• 20 jaar ervaring
  • Korte lijnen
  • Kwaliteit
  • Snel en net werk
  • Goede service
  • Persoonlijk contact

Betonvloer en fundering Utrecht

Hulp van HB Betonwerken in Utrecht

Bent u in de omgeving van Utrecht op zoek naar specialist die u kan helpen met een betonvloer storten? Bij HB Betonwerken zit u helemaal goed. Wij helpen particulieren en bedrijven al meer dan 20 jaar met het storten van funderingen en betonvloeren en het monoliet afwerken (oftewel vlinderen) van betonvloeren. Maak snel een afspraak met ons, zodat wij bij u langs kunnen komen om een betonvloer te storten, een fundering te maken of een betonvloer te vlinderen. Tevens horen wij graag wat uw wensen zijn voor uw nieuwe betonvloer of fundering in Utrecht.

Een nieuwe betonvloer in uw huiskamer in Utrecht

De strakke betonvloer wordt steeds populairder in woningen. De betonvloer is niet langer alleen maar te vinden in stallen en garages, maar ook in de woonkamer treffen wij de betonvloer veelvuldig aan. Voor een strakke betonvloer dient u een expert in te schakelen. Gelukkig staat HB Betonvloeren graag voor u klaar. Met onze kennis en vakmanschap storten wij een perfecte betonvloer bij u in Utrecht. Vervolgens zorgen wij ook nog voor een zeer nette afwerking door de betonvloer te vlinderen. Voor welke kleur beton kiest u? Wij realiseren betonvloeren in vrijwel elke mogelijke kleur. Neem snel contact op voor meer informatie over het beton storten en de prijs per m2.

De realisatie van een beton fundering door onze vakmensen

De fundering is een van de belangrijkste onderdelen van een woning of pand. Het is daarom belangrijk dat deze basis zeer sterk en goed gemaakt is. Als expert op het gebied van beton storten, helpen wij graag met het maken van een fundering en funderingsbekisting. Wij hebben alles in huis om een optimale fundering voor u te realiseren. Benieuwd geworden naar de kosten van een fundering per m2? Neem dan snel contact met ons op vanuit Utrecht.

Utrecht

Onze voordelen

Wanneer u in Utrecht kiest voor onze diensten, dan kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Wij hanteren korte lijnen
  • Wij werken snel en secuur
  • Wij bieden een goede en persoonlijke service
  • Wij leveren de beste kwaliteit
  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Voor meer informatie over de kosten van een betonvloer of fundering neemt u telefonisch of per mail contact met ons op.

Maak een afspraak vanuit Utrecht

Wenst u in Utrecht onze hulp bij het beton storten? Wilt u onze vakman inschakelen om een bekisting voor uw fundering te maken? Of wilt u een perfecte gevlinderde betonvloer? Maak dan direct een afspraak via 06-42379427 of mail naar info@hb-betonwerken.nl. U kunt dan op onze hulp rekenen tijdens het storten van een betonvloer in uw woning, het vlinderen van uw beton of het maken van een fundering in Utrecht.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

HB Betonwerken