. Als u ervoor kiest een betonvloer te laten plaatsen in uw woonkamer, kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Een energiezuinige variant is bijvoorbeeld duurder dan een basis betonvloer, maar heeft ook voordelen. Zo bespaart u op langere termijn veel op uw energiekosten! Een overzicht van de mogelijkheden die wij bieden:

  • Monoliet afgewerkte betonvloer
  • Geïmpregneerde afgewerkte vloer
  • Vloeistofdichte betonvloer
  • Betonvloeren in verschillende kleuren

Wij informeren u graag over wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Het personaliseren van uw betonvloer

Een betonvloer in de woonkamer koud en kil? Dat is het allerminst. U kunt uw betonvloer ontwerpen naar uw wensen en behoeften. Zo wordt de kleur van de vloer bepaald door het soort zand dat de betoncentrale toevoegt aan de betonmix. Wilt u zelf de kleur bepalen? Laat ons dan een kleurpigment naar uw keuze op uw vloer te laten strooien. Zo weet u zeker dat de kleur van uw betonvloer past bij het interieur van de woonkamer. Dankzij de door ons toegepaste strooitechniek wordt de kleur in de betonvloer verwerkt en vervaagt of verkleurt deze niet.

HB Betonwerken verzorgt uw betonvloer van A tot Z

Wij zijn gespecialiseerd in funderingen, betonvloeren en het monoliet afwerken (vlinderen) van betonvloeren. Wij werken voor diverse aannemers, bedrijven en particulieren in het hele land. Wilt u een betonvloer laten storten HB Betonwerken? Vul hier op de site het contactformulier in, bel 06-42379427 of stuur een mail naar info@hb-betonwerken.nl. Wij helpen u graag met een betonvloer in de woonkamer.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen