Betonvloer & fundering Ommen

  • Offerte binnen 1 dag
  • 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Snel schakelen
  • Hoge kwaliteit

Beton laten storten in Ommen

Op zoek naar een expert in beton storten in Ommen? Als u (op korte termijn) beton nodig heeft in Ommen, kunt u contact opnemen met HB Betonwerken. Wij zijn de betonexperts met zeer veel kennis en ervaring in beton storten, het vlinderen van beton en betonfunderingen maken. Dat doen we voor zowel bedrijven als particulieren in heel Nederland. Wij voorzien onze klanten in Ommen met veel plezier van een professioneel aangelegde topkwaliteit betonvloer voor uw garage, bedrijfshal of huis. Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken of onmiddellijk een afspraak te maken voor beton storten.

Betonvloer storten in uw bedrijfspand, huis of garage

Wij verzorgen diverse betonwerkzaamheden in Ommen. Ook in woningen storten wij mooie betonvloeren in Ommen. Veel klanten kiezen in hun woning meestal graag voor een vrijwel onderhoudsvrije betonvloer in plaats van een ‘gewone’ vloer of tegels. Een betonvloer in huis is onderdeel van de laatste ontwikkelingen op interieurgebied met een moderne industriële look. Wilt u meer weten over een betonvloer storten in Ommen in uw woning? Of wilt u een vloeistofdichte betonvloer in uw bedrijf laten aanleggen? Laat het ons weten en wij maken de juiste betonproducten voor u. HB Betonwerken staat voor het vakbekwaam storten van al uw betonnen vloeren in Ommen gereed!

Betonvloer strak afwerken en kleuren in Ommen

Na het storten van uw betonvloer, kunnen we hem zeer fraai afwerken door het vlinderen van het beton in Ommen. Daarvoor schuren we de opgestijfde bovenlaag van de vloer op en bestrooien die met slijtvast materiaal. Dat materiaal draaien we in de vloer met een speciale vlindermachine. Wilt u uw betonvloer een fraaie kleur geven? Ook dat kunnen wij voor u regelen! Overigens kiezen ook veel bedrijven voor gekleurde betonvloer delen om in een bedrijfshal segmenten aan te duiden. Dat is over het algemeen bijzonder praktisch op de bedrijfsvloer! Neem contact met ons op. Dan weet u precies wat u mag verwachten als u door ons een betonnen vloer laat plaatsen in Ommen en wat de kosten per m² zijn.

Beton fundering storten in Ommen

Met een betonfundering in Ommen zorgt u ervoor dat het gewicht van een bouwwerk en de krachten die daarbij vrijkomen worden overgedragen op een draagkrachtige ondergrond. Voor een gebouw is het van belang dat het stevig op de ondergrond staat. Een fundering maakt een gebouw sterk, duurzaam en stabiel. Funderingen vormen de basis van bijvoorbeeld woningen, aanbouwen en garages. Verschillende funderingen zijn mogelijk, waaronder de betonfundering. HB Betonwerken verzorgt bij het maken van een betonfundering in Ommen de funderingsbekisting, de bewapening en het storten van het beton. Welke betonfundering is bij uw project noodzakelijk? Strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren? Kunnen wij u meer vertellen over betonfunderingen van HB Betonwerken? Wij geven u graag een maatwerk advies.

Betonvloer Elst
Fundering aanleggen

Binnen en buiten beton storten

Wij kunnen zowel binnen als buiten beton storten in Ommen. Beton buiten storten doen we bijvoorbeeld voor het plaatsen van een betonfundering voor een woning, bedrijfspand, schuur, garage of ander soort bouwwerk. Maar ook voor het storten van een betonvloer voor een mooi egaal terras of egale oprit. Binnenshuis beton storten is in de meeste gevallen het storten van een betonvloer in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal, of het – specialisme van het – storten van een vloeistofdichte betonvloer. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies over binnen en/of buiten beton storten in Ommen en de bijbehorende kosten.

Vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat

Voor een vrijwel onderhoudsarme betonvloer voor uw bedrijf adviseren we u te kiezen voor het plaatsen van een vloeistofdichte betonvloer in Ommen. Daarmee heeft u een vloer die absoluut geen vloeistoffen doorlaat. Dat is dus een vloer die van binnen droog blijft. Bent u actief in een branche met bijvoorbeeld veel (chemische) vloeistoffen? Dan is het devies om een vloeistofdichte betonvloer te laten storten in uw bedrijf in Ommen. Deze vloeistofdichte betonvloer is voorzien van een officieel PBV-certificaat. Veel bedrijven moeten over dit certificaat beschikken in de branche waarin zij actief zijn! Voor de meeste bedrijven is overigens een waterafstotende betonnen bedrijfsvloer meer dan voldoende. Een waterafstotende vloer van beton houdt vloeistoffen zeer lang tegen. Maar na enige tijd kan die bij te veel vocht wel het een en ander opnemen. Na verloop van tijd kan dat betonrot veroorzaken.

Betonvloer en fundering Zwolle bedrijfshal
Betonvloer Almere

Topkwaliteit beton

Beton storten in Ommen moet natuurlijk in één keer goed gedaan worden. En dat kunt u aan de specialisten van HB Betonwerken wel overlaten. Door ons uw betonvloer te laten storten of betonfundering te laten plaatsen, maakt u een verstandige keuze. Wij zorgen gegarandeerd voor een eindproduct gemaakt van topkwaliteit beton. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. En dat doen wij allemaal voor uiterst scherpe prijzen!

Waarom beton van HB Betonwerken?

Als u ons inschakelt voor een betonvloer storten in Ommen, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, betekent dit dat u kunt rekenen op het volgende:

  • Wij zijn van de korte lijnen
  • Wij werken vlot en nauwkeurig
  • Wij bieden een uitstekende en persoonlijke service
  • Wij leveren de allerbeste betonkwaliteit
  • Wij hebben zeer lange ervaring in betonwerken

Contact voor beton storten in Ommen

Laat u ook uw beton storten in Ommen door HB Betonwerken? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt uiteraard ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen