Strakke en slijtvaste vloer door betonvloeren egaliseren

Betonvloeren storten hal

Voor een strakke, egale betonvloer

Heeft u een bestaande of nieuwbouwwoning of -bedrijfspand? Dan wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk een mooie vloer in leggen. Voordat u dit doet is het van groot belang dat de ondervloer helemaal vlak is, om zo het mooiste effect te kunnen garanderen. De ondervloer vlak maken noemen we ook wel egaliseren. Betonvloeren kunnen na verloop van tijd ongelijkmatig bezinken of beschadigen door scheuren en vocht. Het is verstandig om het egaliseren van uw betonvloeren aan een specialist over te laten, voor het beste resultaat. HB Betonwerken biedt verschillende mogelijkheden om uw betonvloer te egaliseren. Lees hieronder meer over alle mogelijkheden en neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Afwerking betonvloer

Bij HB Betonwerken kunt u terecht voor zowel het storten van uw betonvloeren, als het egaliseren ervan. Nadat we de betonvloer gestort hebben, kunnen wij deze ook vlinderen. Vlinderen is het egaliseren en afwerken van vers gestort beton. Het wordt aangebracht op betonvloeren om een egale afwerking te geven. Een gevlinderde betonvloer is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Door uw betonvloer te egaliseren wordt de vloer ook nog eens mooi strak en slijtvast. De kwaliteit van het vlinderen speelt overigens een grote rol in de uiteindelijke egaliteit van de vloer. Dacht u aan het aanbrengen van kleur in uw betonvloer? Dan kunt u ervoor kiezen om kleurpigmenten toe te voegen tijdens het vlinder proces. Dit is niet alleen een goede manier om uw betonvloer te egaliseren, maar ook een stijlvolle keuze om uw kantoor of woning meer karakter te geven.

Diverse mogelijkheden

Als u ervoor kiest om uw betonvloer te egaliseren, kunt u het beste contact opnemen met HB Betonwerken. Wij zijn uw partner in betonwerken en zorgen ervoor dat u de beste kwaliteit krijgt voor een eerlijke prijs. U kunt ons inschakelen voor de volgende werkzaamheden voor het egaliseren van uw betonvloer:

  • Beton leveren en aanbrengen
  • Betonpomp leveren
  • Wapening leveren en aanbrengen
  • Beton storten
  • Betonvloer vlinderen
  • Isolatie leveren en aanbrengen
  • Kies voor een totaal pakket of voor een onderdeel

Als expert op het gebied van betonvloeren, kunnen wij uw betonvloer egaliseren met kunde en precisie.

Meer informatie

Als u een betonvloer wilt egaliseren in uw woning of bedrijfspand, bent u bij HB Betonwerken aan het goede adres. Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden. Vul hier op de site het contactformulier in, bel 06-42379427 of stuur een mail naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen