Betonvloer en betonfundering Meteren

  • Offerte binnen 1 dag
  • 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Snel schakelen
  • Hoge kwaliteit

Beton storten in Meteren

Zoekt u een specialist voor beton storten in Meteren? Voor het storten van beton in Meteren, neemt u contact op met HB Betonwerken. Wij zijn al ruim tien jaar actief in de betonwereld met beton storten, het vlinderen van beton en betonfunderingen maken. Dat doen we voor zowel bedrijven als particulieren in heel Nederland. Wij helpen iedereen in Meteren graag aan een vakkundig aangelegde topkwaliteit betonvloer voor de garage, bedrijfshal of woning. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of om zo snel mogelijk een afspraak met ons te maken voor beton storten.

Betonvloer storten in bedrijfspand, woning of garage

Betonvloeren storten we zeer frequent in bedrijfspanden, zoals garages, bedrijfshallen, opslagloodsen en horecakeukens in Meteren. Ook in woningen storten we mooie betonvloeren in Meteren. Veel klanten kiezen in hun woning vaak graag voor een bijna onderhoudsvrije betonvloer in plaats van een stenen vloer of plavuizen. Een betonvloer laten storten in huis sluit aan bij één van de laatste mode op interieurgebied met de eigentijdse industriële stijl. Kunnen wij u meer vertellen over een betonvloer storten in Meteren in uw woning? Of heeft u een vloeistofdichte betonvloer in uw bedrijf nodig? Laat het ons weten en wij maken de door u gewenste betonproducten voor u. HB Betonwerken staat voor het deskundig storten van al uw betonvloeren in Meteren voor u klaar!

Betonvloer strak afwerken en kleuren in Meteren

Zodra de betonvloer gestort is, kunnen we de vloer extra keurig netjes afwerken door het vlinderen van de betonvloer in Meteren. In dat proces schuren we de net opgestijfde toplaag van de betonvloer op en bestrooien die met slijtvast materiaal. Dat slijtvaste materiaal draaien we er vervolgens in met een speciale vlindermachine. Wilt u uw betonnen vloer een fraaie kleur geven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Wist u bijvoorbeeld dat ook veel bedrijven voor gekleurde betonvloer onderdelen kiezen in opslagloodsen en distributiecentra om segmenten aan te duiden? Dat is over het algemeen zeer praktisch op de bedrijfsvloer! Neem contact met ons op. Dan weet u zeer nauwkeurig wat u mag verwachten als u door HB Betonwerken een betonvloer laat plaatsen in Meteren en wat de kosten per m² zijn.

Beton fundering maken

Een fundering in Meteren zorgt ervoor dat het gewicht van een gebouw en de bijbehorende krachten worden overgedragen op de ondergrond. Voor een bouwwerk is het van belang dat het stevig op de grond staat. Een fundering maakt een gebouw sterk, duurzaam en veilig. Funderingen vormen de basis van bijvoorbeeld woningen, aanbouwen en garages. Verschillende funderingen zijn mogelijk, waaronder de betonfundering. HB Betonwerken verzorgt bij het maken van een betonfundering in Meteren de funderingsbekisting, de bewapening en het beton storten. Welke betonfundering kunnen wij voor u maken? Strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren. Meer informatie nodig over betonfunderingen van HB Betonwerken? Neem contact met ons op voor een uitgebreid advies.

Betonvloer
Fundering aanleggen

Binnen en buiten beton storten

Wij kunnen zowel binnen als buiten beton storten in Meteren. Buiten beton storten doen we bijvoorbeeld voor het plaatsen van een betonfundering voor een woning, kantoor, schuur, garage of ander soort bouwwerk. Maar dat doen we uiteraard ook voor het storten van een betonvloer voor een mooi egaal terras of oprit in de buitenlucht. Binnenshuis beton storten is over het algemeen het storten van een betonnen vloer in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal, of het – specialisme van het – storten van een vloeistofdichte betonvloer. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies over binnen en/of buiten beton storten in Meteren en de bijbehorende kosten.

Vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat

U kunt bij ons ook terecht voor het laten storten van een vloeistofdichte betonvloer in Meteren. Daarmee heeft u een betonvloer die zeker weten geen vloeistoffen doorlaat. Die houdt dus ook in de vloer (onder het vloeroppervlak) geen vocht vast. Werkt u in uw fabriek bijvoorbeeld veel met (chemische) vloeistoffen? Dan bent u waarschijnlijk verplicht om een vloeistofdichte betonvloer te laten storten in uw bedrijf in Meteren. Die vloeistofdichte bedrijfsvloer is voorzien van een officieel PBV-certificaat. Voor het gros van de bedrijven is meestal een waterafstotende betonnen vloer meer dan genoeg. Een waterafstotende vloer van beton houdt vloeistoffen en/of vocht zeer lang tegen. Maar op termijn kan die bij te veel vocht wel een en ander doorlaten. En dat kan uiteindelijk betonrot tot gevolg hebben.

Betonvloer en fundering bedrijfshal
Betonvloer buiten

Beton van topkwaliteit

Beton storten in Meteren moet natuurlijk in één keer goed uitgevoerd worden. En dat kunt u met een gerust hart aan de betonspecialisten van HB Betonwerken overlaten. Door ons uw betonvloer te laten storten of betonfundering te laten plaatsen, kiest u verstandig. Wij leveren u gegarandeerd een eindproduct van topkwaliteit beton. Ook leveren wij de betonpomp voor het beton storten. En dat doen wij natuurlijk voor zeer concurrerende tarieven!

Waarom beton van HB Betonwerken?

Als u ons inschakelt voor een betonvloer storten in Meteren, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, betekent dat u kunt rekenen op het volgende:

  • Wij zijn van de korte lijnen
  • Wij werken vlot en precies
  • Wij bieden een goede en persoonlijke service
  • Wij leveren topkwaliteit beton
  • Wij hebben zeer uitgebreide ervaring binnen betonwerken

Contact voor beton storten

Ook uw beton laten storten in Meteren door HB Betonwerken? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen