Specialist in betonvloeren

Betonwerken betonvloer

Ook voor een betonvloer in kleur

Wilt u graag een betonvloer in uw huis laten leggen in een afwijkende kleur dan de standaard grijstinten? Een gekleurde betonvloer is bij HB Betonwerken altijd mogelijk. Betonnen vloeren kunnen wij voor u in een aantal fraaie kleuren leveren. Als specialist in betonvloeren vertellen wij u er hieronder graag meer over.

Betonvloer in grijstinten

De meeste betonvloeren die wij leggen (of storten, zoals dat heet), kunnen wij leveren in een aantal grijstinten. Die vloeren kleuren wij door het toevoegen van pigment. Dit pigment bestaat uit zeer fijne deeltjes kleurstof die we in de toplaag van de vloer strooien. Naast de pigmenten in diverse tinten grijs, zijn ook afwijkende kleuren voor een betonvloer mogelijk, waarmee u uw vloer helemaal aan de eisen van de moderne tijd kunt laten voldoen. Zo kunt u dus ook kiezen voor een betonvloer in bijvoorbeeld de kleuren rood of blauw. Door het gebruik van pigment om een betonvloer te kleuren, weet u ook zeker dat de betonvloer die u door ons laat storten ook echt kleurvast is en blijft.

Gekleurde betonvloer storten

Een gekleurde betonvloer leggen, doen wij in de volgende stappen:

  • Aanbrengen van de wapeningsnetten
  • Vloerverwarming leggen
  • Storten en vlinderen van de betonvloer
  • Instrooien van pigment in de gekozen kleur

Kleurpigment toevoegen aan betonvloer

Hoe brengen wij een kleur aan in een betonvloer? Nadat de vloer gestort is moet deze enige tijd drogen. We laten hem nog niet uitharden. Want vlak voordat hij uithardt, starten we met het vlinderen van de vloer, waarbij we het pigment in de gewenste kleur in de vloer strooien. De kunst is om op het juiste moment de kleur aan te brengen Om die reden zijn wij tijdens dit proces voortdurend op locatie om de afwerking te kunnen controleren voor het beste eindresultaat.

Ook een betonvloer in kleur?

Heeft u ook interesse in duurzame en onderhoudsarme betonvloer in een fraaie kleur?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij adviseren u volledig over de aanschaf van en het storten van een gekleurde betonvloer. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via het formulier op onze website. Ook voor vragen of meer informatie zijn wij te bereiken via 06-42379427. Of stuur een e-mail naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen